Cafte. Hrate tu niekto HC?
Ja som zacal nedavno a momentalne mam Blizz Sorc zaciatok NIghtmare. Hram sam zatial ale asi an hell by som sa rad k niekomu pridal. Predsalen tam to je uz dost nebezpecne:)
HC
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: HC
Většina účastníků turnajů hraje HC normálně, včetně mě.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
hoj. včera sem k tomu konečně sedl a prohnal trapku od normal travi po nm radamenta. tož su +/- jako Ty. bntag mám Slw#2528
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj bardi,
hledám spoluhráče na multiplayer na D2R. HC. Čekám hlavně na 2.4, ale nemám problém si zahrat klidně hned
Rád bych nějakou partu pro stabilnější hraní a vzájemnou pomoc. Ze svých předchozích zkušeností vím, že multiplayer dává této hře nový rozměr a zábavnost ( i návykovost
) rapidně roste. Jsem už krapet starý a zaměstnaný na každodenní hraní
, ale 1-2x do týdne večer prosedět na diablu bych pořád zvládal.
Javurek zkouší něco takového na discord, ale chce to mezinárodní, já bych preferoval CZ/SK bojovníky.
Kdyby někdo měl zájem, určitě se ozvěte.
Přeji fajné dropy, Antabus#2689
hledám spoluhráče na multiplayer na D2R. HC. Čekám hlavně na 2.4, ale nemám problém si zahrat klidně hned

Javurek zkouší něco takového na discord, ale chce to mezinárodní, já bych preferoval CZ/SK bojovníky.
Kdyby někdo měl zájem, určitě se ozvěte.
Přeji fajné dropy, Antabus#2689
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE