Nový PC
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ty asi cajk. Grafika ok, cpu taky disk bych tam dal Seagate baracudu, ramky Kingston HyperX nějaký a asi bych bral i jinej zdroj ale to už jsou detaily....
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Novy PC
skládal jsem si teďka podobnou sestavu za 17k i s widlema, taky bez ssd, jedu amd (na intel holt nejsou love), grafika jen 260tka a vše šlape jak namydlenej blesk
akorát chladič jsem dával tento chladič http://www.czc.cz/gelid-solution-tranqu ... 66/produkt ten co máš někde psali že fouká někam do tramtárie
akorát chladič jsem dával tento chladič http://www.czc.cz/gelid-solution-tranqu ... 66/produkt ten co máš někde psali že fouká někam do tramtárie
A nepostnul by jsi tu celou sestavu, co jsi kupovat plz?
Jaky je vlastne hlavni rozdil mezi Intelem a AMD?
Jaky je vlastne hlavni rozdil mezi Intelem a AMD?
Brum: Rozdíl mezi Intel a AMD je ve výkonu na jedno jádro. Intel má v tomhle navrch, na druhou stranu AMD se to snaží dohnat počtem jader. Problém je bohužel v tom, že né všechny aplikace umí využívat více jader procesoru. (pak je rozdíl v paticích procesoru, takže každý má trochu jiné základní desky)
Tohle by se melo ale v budoucnu vylepsovat ne? Myslim zapojeni vice vlaken u novych aplikaci. Teba win10 apod.
Jojo, v podstatě to tak je, protože z výkonem na jedno jádro se dostáváme pomalu k hranici, kterou lze chladit normálně vzduchem aniž bysme museli používat vodníka nebo dusík. Takže směr pro zvyšovaní výkonu je prostřednictvím více vláken(více jader procesoru). Novy aplikace jsou už většinou dělany za pomocí více vláken, ale některy starší bohužel ne
Naposledy upravil(a) kacus dne 03.06.2015, 08:01 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
Ale pokud můžeš ber Intel.... Amd do levnějších a kancelářských sestav... A i tam bych volil nejakej Intel asi...
Stejně jak grafiky nvidia vs ati...
Jj ten gelid taky není špatnej. Já mám noctua ale to už je zase dražší.
Stejně jak grafiky nvidia vs ati...
Jj ten gelid taky není špatnej. Já mám noctua ale to už je zase dražší.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
mno vidis, ja jedu uz pres 10 let vyhradne na AMD a Intel ani uzrany predrazeny NV mi nesmi do baraku, a vyber si.... :-)
- Kuki10
- Globální moderátor
Lulinak nevíš co říkáš.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
asi takhle... socky berou amd, ti movitejsi intel+nvidia, je to proste to nejlepsi, co na trhu je, ale holt si za to nechaji zaplatit
hoj, kdyz uz se totu resi jaky HDD by jste doporucili do NAS (24/7 domaci sit) min 2TB?
diky
diky
- hulkxxxl
- Ancient
njn intel je lepší ale za dvojnásobnou cenu holt jsem socka
HDD bych vzal asi WD red řadu http://www.czc.cz/wd-red-2tb/111718/produkt
HDD bych vzal asi WD red řadu http://www.czc.cz/wd-red-2tb/111718/produkt
- Kuki10
- Globální moderátor
No tak pro socky to je zas názor tvle.... Jj red.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Asi tak no . Priority se v životě posouvají a pokud člověk nemá nadbytek peněz (což z něho ovšem nedělá socku) tak raději koupí AMD+Ati a za ušetřený peníz raději dá nějakej výlet s rodinou třeba nebo to utratí za děvky .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
No já zřejmě vezmu ojetou (nicméně stále dobře fungující) sestavu od Buchise, protože sem zkrátka socka podle měřítek některých ale potřebuju nový auto a kočárek pro nadcházející dítě, takže klidně oželím TOP věci na PC . Inspirovat tě tím pádem moc nemůžu, když se jedná o koupi ojetýho a né novýho, ale Kuki sem házel pěkné sestavy do 15tis .
seton: ja tiez pozeram pouzitee na nove nemam takze to je pekna masina musim pozriet nieco podobne kapanek vykonnejsie
ps: socka nie si ved kupujes intel si Pán
ps: socka nie si ved kupujes intel si Pán
No jo, jenže ojetej Intel, takže polopán
- hulkxxxl
- Ancient
celkem dobře podle mě vychází Intel Pentium dvoujádro s odemčeným násobičem takže lze raz dva taktnout nějakejch 4GHz (dokonce jsem to viděl i v ofic sestavách v obchodě už taktlé) to byla moje varianta pro jen lehkej upgrade starého šrotu se zachováním case zdroje disku a grafiky,nakonec jsem to vzal celé nové PC (FX6300 amd) a šrot posunul rodičům pro které to byl i tak upgrade jak prase
ono není moc co vymejšlet deska, ramky, disk, case, zdroj +- vše na jedno kopyto (v dané cenové relaci), bolest pro peněženku je procák a grafika
ono není moc co vymejšlet deska, ramky, disk, case, zdroj +- vše na jedno kopyto (v dané cenové relaci), bolest pro peněženku je procák a grafika