Trhání hry na high PC. Proč?
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
jájsem spokojen mě se to zlepšilo a včera jsem padal tak na 25 fps což oproti 7 je super změna a si nato nemůžu zvyknout
, pravda že jsem dal vše na low atd jako vždycky....

Re: Trhání hry na high PC. Proč?
Jinak pro ty co po 2.1 pozoruji zaskuby i pri 60fps a klidne ve meste, tak uz se to resi teda podle blizu
taky jsem tam napsal a to vcetne reseni (doufam ze docasneho) a sice prepnout hru do "fullscreen windowed" modu

Kód: Vybrat vše
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/11761576061?page=1
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Nepleť si rychlost hry s FPS. to je něco jinýho. Třeba v CSku mám FPS 150 i když se to seka jako prase, když chytneš blbej server kde máš ping přes 100.Alfajk píše:vtipnej ses ty,rychlost netu muze uplne klidne ovlivnovat rychlost internetovy hry,pokud je dementne naprogramovana,coz diablo jeNargarotH píše:Je vtipné jak si lidi myslí že rychlost netu může ovlivnit fps, přitom by na hraní stačil klidně 128kbit dial-up.
Já osobně hraju většinou ve třech lidech. Nějaký propady tam jsou - Tak na 20 Když je mega bordel na celé obrazovce. Ale kdybych to ukazování FPS neměl zaplý, tak si toho skoro nevšimnu. Většinou jedu tak 40 - 60. Nastavení z hlavy nevím. Jen vím, že jedu full HD. A stroj mám v podstatě šunku. Phenom X4 955 tuším, 4gb DDR3 1600, GTX 650.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Kvůli rychlosti a stabilitě (ping) internetu můžeš sice mít záškuby ve hře, ale ty se nazývají lag. Výkon PC a optimalizace hry ovlivňují jiné záškuby, které se jmenují FPS drop, stuttering, nebo tearing.Alfajk píše:vtipnej ses ty,rychlost netu muze uplne klidne ovlivnovat rychlost internetovy hry,pokud je dementne naprogramovana,coz diablo jeNargarotH píše:Je vtipné jak si lidi myslí že rychlost netu může ovlivnit fps, přitom by na hraní stačil klidně 128kbit dial-up.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
paneboze obcas si pripadam,ze mluvim s lidma z pomocny skoly,mluvim snad o pingu?witekcz píše:Kvůli rychlosti a stabilitě (ping) internetu můžeš sice mít záškuby ve hře, ale ty se nazývají lag. Výkon PC a optimalizace hry ovlivňují jiné záškuby, které se jmenují FPS drop, stuttering, nebo tearing.Alfajk píše:vtipnej ses ty,rychlost netu muze uplne klidne ovlivnovat rychlost internetovy hry,pokud je dementne naprogramovana,coz diablo jeNargarotH píše:Je vtipné jak si lidi myslí že rychlost netu může ovlivnit fps, přitom by na hraní stačil klidně 128kbit dial-up.
fps ve hre muzou bejt v pripade dementni hry(diablo) a jeste dementnejsi synchronizace se serverem klidne ovlivneny ze strany serveru, 100x narocnejsi hry me jedou bez jedinyho lagu,ale diablo proste v parte 4 witch doctoru funguje jak leporelo,a to mam ssd disk s read/write 500MB/s, i5 na 4,6GHz,gtx 770
Možná bys s nějakýma pokecat měl, nejspíš bys s nima měl hodně společného.
R.I.P. 27.3.2014
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Odezva od serveru ti nemůže ovlivnit FPS!!!Alfajk píše:fps ve hre muzou bejt v pripade dementni hry(diablo) a jeste dementnejsi synchronizace se serverem klidne ovlivneny ze strany serveru, 100x narocnejsi hry me jedou bez jedinyho lagu,ale diablo proste v parte 4 witch doctoru funguje jak leporelo,a to mam ssd disk s read/write 500MB/s, i5 na 4,6GHz,gtx 770
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
mysli si to dal,ale muze,pokud se ceka na synchronizacni data(mezi ktery patri zcela urcite pocet a pozice monster,stejne tak jako drop) tak v tu chvili muzou jit fps dolu,protoze proste neni co nacitat - hardware nepomuze,protoze pozadovany data nejsou u tebe
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
To čekání na data se nazývá lag.
Požadovaný data nejsou u tebe, no to je pěkný, a jak velká ty data podle tebe jsou když pořád tvrdíš že záleží na rychlosti netu?
R.I.P. 27.3.2014
a napadlo te nekdy,ze to nelimituje rychlost netu od tebe,ale ze strany blizzardu? kdyz meli ten vypadek serveru pred pul rokem(nebo kdy to vlastne bylo), kdyz jim vyhorela cast evropskejch serveru tak nejen ze byly lagy,ale v parte 4 lidi byla fps jeste nizsi nez ted,nekdy proste i 0,nez data s 5 sekundovym zpozdenim(coz byl ping) doraziliNargarotH píše:Požadovaný data nejsou u tebe, no to je pěkný, a jak velká ty data podle tebe jsou když pořád tvrdíš že záleží na rychlosti netu?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz

dosly argumenty? mkay 

No napadlo, a napadlo tebe, že aby si mohl stahovat tak ti ten server ty data musí odesílat? Tzn pokud ti server odesílá něco pomalou rychlostí v řádech Kb tak můžeš mít klidně 1gbit a bude ti to k ničemu.
R.I.P. 27.3.2014
ja myslim,ze to bude cely jeste mnohem komplikovanejsi,nebude to jen o rychlosti pripojeni(at uz u tebe nebo u blizzu) ale hlavne o vypocetni sile blizz serveru,nebo neco takovyho...proc to na konzolych,kde je 10x slabsi hardware,funguje naprosto bez problemu? protoze je to komplet offline
Na starém kompu jsem to neregistroval, páč fps byly dole prakticky pořád, ale na novém vidím, že u některých map jsou propady fakt ukrutné a to se ani na obrazovce toho moc dít nemusí. Kromě profláknutého Rakkis crossing (A3) jsou to i mnohé mapy z A4 (nebe), tedy očividně nějaký programátorský problém kdy je mapa "prostorová", jsme někde ve výši a pod námi díra/propast. Na druhou stranu v tower v A3 to zase běhá normálně a to je tam okolo taky díra dolů. Každopádně v některých těchto mapách jsem šel i na 10fps při vcelku klidné obrazovce když jsem se na okraji přiblížil k nějaké "díře", zatímco na nějaké placce či v podzemí může být bordel jako prase a nespadne to pod 15-20fps.
je to bordel, jedu si klidne na 150 fps a ani se nenadam a je tam 9, co to ku*va je?
No viz. co jsem napsal výše - konkrétní mapička, přijdeš k okraji propasti a bum ho, fps jsou v prdeli
Říká se tomu kvalitní programátorská práce 

Já osobně nemám problém, jako Tyckin, ale mě FPS hapruje u map krom Rakkisu v tom novém Cesspools, když potkám elitku .. tak to začne být takřka nehratelné.
A dále pak v lokaci ze 3 aktu, prostředí jak se jde k Azmodanovi ... tam taky jdu a když potkám elitku tak hned trhanice a hratelnost v zadeli
elitka umře a FPS ihned stabilní.
A dále pak v lokaci ze 3 aktu, prostředí jak se jde k Azmodanovi ... tam taky jdu a když potkám elitku tak hned trhanice a hratelnost v zadeli