Latence byly včera jasně vyšší - 250+ když normálně je 60-70 ... ale že bych neudržel spojení se mi taky nestává. Jedině, když mě vyse*e UPC - to vidím hned a teda víkend, kdy mě to koplo asi 2x ze serveru s různě zábavnýma hláškama o "vyloučení z clanu" apod.
Ale RIPnout tolikrát co xko na DC, tak jsem na SC už dávno. HC už je stejně takový polovičatý. Strach tam ještě trochu je, ale víceméně proto, že nemám na hru 6h denně a hledat gear je pak vopruz. A kdybych těch 6hodin měl, tak bych radši pushoval vysoký GR na SCčku
Taeguk je pakárna ... nakonec i na Hotě, ale tam si aspoň prázdnym plácnutím nabíjíš Fury - nicméně hrát se mi to nechce
SS firovej se mi taky líbí možná víc. Cinder a weapon master je moc (a zároveň reset CD na berka v tahu)
Ale víš, co na tom knockbacku je divný ? ... Nevim jestli se mi to jen nezdálo, ale podle mě ten knockback ty lítací potvory z 5týho aktu k tobě stahuje, nikoliv odhazuje

a to je faaaaaaakt na pi*u
Osobně, kdybych strongarmy měl (díky blizzno), tak bych je tam hned šoupl - trapped gem je taky povinnost.
Sem zvědav, co vymyslíš, abych to moh vokopírovat - mě teď nic nějak nenapadá.