Problémy s výkonom v Diablo III - Support Ticket
Ssd taky pomuze, ale to neni reseni pro kazdeho (finance). Jinak s tim tahanim pres hdd mas pravdu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Lagy DIII na silnem stroji ? U mne vyreseno diky Ticketu
Myslim ze problem se zvukem neni v tahani zvuku z hdd.. mam ssd a jakekoli jine lagy i pri prvnim spusteni mi diky tomu zmizely ale vysoka kvalita zvuku lagovala vesele dal.. problem bude jinde
Neuvěřitelný, ale funguje to ! Díky.
Tak ja som si konecne objednal Intel 330 , zvuk som si nastavil tak uz len pockat kym dorazi, necham sa prekvapit.
helow...vie mi niekto dat nejaku odpoved alebo nazor ? ...zacne mi hrat sekat.../mam problemovu gt540m ale celkom ok to ide niekedy/ minimalizujem hru do windowsu chhvilku pockam idem do hry a hra na nejaku dlhsiu chvilku ide ok...pokial nepride nejaku zvuk alebo animacia...a zase to trhne a ide viditelne pomalsie...vie niekto ?
je mozne ze minimalizovane by mi to islo lepsie ? ...skusal som to par minut a islo lepsie tam kde to zvycajne sekalo...
je mozne ze minimalizovane by mi to islo lepsie ? ...skusal som to par minut a islo lepsie tam kde to zvycajne sekalo...
Já jsem měl podobný problém, mám na počítači SSDčko a pak 1TB disk, a i když ten terráč má 7200rpm a slušnou cache, tak se mi hra cca každé 2 sekundy na zlomek sekundy kousla. Vyřešil jsem to překopírováním celé složky s Diablem na SSDčko, problém je pryč. A stejně tak jsem při kopírování hry na notebook zjistil, že když hru hraju z externího USB disku, tak je to trhání také pryč. Snad ti to pomůže.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Stejne sranda, dia mam na ssd, sestavu za sileny love a na ceste k azmodanovi me to pri velkem bordelu spadne aj na 10fps.:-D
Asi to je ten problem se zvukem, ale dlabu nato.
Jinak hrani na ssd je silenej rozdil.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Asi to je ten problem se zvukem, ale dlabu nato.
Jinak hrani na ssd je silenej rozdil.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Ara
- Fallen Shaman
- BattleTag:Ara#2632
zvuk.k. Asus xonar DG je u me zatim asi nejpravdepodobnejsi vinik....resi to vic lidi, spis by asi bylo dobry napsat jaky zvuk.k. s tim problem nemaji
SSD pomohlo vyrazne, ale pri vetsim poctu zvuku je tam dokonce i zpozdeni zvlastni...
SSD pomohlo vyrazne, ale pri vetsim poctu zvuku je tam dokonce i zpozdeni zvlastni...
Popravde si uz nejsem tak jisty tim, ze to je problem zvukovek od Asusu, ale ze proste maximalni kvalita zvuku pri urcitych situacich laguje temer kazdemu. Ale mozna se taky pletu
neni to asusem,laguje me to jak na via zvukoce,tak usb soundblasteru
Me to pomohlo, mam Audigy 2 ZS.
- david123
- Gorebelly
- BattleTag:davidcz#2414
mě se zase stavá že mam fps 60 a a při vetším počtu mobu mě to kolisá dost a škubese to trochu nevíte čim to je?
Jak tu psal coyd že se mu drži fps na 60 mě teda ne kolisá to
Jak tu psal coyd že se mu drži fps na 60 mě teda ne kolisá to
mam dnes to same jako david123. Lokace bez mobu fps kolem 50 a jak se objevi vice mobu tak fps klesa az k 9 a hra se dost seka. Nikdy mi to nedelalo, tudiz netusim cim to muze byt
- david123
- Gorebelly
co máš za grafiku? já mám tenhle notebook http://www.alza.cz/hp-pavilion-g6-2252- ... 395294.htm
@david123: sice uz sis na tohle tema zakladal vlastni topic viewtopic.php?f=44&t=8473 ale obecne pokud mas kvalitu zvuku snizenou podle navodu tady a graficke detaily snizene na nejnizsi mozne a presto to laguje tak muze byt na vine pomaly disk. Nic jineho mne nenapada
- david123
- Gorebelly
na starém notebooku byl stejny hd a jelo to hight detail
Když hraju sam v pohodě poto co se napojím do party a je tam hodně efektu skocí třeba fps na 18 a škubne to
Když hraju sam v pohodě poto co se napojím do party a je tam hodně efektu skocí třeba fps na 18 a škubne to
Kolik GB si měl před tim 8? a šels do 16? provozuješ doma server čico že potřebuješ tolik ?
každopádně jestli to s tim zvukem je globální problém tak by to měl pořešit Blizzard hlavně, pokud jako řešení stačí mít aktuální ovladače zvuku tak je to fajn, spíš lidi napadne aktualizovat ovladače než měnit něco v nastavení, přecijen by v nastavení mělo všechno na 99% fungovat ( jinak by to tam nemělo bejt! )
Já trpím tim, že když pustim Diablo, startnu nějakou hru, portnu do nějaké lokace tak cca 5-10 vteřin mám obrovské záškuby a prakticky neovládám svou postavu ( na HC jsem na to umřel jednou ). Přisuzuju to spíš neaktuálním ovladačům a zbořeným windowsům a jinak zadělanému PC
každopádně jestli to s tim zvukem je globální problém tak by to měl pořešit Blizzard hlavně, pokud jako řešení stačí mít aktuální ovladače zvuku tak je to fajn, spíš lidi napadne aktualizovat ovladače než měnit něco v nastavení, přecijen by v nastavení mělo všechno na 99% fungovat ( jinak by to tam nemělo bejt! )
Já trpím tim, že když pustim Diablo, startnu nějakou hru, portnu do nějaké lokace tak cca 5-10 vteřin mám obrovské záškuby a prakticky neovládám svou postavu ( na HC jsem na to umřel jednou ). Přisuzuju to spíš neaktuálním ovladačům a zbořeným windowsům a jinak zadělanému PC
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
To není žádnou chybou na tvé straně, D3 má špatně udělané nahrávání dat a textur do RAM a místo toho se enormně využívá HDD, takže tady by ti pomhol jedině nějáký RAID SSD.
R.I.P. 27.3.2014
An7yk: souhlas ze problem se zvukem by mel resit hlavne blizzard.. jinak tvuj problem je na 99% zpusobeny ctenim z hdd a ssd to vyresi na 100%
- david123
- Gorebelly
moc lidí si stěžuje že se jim to poslední dobou dost škube a problem není určitě u nás