Zdravím,
co to je za masakr to čekání na vstup do hry při každém zapnutí hry? Tohle je absolutně něco šíleného čekat x desítek minut na vstup do hry a ještě se to kolikrát ani nepovede kvůli chybové hlášce, která vyskočí po "vyčkání řady" ...To takhle bude pořád nebo už oznámili nějaké řešení?
čekaní na vstup do hry
Moderátor:Dark_Deamon
- Lord_Sp
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordSp#2207
Re: čekaní na vstup do hry
https://www.diablofans.cz/d2/nedostupno ... hrani-d2r/
v skratke, hra (alebo teda online časť) neni stavianá na masivné vytvaraní nových her ktere sa v dnešnej dobe provozuje, aby to nejak fungovalo tak spravili frontu, na riešení sa pracuje ... ovšem kedy to pofrčí na dnešné standardy to je ve hvezdách
v skratke, hra (alebo teda online časť) neni stavianá na masivné vytvaraní nových her ktere sa v dnešnej dobe provozuje, aby to nejak fungovalo tak spravili frontu, na riešení sa pracuje ... ovšem kedy to pofrčí na dnešné standardy to je ve hvezdách
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby Blizzard v D2R udělal normální TCP/IP multiplayer, tak jsem přesvědčen, že by k takovým problémům nedošlo. I sousedi nebo kámoši na slezině, aby si zahráli spolu, musí dnes na Battle.net, a to se Blizzardu vymstilo. Že neočekávali mohutný přísun hráčů na battle.net, je dle mě pouze výmluva na jejich sezení si na vedení.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Za poslední týden naprostá pohoda v jakoukoliv denní dobu. Na US ještě asi fronty jsou, ale naprosto minimální.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
A nemaj z toho náhodou někde prachy?
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%