Trhání hry na high PC. Proč?
"C:\Users\ˇMeno pocitacaˇ\Documents\Diablo III\D3Prefs.txt"
Re: Trhání hry na high PC. Proč?
C:\Documents and Settings\-username-\Documents\Diablo III

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

vzdyt to tam vtom navodu je jasne napsane...bleptys píše:Neumím najít ten D3prefs.txt soubor. Můžete mi prosím poradit?Seton píše:Ahoj. Včera jsem konečně (snad, test byl jen hodinu) vyřešil trhání hry
. Pro majitele slabých strojů:
http://www.diablofans.com/forums/diablo ... ution-here
Tenhle zásah mi dost pomohl + update ovladačů Nvidia.
Mě to krásně zafungovalo, tak snad to pomůže i jiným lidem se slabým PC![]()
jinak musim uznat ze po upraveni dle navodu je to hodne znat, vam vetsi kontrolu nad postavou a i peníze sbiram v realnem case

Jojo já to taky hodně poznal....ale někomu nepomůže prej ani tohle...holt na pi*u optimalizace kodu hry no 

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

No mne to pomohlo, ale este stale to nieje ono co bolo pred poslednym patchom...
Zdravím, asi před 14 dny jsem si pořídil nový PC a to jest v této výbavě : Počítač AMD FX-8300 8-Core 4.2GHz, AMD 970, RAM 16GB, AMD R9 390 8GB, SSD 240GB + HDD 3000GB.
Myslel jsem, že mi vše pojede ok jako na mém starším PC, nicméně při hraní D3 se mi trhá obraz, nepatrné trhání na půl sekundy když dropne loot z rare či elite mobek a podobně. Podobná věc se mi stává i u hry World of Warcraft, kde při lootování mobek přes auto loot též na půl sekundy freezne obraz při probliknutí lootovacího okna. Nevíte někdo čím by to mohlo být, popřípadě co udělat aby to zmizelo, je to celkem nepříjemné. U hry Zaklínač 3 ani na max detaily nemám žádný podobný problém.
Připojením k internetu to není, když připojím svůj starší PC kde mám Nvidia grafárnu tak mi jak wowko tak i D3 jede bez potíží.
Prosím o jakoukoliv radu či pomoc, předem děkuji.
Myslel jsem, že mi vše pojede ok jako na mém starším PC, nicméně při hraní D3 se mi trhá obraz, nepatrné trhání na půl sekundy když dropne loot z rare či elite mobek a podobně. Podobná věc se mi stává i u hry World of Warcraft, kde při lootování mobek přes auto loot též na půl sekundy freezne obraz při probliknutí lootovacího okna. Nevíte někdo čím by to mohlo být, popřípadě co udělat aby to zmizelo, je to celkem nepříjemné. U hry Zaklínač 3 ani na max detaily nemám žádný podobný problém.
Připojením k internetu to není, když připojím svůj starší PC kde mám Nvidia grafárnu tak mi jak wowko tak i D3 jede bez potíží.
Prosím o jakoukoliv radu či pomoc, předem děkuji.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Kód: Vybrat vše
http://www.diablofans.cz/tipy-a-triky-nejen-pro-zvyseni-vykonu-hry.html
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Pro uživatele grafických karet Nvidia bych ještě doporučil taktovací prográmek NvidiaInspector.
Velice jednoduchý a nedá se tim zničit karta, má to jen omezené možnosti.
Jednoduše si vytvoříte jednu boostovací ikonu na plochu, když na ní 2x kliknete, karta dostane boost.
Další ikona může sloužit pro normal mod. Ale po vypnutí systému se to automaticky hodí do normálu.
Přidá to dcl dost fsp ; )- Samozřejmě zaleží na sestavě, ale z některých karet se dá vytáhnout daleko více, než je továrně nastaveno.
Velice jednoduchý a nedá se tim zničit karta, má to jen omezené možnosti.
Jednoduše si vytvoříte jednu boostovací ikonu na plochu, když na ní 2x kliknete, karta dostane boost.
Další ikona může sloužit pro normal mod. Ale po vypnutí systému se to automaticky hodí do normálu.
Přidá to dcl dost fsp ; )- Samozřejmě zaleží na sestavě, ale z některých karet se dá vytáhnout daleko více, než je továrně nastaveno.