Počítadlo nájezdů
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož je o tento prográmek pořád zájem, tak vám ho nabízím ke stažení.
Re: Počítadlo nájezdů
Fujguje to na 1.13c s PlugY 10.00? Zkoušel jsem to, ale háže mi to nějakou chybku, není u toho návod, tak nevím jak to přesně zprovoznit.
Popřípadě pokud by byla nějaká alternativa, co by počítala nájezy (LK, Mef, Pindl, Baal...).
Díky za případnou radu.
Popřípadě pokud by byla nějaká alternativa, co by počítala nájezy (LK, Mef, Pindl, Baal...).
Díky za případnou radu.
Rozbal to do složky s Diablem a otvírej d2runsV1.1. Jakou chybu?
HC grál: 537/516 (-21)
- Yuri Boyka
- Fallen Shaman
Vidím že tu dlho nikto nič nepísal ale mne vyskočilo to isté
Necromancer a Druid.
Moje top char.
Moje top char.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Mě to nejelo a ted to fičí no problemo mám to drblý na ploše před tím sem to měl v D2 adresáři jestli je to tím kdo ví.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Ahoj,
podařilo se mi s kamarádem rozluštit, jak rozchodit počítadlo, když háže tuto chybu:
Bylo mi vysvětleno, že chybí jedna "knihovna" - programovací jazyk, ve kterém byl program napsán.
Postup zprovoznění:
1) Stáhnout danou knihovnu Např zde
Dejte pozor abyste stahovali ten daný soubor... Odkazů na různý programy je tam víc.
2) Stažený soubor hodit do složky, kde jsou ostatní knihovny - u Win8 je to C:\Windows\System32 - v této složce je volně...
3) Zaregistrovat do počítače novou knihovnu:
-spustit JAKO SPRÁVCE příkazový řádek
-napsat: regsvr32.exe mezera, cesta k souboru msstdfmt.dll - takže např. v mém případě: regsvr32.exe C:\Windows\System32\msstdfmt.dll
- a samozřejmě enter
4) Restart počítače
5) Mělo by to fungovat Ať už počítadlo budete mít na ploše nebo v kterékoli složce.
Snad vám to pomůže....
podařilo se mi s kamarádem rozluštit, jak rozchodit počítadlo, když háže tuto chybu:
Bylo mi vysvětleno, že chybí jedna "knihovna" - programovací jazyk, ve kterém byl program napsán.
Postup zprovoznění:
1) Stáhnout danou knihovnu Např zde
Dejte pozor abyste stahovali ten daný soubor... Odkazů na různý programy je tam víc.
2) Stažený soubor hodit do složky, kde jsou ostatní knihovny - u Win8 je to C:\Windows\System32 - v této složce je volně...
3) Zaregistrovat do počítače novou knihovnu:
-spustit JAKO SPRÁVCE příkazový řádek
-napsat: regsvr32.exe mezera, cesta k souboru msstdfmt.dll - takže např. v mém případě: regsvr32.exe C:\Windows\System32\msstdfmt.dll
- a samozřejmě enter
4) Restart počítače
5) Mělo by to fungovat Ať už počítadlo budete mít na ploše nebo v kterékoli složce.
Snad vám to pomůže....
"I shall purge this Land of the Shadow!"
Jenom doplním, že u W7U 64-bit jsem musel nahrát knihovnu do složky C:\Windows\SysWOW64.
- Yuri Boyka
- Fallen Shaman
A keď nahodí niečo takéto? Postupoval som presne podla toho, mám WIN10
http://www.imgup.cz/image/LN2r
http://www.imgup.cz/image/LN2r
Necromancer a Druid.
Moje top char.
Moje top char.
Ahoj, mě taky to počítadlo nefunguje. Může to být tím, že mam verzi 1.13c a plugy v 11.02? Existuje ještě nějaké jiné počítadlo?
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Na toto počítadlo nemá vliv verze Plugů nebo D2. Počítadlo je samostanej program, kterej se do D2 neinstaluje ani s ním nemá nic společného (vůbec nemusí být ve složce s Diablem). Pár postů výš jsou nějaké rady, když je problém. Jestli existuje i jiné počítadlo, tak to netuším.