Let's play videa
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Čau lidi, začali jsme s kámošem točit let's play videa z battlenetu, kde točíme naše zážitky z hraní.. samozřejmě jsme chtěli také rozšířit komunitu diabla a proto v prvním díle mluvíme spíš k začátečníkům, jsme ostřílení hráči ale máme se furt co učit, takže neváhejte a pište nám případné postřehy, budeme jen rádi. Zatím děláme jen videa z runů atd. plánujeme natáčet i pvp, ukazovat různé buildy apod.!
Kdyžtak napište co by vás zajímalo, třeba ukázat nějaký build a my to natočíme! Komentujte, sdílejte a odbírejte! a pište co se vám líbí a nelíbí..
První video je spíše úvodní ale i tak je tam pěkná porce hraní!
Enjoy.
http://www.youtube.com/watch?v=FTsb0rl5 ... ideo_title
Kdyžtak napište co by vás zajímalo, třeba ukázat nějaký build a my to natočíme! Komentujte, sdílejte a odbírejte! a pište co se vám líbí a nelíbí..
První video je spíše úvodní ale i tak je tam pěkná porce hraní!
Enjoy.
Naposledy upravil(a) GoZuDiablo dne 12.07.2011, 22:20 hod., celkem upraveno 5 x.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Re: Let's play videa
Tak já nevím, po třech minutách jsem to vypnul...ta doba ve městě, opakované castění armoru, pak první sebranka nepřátel...
No, pro začínající hráče by to chtělo něco jiného.
Jako držím vám pěsti a fandím vám, ale mě se to moc nelíbí
No, pro začínající hráče by to chtělo něco jiného.
Jako držím vám pěsti a fandím vám, ale mě se to moc nelíbí
-
- Quill Rat
No, naše cílová skupina nejsou začátečníci, ale snažíme se jim něco občas vysvětlit... jo, jsem si vědom toho natahování, ale je to úvodní díl a tak bylo třeba říct pár věcí. jinak jsme nechtěli točit lets play quest po questu, protože na battlu takhle nikdo nehraje a je to strašně nudný ale možná, že jednou uděláme i to. díky moc jinak.
ja to tedy dokoukal cele, ale ze bych z toho byl nejakej odvazanej.. umysl mate dobrej, ale nez se do toho pustite tak si to chce trosku pripravit a to predevsim komentare..
jako mit takhle vybaveny postavy (tal rasha set, torch, na mercovy infinity apod) a hrat tak jak jste hrali vy, to mi prijde dost zahadny..
jako jsem rad, ze jste se do toho pustili, ale konkretne tohle video ma informacni hodnotu mrtvyho krtka, takze ode me konkretne za toto video mate palec dolu.. ale uz se tesim na pokracovani
EDIT: pro zacinajici hrace by prave bylo prinosnejsi step by step.. protoze pokud tohle neni pro zacinajici hrace, tak nvm pro koho, protoze tem zkusenejsim tohle muze prijit prinejmensim usmevne..
jako mit takhle vybaveny postavy (tal rasha set, torch, na mercovy infinity apod) a hrat tak jak jste hrali vy, to mi prijde dost zahadny..
jako jsem rad, ze jste se do toho pustili, ale konkretne tohle video ma informacni hodnotu mrtvyho krtka, takze ode me konkretne za toto video mate palec dolu.. ale uz se tesim na pokracovani
EDIT: pro zacinajici hrace by prave bylo prinosnejsi step by step.. protoze pokud tohle neni pro zacinajici hrace, tak nvm pro koho, protoze tem zkusenejsim tohle muze prijit prinejmensim usmevne..
Kupodivu mě to stále baví..
-
- Quill Rat
Tak letsplaye většinou informační hodnotu nemaj, jen se prostě koukáš a sdílíš dobrodržuství s tím hráčem obohacený o jeho komenty.. ale díky moc za kritiku, vemem si to k srdci.
-
- Quill Rat
Jinak dneska bude quest by quest první díl... jinak klidne piste co byste uvitali abychom natocili
- tak soude dle toho bych nejakou informacni hodnotu ocekaval..GoZuDiablo píše:.. proto v prvním díle mluvíme spíš k začátečníkům..
- a to prave neni.. kdyz vidim "top equiped" postavu, tak ocekavam, ze to bude odsejpat..GoZuDiablo píše:.. První video je spíše úvodní ale i tak je tam pěkná porce hraní!
za 12 minut se toho da stihnout mnohem vic nez 1 run na mepha a nakupovani flasek.. proc to treba neudelate tak, ze sestrihate nekolik runu a komentar k tomu doplnite potom? bude to vypadat lepe a organizovaneji
a mou reakci neberte negativne, ale spis jako snahu Vas popostrcit zazivnejsim smerem
Kupodivu mě to stále baví..
-
- Quill Rat
ok, ale viděl si někdy nějaký Let's play? Tady jde o tu spontánost a live koment.. právě dodání komentu k tomu videu by bylo nezáživné, vůbec si nedokážu představit co bysme k tomu říkali.. ano je to 12 minut, ale musíš brát, že je to úvod a tak to není prostě masterpiece..
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím kolegu. Jsem rád, že už nejsem jediný zde na fóru, kdo dělá videa k Diablu
Mám kromě toho, že souhlasím s Vorvym, několik postřehů:
Na takováto videa je potřeba dělat střih, aby to k něčemu vypadalo.
Potom bych zvážil nastavit menší rozlišení na 640x480. Třeba položky v inventáři a jejich popis je díky tomu mnohem lépe vidět.
Klidně bych nechal hrát hudbu, i když raději ztlumenou. To ticho na pozadí je ubíjející.
Dále bych nechával pár úseků "hluchých" a nekomentovaných. Pro diváka/posluchače to bude příjemnější.
A na závěr: abych nebyl úplně sám, mohli byste v pozdější fázi udělat kompletní průchod hrou jako dělám já.
Fandím vám a přeji hodně zdaru
Mám kromě toho, že souhlasím s Vorvym, několik postřehů:
Na takováto videa je potřeba dělat střih, aby to k něčemu vypadalo.
Potom bych zvážil nastavit menší rozlišení na 640x480. Třeba položky v inventáři a jejich popis je díky tomu mnohem lépe vidět.
Klidně bych nechal hrát hudbu, i když raději ztlumenou. To ticho na pozadí je ubíjející.
Dále bych nechával pár úseků "hluchých" a nekomentovaných. Pro diváka/posluchače to bude příjemnější.
A na závěr: abych nebyl úplně sám, mohli byste v pozdější fázi udělat kompletní průchod hrou jako dělám já.
Fandím vám a přeji hodně zdaru
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
-
- Quill Rat
Díky moc, skvělé postřehy, jinak k tomu rozlišení, když si video dáš na fullscreen tak je to perfektně vidět.. jinak tamto si beru k srdci.. a právě jsme natočili první díl quest za questem, takže nejsi jediný kdo dělá story mód.
No sic nevím koho baví koukat se na video o questění a ještě s nějakým komentářem? Ale přeji vám mnoho úspěchů, ehm. Možná by to bylo trochu zábavnější s úplným nováčkem co to hraje prvně, ale takhle. Co tak třeba hodláš říkat? Jdu si tak hřbitovem... ale ne! kdo je tohle, to je snad ta Blood Raven ne? atd. Divný.
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Jako neviem ale ked uz niekto skace do reci aj pocas rozluckoveho preslovu, tak potom uz fakt sa zle hra a hovori
Farlah: Co som videl seriu videi Diablo Marathon, tak to bolo fakt super, clovek zacne lutovat, ze nie je v takej parte hracov. Napad vytvorit taketo video v cestine je super. Dost rarita, takych videi vela neni.
Farlah: Co som videl seriu videi Diablo Marathon, tak to bolo fakt super, clovek zacne lutovat, ze nie je v takej parte hracov. Napad vytvorit taketo video v cestine je super. Dost rarita, takych videi vela neni.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
-
- Quill Rat
Tak někoho to baví, ale věř mi, že let's play videa baví dost lidí a jsou hodně populární v ČR. A samozřejmě videa budou lepší a lepší, jelikož se potřebujeme sehrát a vyladit pár věcí, tak buďte trpěliví.
slibované quest by quest
!!!
Díky za komenty a podporu. Budeme do každé sekce pravidelně přidávat videa.
slibované quest by quest
!!!
Díky za komenty a podporu. Budeme do každé sekce pravidelně přidávat videa.
Naposledy upravil(a) GoZuDiablo dne 12.07.2011, 22:21 hod., celkem upraveno 1 x.
to si v tom PvP fakt pil mana potky nebo máš tak brutál mana regen? ) jinak video fajn. (ta ama byla podplacená nebo to za ní neuměl?)
-
- Quill Rat
nene mám takovou mana reg. jinak tu amu jsem dal knockbackem takže byla omráčená chudinka:D díky
trošku OT co to na něm máš za eq že má takovej mana regen?
Ještě jsem nečetl komentáře ostatních ale zde pár bodů
1)Druhému hlasu není vůbec rozumět, příště bych dodělal zvukovou stopu až později když už tam musí být dva, protože se ani neumíte sladit kdo kdy co řekne .)
2)Půlku videa bylo jen žvanění o ničem, nic pořádného se člověk nedozvěděl.
3)Jestli to má být pro začátečníky, musí se věci pořádně vysvětlit. Začátečník určitě nemá hned merca s conviction. Jestli pro pokročilejší, tak je blbost ukazovat mephista, kam chodí každej a navíc z něj zdaleka nepadaj nej věci ve hře. Otázka je zda zvládnete udělat něco pro pokročilé, to že máte na sorce full tall rasha, no nevim no, profi hráči celej set fakt nenosí.
4)Člověk co komentuje(ten co mu je rozumět ) má docela kultivovaný projev a docela se mi jeho komentování líbilo, ani ne tak obsah jako vyjadřování, hlas atd.. To bylo ale asi vše co se mi z toho líbilo .
Komentovat takové věci v D asi už nemá smysl, spíš bych přemýšlel o 3. Spíš bych to viděl na spolupráci s někým dostatečně zkušeným, který by dodal znalosti a někdo jiný(vy) to oprezentuje .)
1)Druhému hlasu není vůbec rozumět, příště bych dodělal zvukovou stopu až později když už tam musí být dva, protože se ani neumíte sladit kdo kdy co řekne .)
2)Půlku videa bylo jen žvanění o ničem, nic pořádného se člověk nedozvěděl.
3)Jestli to má být pro začátečníky, musí se věci pořádně vysvětlit. Začátečník určitě nemá hned merca s conviction. Jestli pro pokročilejší, tak je blbost ukazovat mephista, kam chodí každej a navíc z něj zdaleka nepadaj nej věci ve hře. Otázka je zda zvládnete udělat něco pro pokročilé, to že máte na sorce full tall rasha, no nevim no, profi hráči celej set fakt nenosí.
4)Člověk co komentuje(ten co mu je rozumět ) má docela kultivovaný projev a docela se mi jeho komentování líbilo, ani ne tak obsah jako vyjadřování, hlas atd.. To bylo ale asi vše co se mi z toho líbilo .
Komentovat takové věci v D asi už nemá smysl, spíš bych přemýšlel o 3. Spíš bych to viděl na spolupráci s někým dostatečně zkušeným, který by dodal znalosti a někdo jiný(vy) to oprezentuje .)
-
- Quill Rat
Javurek: tak mrkni kdyžtak na další dvě nová videa.. už je to lepší..asi tady nikdo nepochopil, že lets playe se dělaj s live komentem a jde o tu spontánnost, a nedovedu si představit komentovat záznam, to je absurdní.. no full tal rasha nevím, konzultoval jsem to i s hodně dobrejma hráčema, a mám mf dost vysokej a ta sorcka je celkem slušná:) stačí na mf.. už jsme udělali úplně jiný koncept těch videií, tak mrkni a díky za kritiku..a díky za pochvalu projevu cením si toho:))
Asi ne s moc dobrejma hráčema , profi lidi co znám kolem d2 nikdy nenosí full tal, tak jako já .), shako je prostě shako .)
K tomu pvp videu, podle mě moc nemá smysl nahrátvat takové pvp video, protože je z public duelů bez pravidel. To si rovnou můžete natočit jak zabíjíte hráče co vyjdou z města. Když už tak s pravidlama.
Co se týče toho úkolového videa, jako lets play video by mě bavilo sledovat spíš hardcore , tohle je takové nudné.
Říkáš že je to schválně live, ale když to komentujou 2 je to prostě blbé, pokud nejsou suprově sehraní lidé jako při komentování např. hokeje v televizi.
Já třeba rád sleduju komentované zápasy v Starcraftu 2 od HDStarcraft, když člověk komentuje záznam, může věci mnohem lépe vysvětlit, protože se nesoustředí na samotné hraní. Výuková videa rozhodně komentovat záznam a 1 člověk. Lets play videa klidně ve dvou ale chce se to nějak domluvit aby nebylo slyšet oba najednou. A spíš míň mluvit a víc hrát, protože to člověk na obrazovce vlastně vidí co děláte .)
K tomu pvp videu, podle mě moc nemá smysl nahrátvat takové pvp video, protože je z public duelů bez pravidel. To si rovnou můžete natočit jak zabíjíte hráče co vyjdou z města. Když už tak s pravidlama.
Co se týče toho úkolového videa, jako lets play video by mě bavilo sledovat spíš hardcore , tohle je takové nudné.
Říkáš že je to schválně live, ale když to komentujou 2 je to prostě blbé, pokud nejsou suprově sehraní lidé jako při komentování např. hokeje v televizi.
Já třeba rád sleduju komentované zápasy v Starcraftu 2 od HDStarcraft, když člověk komentuje záznam, může věci mnohem lépe vysvětlit, protože se nesoustředí na samotné hraní. Výuková videa rozhodně komentovat záznam a 1 člověk. Lets play videa klidně ve dvou ale chce se to nějak domluvit aby nebylo slyšet oba najednou. A spíš míň mluvit a víc hrát, protože to člověk na obrazovce vlastně vidí co děláte .)
-
- Quill Rat
Tak edit lidi, to první video jsem smazal, protože jsme fakt shledali, že je to nic moc, prostě prvotina. Tak se mrkněte na naše nová videa, ty už jsou doufám lepší, a hodnoťte.