S4 WD hledá

HELLERcz
Diablo
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462
Re: S4 WD hledá

Příspěvek od HELLERcz » 29.08.2015, 09:31 hod.

WD zatím spokojenost na sezoně :) ještě 1 item do full setu a bude to paráda .. :) v noci jsem si užil umístění v žebříčku solo WD na 178 místě :D
Obrázek

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 29.08.2015, 10:09 hod.

Ty jedes chlape :D Ja vcera skoncil na 62lvlu :( nebyla sila.Po vikendu doufam cosik pobehame no ni ;) ?

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 29.08.2015, 11:53 hod.

Uz mam full set a davame si na zacatek gr 30 na pohodu takze parada :-) ted dropovat dalsi must have veci prace dost :-D joo pak neco dame :-)

@tabletofon
Obrázek

pan HU
Doom Knight
BattleTag:Poldinka#2370

Příspěvek od pan HU » 04.09.2015, 09:18 hod.

Tak co, Střechíne? Kolik Vaultů jsi ještě dal ? :lol: Už to bylo poněkud monotónní ... i s těmi dopoledními od Morbida a jedím na publicu jsem jich za den dal asi 6 :lol:
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů

skyrim1988
The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 04.09.2015, 09:54 hod.

Zdar ;)

Uz zadny kolego.Nejak jsem se tech Vaultu prejedl na delsi chvilu.Skoda,ze jste tak brzo sli :( Ale chapu.Sily dochazeji i me.Pres to jsem sel zas ve 3 :D

Yarek
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Yarek#2624

Příspěvek od Yarek » 04.09.2015, 09:58 hod.

Zdravim Strechu a Setona no vcera vecer to bylo uz skoro opruz ty vaulty za sebou...padat tam jen prachy tak to ani nejdu uz po tolikaty hh.
Jinak vcera zas supr hra uz se zas vecer tesim....set mam i zbran takze uz jen bracery a pasek a ta furnace co si vcera rikal Setone 4 pokusy v kostce,tak ja asi 20 a nic....

skyrim1988
The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 04.09.2015, 11:12 hod.

No me tam uvidis urcite :) Ostatni nevim ( doufam,ze dojdou :lol: ).

pan HU
Doom Knight

Příspěvek od pan HU » 04.09.2015, 12:41 hod.

No uvidíme dnes večer .... nějaký čas si snad najdu na D3. Ale rozhodně nepojedu přes půlnoc, fakt už jsem i po pracovním opruzu tento týden docela groggy.

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 04.09.2015, 12:56 hod.

@Yarek: to je hold RNG no, já na 4 ty ani na 20 :(. Jinak jasný, já dneska budu na 100% ;)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Tokugawa
Doom Knight
BattleTag:Unterwasser#2154

Příspěvek od Tokugawa » 04.09.2015, 15:28 hod.

Taky teď hraju S4, povětšinou sám a pomalu, nicméně když budu online, dneska večer, třeba, rád bych se k téhle grupě také připojil. Postava má tedy dost rezervy, koukám, že vám se jen tak nevyrovnám, ale jak pravím, pokud bude někdo chybět... Zatím preferuji Haunt, až nasbírám gear, chtěl bych zkusit Helltooth, případně dotáhnout ten Haunt.
Jestli se nepletu, právě vaše grupa mi pomohla projít 70 lvl, takže dodatečně děkuji :)
Necromancer Pestilia
Klan Mrtvolky

skyrim1988
The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 05.09.2015, 08:26 hod.

Dobre ranko samani :D ,

Vcera teda nic moc srazik,ale i tak se neco odehralo ;) Nejvic se mi libila 50tka GRko se Setonem za cca 5 min. Kdyz vsici odesli nebo se z niceho nic prestali hybat ( vytuhli :D ).Zustal jsem sam :( Toz jsem si sel zkusit ten HF amulet.Ve skratce - Sam to behat je mega nuuudo!!!Navic mi 3x po sobe v A1 nepadlo nic :D asi je T10 malo :D Cas byl zase neuprosny,kolem cca 3 rano kraftim 2 kusy HF amuletu.Druhy se povedl.V zakladu 99% CD ♡ :D Nadhera rikam si,jenze ta pasivka :( Co to kurde ma byt :( ,,BLOOD RITUAL,, ?Je vubec k necemu?Precetl jsem ji a pripada mi uplne k hovnu :D Co uz,stary amulet jsem stejne zesrotil.Chce to v brzke dobe se domluvit a jit na nej ve vice lidech...

Pred spankem ( aby se nereklo :D ) jsem zaskocil zlepsit postup v GR.54 hotovo!!!

Dnes zrejme vyjimecne nebudu onlajn :green: Jedem k nasim zavest prcka a uz od 16h vyrazime do mesta na Havirovske hornicke slavnosti.Navrat nekde kolem cca 24h ( stav neznamy >:D )...Kdyz tak preju stavnaty loot a kopec srandy ci uspechu.

Taaak panove.Dorazil jsem do postele a jsem spolecensky znaven.Tudiz se jde spat...Dnesek vynechavam :( Ale za to jsem si uzil paradni sobotu.Dodejte kdyz tak nejake info.Co se udalo a co jste robili ;) Dnes 100% nastoupim do predni linie.

pan HU
Doom Knight

Příspěvek od pan HU » 07.09.2015, 08:35 hod.

Jak jsem hrál včera asi hoďku public GR, tak na mýho PET WD koukali jako na zjevení a měli mě za idiota že to hraju KDYŽ PŘECE VŠICHNI HRAJÍ HT NEBO PD :OXO Po několika kickách se nade mnou slitovala sestava 1x barb, 2x monk cca 380 PLVL....až jsme došli na GR 56 a nejednou se jim hodil můj fear a totemy .... :D Ale byl to strašnej kvalt běhat od jedný mončí cvyclone strike hromady ke druhý a házet tam ty totemy :roll:

Akorát tu Kukrinu asi budu muset vycraftit pořádnou a vzít do ruky, protože z náhledu nikdo nevidí, že jí mám v kostce (nebo vídí a jen nevím kde to hledat?) ... třeba by těch kicků pak bylo méně ....

Dnes večír na značkách připraven cca ve 22:00 :wave:

skyrim1988
The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 07.09.2015, 09:15 hod.

Budu asi driv ;) Vam to zahreju ;)

Yarek
Fallen Shaman

Příspěvek od Yarek » 07.09.2015, 13:52 hod.

Ja budu taky na puntiku cca ve 22hod....ale pssst ten cas je desne tajnej, nerikejte to hlavne Setonovi, on by chtel hrat s nama a to je peklo a to doslova medvediii haha

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 07.09.2015, 14:00 hod.

Já to tady dokážu přečíst, ale pšššt, neříkejte to jarynovi, je to tajný jak kraví level ;) :D.
S lagůjícím HT jsem skončil, včera jsme doexpili mého SSS Monka, dneska ho vybavím snad :D
Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 07.09.2015, 14:01 hod.

To budu jedinej hrac wd asi :-D se pak muzu divit ze se mnou nikdo nechce hrat. A to nejsem ani na hc :-D

@tabletofon
Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 07.09.2015, 14:03 hod.

Nebudeš neboj ;) kluci stále valí WD a doufám že i nadále budou, protože až do těch 3 pyraňád vlítne 14x SSS tak to bude sakra masakr :D taková malá démoní genocida.....;)
Obrázek

Yarek
Fallen Shaman

Příspěvek od Yarek » 07.09.2015, 14:16 hod.

No ja zatim wd opoustet nebudu..zatim me to dost bavi,este chci tu stafu na acid misto medvedu...si psal ze se to hrajje jinak s acidem tak muzes napsat jak asi tak?vyhody nevyhody toho acidu?wd planuju opustit az s datadiskem ve kterem doufam,ze bude moje srdcovka ve vsech hrach ...drujd haha

pan HU
Doom Knight

Příspěvek od pan HU » 07.09.2015, 15:04 hod.

No jak .... BLEJEŠ BLEJEŠ BLEJEŠ acid :lol:

Yarek
Fallen Shaman

Příspěvek od Yarek » 07.09.2015, 15:48 hod.

No tak jasny hh, ale tema medvedama davas primou dmg, naproti tomu blitim davas DoT dmg...takze asi ten gameplay bude trochu jinej...

Odpovědět

Zpět na „Sezóny“