HC Poetarum
Chtěl jsem se zeptat kolik je vás v klanu? Nabíráte my jsme přešli na HC jsme 3, na hc je lepší mít plnou partu, což se nám moc nedaři, proto by jsme potřebovali další lidi se kterýma hrát.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bagr ... o/39855219
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bern ... o/36407829
http://eu.battle.net/d3/en/profile/fany ... o/37020525
T1 jsme hráli převážne rifty, ale občas je to o hubu
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bagr ... o/39855219
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bern ... o/36407829
http://eu.battle.net/d3/en/profile/fany ... o/37020525
T1 jsme hráli převážne rifty, ale občas je to o hubu
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Re: HC Poetarum
To Bagr:
V touhle chvíli myslím 9 nebo 10. Výjimečně postavíme 2 full grupy, ale jelikož je většina z nás okolo 30 let, tak docházku neděláme...
Až se vrátí Kryon, tak myslím, že budeme mít stabilně jednu full partu a jednu 3-4 partu... Píšu aby jste si mohli udělat představu...
Jinak asi neřešíme Váš gear, protože ten bude evidentně skoro stejný jako náš a i kdyby nebyl, tak za týden bude...
Můj názor je, že pokud Váš zájem trvá, tak pro Vás místo bude a uplatnění taktéž. Full partu zaručit nelze, ale tak to asi nejde nikdy. Jinak pro nás je hlavní abyste byli v pohodě, přátelští a akceptovali pozdrav: Koulím zdar! :mrgreen:
Jo, tak z toho vyplývá, že já bych byl pro. I to naplňuje naši jednu debatu být cca okolo 12 členů. Ale je potřeba aby se zde vyjádřili i ostatní.
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
V touhle chvíli myslím 9 nebo 10. Výjimečně postavíme 2 full grupy, ale jelikož je většina z nás okolo 30 let, tak docházku neděláme...
Až se vrátí Kryon, tak myslím, že budeme mít stabilně jednu full partu a jednu 3-4 partu... Píšu aby jste si mohli udělat představu...
Jinak asi neřešíme Váš gear, protože ten bude evidentně skoro stejný jako náš a i kdyby nebyl, tak za týden bude...
Můj názor je, že pokud Váš zájem trvá, tak pro Vás místo bude a uplatnění taktéž. Full partu zaručit nelze, ale tak to asi nejde nikdy. Jinak pro nás je hlavní abyste byli v pohodě, přátelští a akceptovali pozdrav: Koulím zdar! :mrgreen:
Jo, tak z toho vyplývá, že já bych byl pro. I to naplňuje naši jednu debatu být cca okolo 12 členů. Ale je potřeba aby se zde vyjádřili i ostatní.
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Fru to vysvetlil, za mňa áno.Koulím
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
A mě je to jedno pošlete inv a my se s Váma nějak poperem pokud to s Váma bude ok tak no problemo máme TSko a kluci hrajou furt něco
Já nehraju já jen expim křižnice hotova 12 hodin solo muk no a načata druhá jinak fru mám pocit že sme eče 2 full party neposkládali koulím zdar
Já nehraju já jen expim křižnice hotova 12 hodin solo muk no a načata druhá jinak fru mám pocit že sme eče 2 full party neposkládali koulím zdar
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Koule, jsem taky pro ... dvě full party, to bylo myslím před ROS (Swingo atd. čistě klanové asi teda ne) a jednou takže rád uvítám další členy .. už chci konečně vidět někoho RIP ..
Já měl včera namále, kvůli lagu, ale bohužel jsem to přežil ... a co mě štve úplně nejvíc, je to, že jsem ani neviděl, jak skoro umírám!!! Co já bych dal za ten pocit ...
Dawe a kolik toho budeš ještě expit? Si děláš full sloty nebo co ... pojď už koulit ...
PS: Jinak T1 dáváme už s prstem v koulích ...
Já měl včera namále, kvůli lagu, ale bohužel jsem to přežil ... a co mě štve úplně nejvíc, je to, že jsem ani neviděl, jak skoro umírám!!! Co já bych dal za ten pocit ...
Dawe a kolik toho budeš ještě expit? Si děláš full sloty nebo co ... pojď už koulit ...
PS: Jinak T1 dáváme už s prstem v koulích ...
- Fru-fru
- The Butcher
Detoxík má RIP roupy...
Jsem pro...
A jinak další RIP cítím v kostech já... Dneska už jsem měl na mále... Takže je načase zvýšit obtížnost... Ať to stojí za to...
A jinak další RIP cítím v kostech já... Dneska už jsem měl na mále... Takže je načase zvýšit obtížnost... Ať to stojí za to...
- Fru-fru
- The Butcher
Nikomu to neříkej, ale jsi můj tajnej favorit
No budu držet palce ať té zubaté utíkáš co nejdéle
No budu držet palce ať té zubaté utíkáš co nejdéle
- dawemorraless
- Na-Krul
KryOn se vrátil tak expit expit dáme tomu jinak dexi sice mě to strašně nebaví to expení ale já to holt musim vyexpit a asi na poctiváka holt úchylka 15 slotů musí být zaplněno
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
dawe: nepočítám-li SC tak mám zaplněný asi 2 sloty
bagr13: mě to nevadí, a i kdyby vadilo, tak přestože mám 2 nejvyšší funkci v klanu tak mě ostatní přehlasujou
bagr13: mě to nevadí, a i kdyby vadilo, tak přestože mám 2 nejvyšší funkci v klanu tak mě ostatní přehlasujou
- Fru-fru
- The Butcher
Kryon is back
Dawe potřebuje plnej harém, jinak nebude spokojený
Jinak ke klukům Bagr a spol bych řekl, že se nás vyjádřilo dost, ještě hodíme řeč v chatu (ačkoli si nejsem jistý o čem) a pokud zájem kluků bude trvat, tak je nabereme, zkusíme zda nám to bude všem společně šlapat (proč by nemělo...) a jsou naši .
Leda by ještě někdo byl významně proti (zas nevidím důvod)...Nebudeme ale předbíhat...
To Lemmur:
Tak když by jsi měl vážné výhrady, tak bychom se pobavili proč a jak. Hlasování nehlasování. Každopádně ač jsi z nás nejmladší, jsi každopádně největší suchar
Dawe potřebuje plnej harém, jinak nebude spokojený
Jinak ke klukům Bagr a spol bych řekl, že se nás vyjádřilo dost, ještě hodíme řeč v chatu (ačkoli si nejsem jistý o čem) a pokud zájem kluků bude trvat, tak je nabereme, zkusíme zda nám to bude všem společně šlapat (proč by nemělo...) a jsou naši .
Leda by ještě někdo byl významně proti (zas nevidím důvod)...Nebudeme ale předbíhat...
To Lemmur:
Tak když by jsi měl vážné výhrady, tak bychom se pobavili proč a jak. Hlasování nehlasování. Každopádně ač jsi z nás nejmladší, jsi každopádně největší suchar
Panové, jak na tom budete dnes? Dal bych krutou bounty farmu na normal .. full parta .. kazdy svoje a koulet ..
- Fru-fru
- The Butcher
Já budu jistojistě až v neděli večer. Takže za mne bohužel...
Ale budu vám držet palce, ať nechcípnete na lag...:ugeek:
Ale budu vám držet palce, ať nechcípnete na lag...:ugeek:
je nový hotfix a buffnute rifty o 25% na lege ... chce to nafarmit vstupy
a palce nedrz ... ja chci videt RIP v primem prenosu
a palce nedrz ... ja chci videt RIP v primem prenosu
- dawemorraless
- Na-Krul
vstupů mám plnou řit cca 250 kousků večer budu takže drift rift na bounties eeeeeee víte co
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Kámo, to musí neuvěřitelně bolet
To jako koulím čest ;-)
To jako koulím čest ;-)
ha, Dawe tak to jsem i nakonec rad za Tvou absenci u farmeni ... hele, ono to Tvoje vecne expeni ma i neco diky vstupum do sebe
Takze hura na to dneska, snad to slozime a nebude vetsina clanu chlastat nekde v hospode a poetovat
Takze hura na to dneska, snad to slozime a nebude vetsina clanu chlastat nekde v hospode a poetovat
- dawemorraless
- Na-Krul
Měli by sme to tady překopat nový lidi se přidali tak by to chtělo nějaký info v 1 příspěvku co kdo jak...Lemur bude nástěnkář
jinak ts dneska pecka budu muset chodit častějc kua zapoměl sem otevřít rifta když sem leavoval
btw x pošli mi pmkou odkaz na ten tvuj hardcore pls
jinak ts dneska pecka budu muset chodit častějc kua zapoměl sem otevřít rifta když sem leavoval
btw x pošli mi pmkou odkaz na ten tvuj hardcore pls
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
x dík celkem se to dá:D jinak s tím švárou to budem muset vzít přes kampan a asi v klidu páč počítám že na HC nemá ani prd nevim esi je to nejlepčí vzít hned z vostra:D já s ním klido něco pojedu páč sem expící maniak 3 crus na 35 lvlu jo KryOne gratz k včerejšímu mega boostu a mistr nám taky otevřel rifta když leavoval
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah