prebuff

Diskuze o programech, jako je např. Maphack, C3PO a další.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
siroga
Gorebelly
prebuff

Příspěvek od siroga » 07.06.2011, 23:18 hod.

obcas se jen tak bavim vytvarenim legit pvp postav. a pro dobry sance v pvp je dulezite mit co nejlepsi staty a tak postavy dostavaji nejen legit itemy(itemy co jdou ziskat ve hre) ale i prebaff itemy, to jsou itemy ktery maji charge na nejaky skill, treba BO lvl 57(to je maximalni lvl jaky barbar muze mit), tyto itemy v podstate nijak neulehci pvp, jen urychli bufovani, misto toho abych si lognul barbara tak si nahodim BO sam, nebo treba fade lvl 15, muzu si vzit Treachery a nechat se ztriskat nebo si to proste nahodim jeste ve mneste a nemusim prehazovat itemy, a mne by zajimalo jestli nahodou nekdo nevi jak by se dal zaridit enchant ale i se synergijema, synergije sice pridaji jen fire dmg ale popravde ho neni zrovna malo...

PS . nevedel sem kam to zaradit tak sem to dal sem jelikoz tohle asi bez HE nebo neceho podobnyho nepujde :D

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: prebuff

Příspěvek od Javurek » 08.06.2011, 16:39 hod.

No, záleží jakou verzi diabla hraješ, v 1.10 je bug, že charges skills se počítají jako synergie ke skillu, když to máš ale na sobě.

Teoreticky by mělo stačit dát třeba na charm +enchant skill a pak + warmth lvl 20(charges) a v 1.10 by to mělo fungovat jako 20 bodová synergie k enchantu.

V 1.10 + to teda fakt nevím, leda by jsi musel mít upravné d2 pomocí moddingu a enchant mít zesílené samo o sobě v % těch synergií a nebo mít na charmu místo toho třeba +% fire dmg. Ale to ovlivní veškeré fire dmg co postava dělá.

siroga
Gorebelly

Příspěvek od siroga » 08.06.2011, 18:01 hod.

potreboval bych to na 1.13 a nejlip aby to fungovalo i na cistym diablu(bez modu a tak ..) maximalne mne napadlo udelat enchant a k tomu jeste fire dmg ale to uz neni to pravy co bych dostal od enchant socky :D7

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 08.06.2011, 19:29 hod.

Jestli se ti nelíbí +%fire dmg tak by to šlo nasimulovat tím že na ten item přidáš fire mastery na patřičném lvlu (20 za základ + xx za +(fire) skill + 25 za synergii) ale nebylo by to přesné...180 není dělitelné sedmi.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

siroga
Gorebelly

Příspěvek od siroga » 08.06.2011, 20:03 hod.

ale fire mastery by mi zvedlo i fire dmg z veci, navic enchant ma 9% do dmg i z warmth. teoreticky by spis bylo presnejsi pridat veci fire dmg tak aby se vyrovnalo max synergijim enchantu, treba kdyz sorcka s nej itemama na enchant mi buffne ench s dmg 2k nebo 6k(ted mi to nejak vypadlo xD) a samotnej enchant lvl 57(max lvl enchantu co jde ze socky dostat) ma dmg "jen" 400-458 tak ten zbytek pridat, ale to uz neni samotnej buff, mne spis zajimalo jeslti je nejaka moznost jak jinej postave pridat nasynergovanej skill.

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 08.06.2011, 20:31 hod.

Vím o co ti jde, ten předmět by si musel mít na switchi/v truhle a používat jen na buff.Když na ten předmět dáš 57lvl enchant,patřičný lvl mastery a přidáš +180% fire dmg tak by ti měl dát stejný buff jako sorcka.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

siroga
Gorebelly

Příspěvek od siroga » 08.06.2011, 21:05 hod.

uz jsem skoro zoufalej :D skousel sem snad vsechno a proste enchant kterej dostanu od sorcky mi dava priblizne o 1/3 vice fire dmg nez ten co si dam sam i kdyz podle vseho by mneli davat stejne :D treba se ten dmg ze synergiji ma pocitat jinak nez proste +180% ?

siroga
Gorebelly

Příspěvek od siroga » 08.06.2011, 23:08 hod.

tak ted uz sem 100% zoufalej :D skousel jsem zvysovat +% fire skill dmg dokud enchant nebude davat tolik dmg kolik dava ten od socrcky a dopadlo to tak ze , kdyz necham FM a dam +986% to fire skill dmg tak muj enchant dava o 2dmg vic nez od sorcky, kdyz ale necham FM a nastavim +985% to fire skill dmg tak to dava asi o 5dmg min nez od sorcky, kdyz zrusim FM a jen si pohravam s +% to fire skill dmg tak to dopada stejne a desetinnou carku davat nejde :D navic mi prijde stejne divny, proc potrebuju tak velkej boost do fire skill dmg aby to davalo dmg podobne jak od sorcky

saesa
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saesa » 09.06.2011, 19:11 hod.

No nejjednodušší je přidat mu firemindam a firemaxdam odpovídající tomu enchantu na charmy.
ambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
Hraju annihilus.net a projectdablo2.com

Odpovědět

Zpět na „Programy“