Trhání hry na high PC. Proč?
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Badysak#2313
zkusil jsim i dát sounds na 32 a začaly nepravidelné záseky po návratu na 16 zase v poho takže na zvuky nesáhly SB 2 ZS.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Re: Trhání hry na high PC. Proč?
Tak jak jsem tady dříve psal, že se mi to seká, tak už je to OK. Přeinstaloval jsem kompletně celé D3 a už je to OK - FPS občas spadne, ale to jen v opravdu silných momentech, jinak šlape jak má. Díky za radu všem
Ja som si osobne zmenu nevsimol , dia nemam na ssd(ktory ani nevlastnim D)
Ahoj . Včera jsem konečně (snad, test byl jen hodinu) vyřešil trhání hry . Pro majitele slabých strojů:
http://www.diablofans.com/forums/diablo ... ution-here
Tenhle zásah mi dost pomohl + update ovladačů Nvidia .
Mě to krásně zafungovalo, tak snad to pomůže i jiným lidem se slabým PC
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
setone a aku mas zostavu
hardware class 1 to uz dost oseka grafiku
mě to od patche 2.2.0 jede o 100 % líp
Já teda nikdy problémy s FPS neměl , přijde mi spíše že po patchy se to o trochu přece jen zhoršilo . Nemám nějaké výkyvy FPS ale občas se mi stane že se hra prostě na půl vteřinky úplně sekne a pak jede zase dál . Stává se někomu něco podobného ?
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
To dělalo ze začátku, když si otevřel inventář, nebo někdo v gilde otevřel víc legendárek najednou(a vypsalo se to v chatu), tak to freezovalo obraz v kuse : ) Pak to opravili, taže bych se nedivil.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Ted se to ale stava dost casto bez zjevne priciny a dokonce to mame v parte vsichni najednou nebo v rychlem sledu...
tak já se tady společensky znemožním no .Relic píše:setone a aku mas zostavu
Intel i7 Q720 1,6 GHz, GeForce GT230M, 4GB Ram už je to dědek ten noťas no.
tak potom ja som pradedek s core duo2 t9600 2.8 GHz Geforce 9600 GT 4GB Ram na kolko FPS ti to ide, tak priemerne?
tak 15, ale při elitách v GR to padá na 3-7 a pak má člověk zkoušet vysoké GR...Ti co tady mají solo GR50+ ať to zkusí znovu ale se 7FPS uvidíme za jak dlouho z riftu vystoupí, tipuju tak 4minuty
Jo "dá" , chce to hodně nervů, trpělivosti a trávy .
Ať si každej myslí, že je to třeba výmluva, je mi to jedno, ale s tímto se prostě fakt high GR dělat nedají....Na svým DH s Natálkou mám gear co by měl v klidu zvládnout GR49+, ale prostě to nejde, protože umřu dřív, než grafika zobrazí ten efekt co mě zabil...proti tomu prostě nemůžu nic dělat .
Ať si každej myslí, že je to třeba výmluva, je mi to jedno, ale s tímto se prostě fakt high GR dělat nedají....Na svým DH s Natálkou mám gear co by měl v klidu zvládnout GR49+, ale prostě to nejde, protože umřu dřív, než grafika zobrazí ten efekt co mě zabil...proti tomu prostě nemůžu nic dělat .
seton: a co tak kupit nejaky lacnejsi desktop kde by diablo islo aspon tak okolo 50fps planujem aj ja nieco lacne ale vykonne
DH v parte no to musi byt masaker a aky mas max GR?
DH v parte no to musi byt masaker a aky mas max GR?
Kvuli tomu právě ani partu moc nehraju, vypadám tam jak kopyto protože furt chcípám a nechce se mi furt vysvětlovat, že jsem umřel mezi jedním a druhým obrázkem, protože občas je to vážně spíš prezentace v PP než plynulý obraz .
GR mám 48 max myslím a i to považuju za mega výkon při 7-15 FPS.
Jo přemýšlím o tom každou chvíly, jenže přítelkyně je v 5. měsíci takže teď hodně kupujeme věci pro potomka a musím koupit nový auto (Ibiza je malá), takže se obavám, že argument "musím hrát Diablo hratelně" neobstojí před otázkou "proč zmizelo z účtu XX tisíc" .
No vida, nechcete se mi tady složit na komp?
GR mám 48 max myslím a i to považuju za mega výkon při 7-15 FPS.
Jo přemýšlím o tom každou chvíly, jenže přítelkyně je v 5. měsíci takže teď hodně kupujeme věci pro potomka a musím koupit nový auto (Ibiza je malá), takže se obavám, že argument "musím hrát Diablo hratelně" neobstojí před otázkou "proč zmizelo z účtu XX tisíc" .
No vida, nechcete se mi tady složit na komp?
ja so uz o par krokov dalej mala bude mat 5r takze uz by sa patrilo nieco upgradnut ked pozeram na youtube videa ako im to ide 130fps tak len kukam jak puk
ok sak urobme zbierku prispejem nejake euro
ps mymochodom uz tu bola jedna a uspesna! alias ujec HELLER
ok sak urobme zbierku prispejem nejake euro
ps mymochodom uz tu bola jedna a uspesna! alias ujec HELLER
to jsi hodnej, ale asi jedinej . Budu to muset nějak pořešit no . Jojo plynulý videa 4p grupy považuju za fake
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Neumím najít ten D3prefs.txt soubor. Můžete mi prosím poradit?Seton píše:Ahoj . Včera jsem konečně (snad, test byl jen hodinu) vyřešil trhání hry . Pro majitele slabých strojů:
CZSK Komunita