HC Poetarum
Panove, vikend byl narocny, dneska budu ve hre od odpoledne ... papa
Re: HC Poetarum
witekcz: díky za špatnou zprávu
koukal jsem se jestli ze svýho šrotu můžu postavit jinej farmící build a zjistil jsem, že místo šílenýho WW můžu hrát ještě šílenější reakor s in-geomem a to byste fakt nechtěli B-týme Takže halt budem čekat na HoTA až mi padnou bracery. Ať tam po tý mapě nelítám jak pako.
Jinak dawemu doživotně zakazuju full Inna-wuko aneb sbor hekajících korejek se zvonkohrou ... to je moc jako
koukal jsem se jestli ze svýho šrotu můžu postavit jinej farmící build a zjistil jsem, že místo šílenýho WW můžu hrát ještě šílenější reakor s in-geomem a to byste fakt nechtěli B-týme Takže halt budem čekat na HoTA až mi padnou bracery. Ať tam po tý mapě nelítám jak pako.
Jinak dawemu doživotně zakazuju full Inna-wuko aneb sbor hekajících korejek se zvonkohrou ... to je moc jako
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Ale včera to šlo hezky. Jen to ještě musíme doladit a B-tým rulez
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
eh eh eh eh eh dneska budeš počuvat eh eh eh eh eh T6 jezdím na pohádku eče by to celo zodáka občas dojde mlíko raekor by se mi líbil víc no to je fakt...btw včera hlášky jak za mlada B-tým rulezzzzzzz Wulf : na honění statistik sou tu jiní ale jinak honíme všici
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
že by se ti reakor líbil víc ?
tak ve full partě to je asi takto (čas 2:25)
To je šílenost. Leda bys jel se mnou dashing monka aneb souboj epileptiků
EDIT: jinak jsem zkusil T7, ale čubky už trochu koušou resp. nesmíš se nechat freeznout. DMG a life monster se mi zdá větší skok z T6 na T7 než T5 na T6, ale tabulka se mi hledat nechce. Možná je můj pohled zkreslenej.
tak ve full partě to je asi takto (čas 2:25)
To je šílenost. Leda bys jel se mnou dashing monka aneb souboj epileptiků
EDIT: jinak jsem zkusil T7, ale čubky už trochu koušou resp. nesmíš se nechat freeznout. DMG a life monster se mi zdá větší skok z T6 na T7 než T5 na T6, ale tabulka se mi hledat nechce. Možná je můj pohled zkreslenej.
jj hulku díky, máme to v patrnosti. U nás tuto kombinaci jede "A-tým". My jsme trochu pozadu - inteligenčně - a i v nafarmenym gearu, tak mydlíme takový kravina buildy a zároveň nepushujem vysoký GR, takže efektivita nás ještě vlastně netrápí. Já jsem barba děsně dlouho nehrál a nejsem moc příznivcem ani reakora a ani WW, bohužel z toho co mám v truhle, mě nic zajímavějšího nenapadlo. Vlastně von mě vůbec žádnej solidní build na barba nenapadá (krom těch nejznámějších cookie cutterů). HoTA je z toho nejsnesitelnější "na koukání".
- Fru-fru
- The Butcher
dawemorraless píše: eh eh eh eh eh dneska budeš počuvat eh eh eh eh eh T6 jezdím na pohádku eče by to celo zodáka občas dojde mlíko raekor by se mi líbil víc no to je fakt...btw včera hlášky jak za mlada B-tým rulezzzzzzz Wulf : na honění statistik sou tu jiní ale jinak honíme všici
Joo, včera jsme se pobavili
Mimochodem, já nehoním, já mám Wulfíka ... B-Team Rulez ou jé !
co se týče docházení mlíka, ani Ti nebudu vyprávět jak moc mi dochází hatred... blééé. To teda nevím jak se tohle řeší, budu muset pořádně do toho juknout. Jinak set na multishot je kompletní (ou jééé), pak mám daneta set kompletní ve vcelku užitné podobě (díky Gviny) a zbytku jsem daleko. Ale už mám prstýnek Restrainta (či jak se jmenuje), ještě potřebuju jeho kámoše a dropnout Cindercoat abyhc ho mohl kostknout...
To Wulfie:
Kámo, mě se vždycky tak líbil HOTA build, ale v době kdy sjem hrá bařenu (a ostatní mohou potvrdit, že to bylo většinu mé D3 kariéry), tak nebyl moc k užití. To bylo furt WW nebo raekor, nebo klokan...bléé. Držím palce na HOTu a závidím..takhle má bařena vypadat.. I crush your face!
- dawemorraless
- Na-Krul
Já vim že Wulf nechce k turkovi ale jednou tam pudem dneska bych prubl tu t7 v keškách fakt bych rád toho zavšivenýho Borna do psí pochvy už je fakt že sem včera prcnul na T6 ale byl sem tak dojatej s eh eh eh eh eh že sem si nevšiml že stojim v bordelu kterej kouše no eče zodák by bodl pak mužem rozjet velkou hru a já si konečně zatankuju
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
No T7, jako proč ne, ale budu muset být opatrnější, teď si tam tak trajdám
Tipuju dobře, že turek ovládá kosu a jednou k němu půjdou všichni ? Mě se k němu taky moc nechce, zatím, opakuji zatím, jsem žádnou 70 tkovou postavu k turkovi neposlal. Tipuju na nahraných 400-500 hodin . Otázkou zda je to důkaz mého "umu" nebo připo*ranosti ve hraní .
Žádným jiným prohlášením jsem si to nemohl jistěji přivolat, než tímto
Jinak tankování se bude konat asi až bude mít Wulfík hotovo HOTA build, Do té doby po té mapě lítáme jak kdyby nás honila banda nadrženejch démonů. Což ona vlastně honí A pak, že někdo nehoní
Tipuju dobře, že turek ovládá kosu a jednou k němu půjdou všichni ? Mě se k němu taky moc nechce, zatím, opakuji zatím, jsem žádnou 70 tkovou postavu k turkovi neposlal. Tipuju na nahraných 400-500 hodin . Otázkou zda je to důkaz mého "umu" nebo připo*ranosti ve hraní .
Žádným jiným prohlášením jsem si to nemohl jistěji přivolat, než tímto
Jinak tankování se bude konat asi až bude mít Wulfík hotovo HOTA build, Do té doby po té mapě lítáme jak kdyby nás honila banda nadrženejch démonů. Což ona vlastně honí A pak, že někdo nehoní
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Pro Multishot build existuje jen jediná zbraň a to Yang's Recurve. Všechno ostatní, i kdyby ti padlo s vesmírným rollem, tak je odpad. Lehce se dá vyrobit z rare luku v kočce.Fru-fru píše:co se týče docházení mlíka, ani Ti nebudu vyprávět jak moc mi dochází hatred... blééé. To teda nevím jak se tohle řeší, budu muset pořádně do toho juknout. Jinak set na multishot je kompletní (ou jééé), pak mám daneta set kompletní ve vcelku užitné podobě (díky Gviny) a zbytku jsem daleko.
Něco proti démonům?Fru-fru píše:Jinak tankování se bude konat asi až bude mít Wulfík hotovo HOTA build, Do té doby po té mapě lítáme jak kdyby nás honila banda nadrženejch démonů.
- Fru-fru
- The Butcher
To Dark_DAEMON
Hele pokud nejsi nadrženej a nehoníš mě , tak vůbec nic. Pokud jsi opak zmíněného, tak pistole, nůž, luk, kuše, kladivo...vlastně cokoliv. Sry, své tělo si chráním a jediný kdo mu může semtam ublížit jsem já .. A i to jen výjimečně a neplánovaně.
Ten luk je asi nutnost, jak píšeš. Takhle jsem neustále bez hatred.Díky za tip s výrobou, tohle mě fakt nenapadlo. Stále nejsem na kostku zvyklej. Musím juknout kolik na to potřebuju čeho a začnu farmit
Hele pokud nejsi nadrženej a nehoníš mě , tak vůbec nic. Pokud jsi opak zmíněného, tak pistole, nůž, luk, kuše, kladivo...vlastně cokoliv. Sry, své tělo si chráním a jediný kdo mu může semtam ublížit jsem já .. A i to jen výjimečně a neplánovaně.
Ten luk je asi nutnost, jak píšeš. Takhle jsem neustále bez hatred.Díky za tip s výrobou, tohle mě fakt nenapadlo. Stále nejsem na kostku zvyklej. Musím juknout kolik na to potřebuju čeho a začnu farmit
- dawemorraless
- Na-Krul
Démon je v klidu byli sme na kole by sme mohli zase někam pokecat za chvilku lecim dom a celkem se těšim na farmu muhehehe
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Když to říkáš
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Fru-fru: Doporučuju vyrobit luky u kovářa. Už jsem narazil i na experty, kteří rare itemy naháněli po obchodech Jinak z rare itemu jde vytvořit snad vše, na co si člověk vzpomene. Já takhle získal onen zmíněnej luk, Calamitu, Cindercoat, quiver na MS...Dalo by se říct, že žádnej item už není těžkej na získání. Stačí mít jen trochu matroše. Na druhou stranu si nemyslím, že by to takto mělo být...aby člověk naháněl equip ve městě. Ať už u Kadaly nebo u kočky.
To zní dost úchylně Ale jinak by se zase nějaká slezina mohla uspořádatdawemorraless píše:Démon je v klidu byli sme na kole
- Fru-fru
- The Butcher
Když vy ty vaše sleziny děláte tam u vás na východě. Za prvé je to daleko, zda druhé nemám pas
To s těma itemema je asi pravda, ale já si zatím moc nestěžuju
To s těma itemema je asi pravda, ale já si zatím moc nestěžuju
Tak 60GR konečně pokořen.. Ale 2 rifty po sobě jen jeskyně bez mobů, takže se to dalo rozjet až ve třetím... Když sme chtěli jít další, tak sem zjistil, že nemám klíče .. Hold sem byl připraven.. Ale i tak #930 14:05 (Apoň sme se tam vešli prozatím ).. Sice ofous, ale na to, že v S3 sem měl za cíl dát 40GR tak sem spokojenej
Gratz vtěrka
Jinak jsem jako včera postavil HoTA .... a na T6 to pěkně oneshotovalo, ale ...
1) neumim to
2) obrana
3) chce to trošku lepčí věci
Jinak samozřejmě hra "ví". Dokud si oblečenej ve WW, padaj ti věci na HoTA. Pokud máš HoTA, pak padají věci na WW. Bounty byly fajn, ale všechno jsem progamblil. Need more souls
Jinak jsem jako včera postavil HoTA .... a na T6 to pěkně oneshotovalo, ale ...
1) neumim to
2) obrana
3) chce to trošku lepčí věci
Jinak samozřejmě hra "ví". Dokud si oblečenej ve WW, padaj ti věci na HoTA. Pokud máš HoTA, pak padají věci na WW. Bounty byly fajn, ale všechno jsem progamblil. Need more souls
- dawemorraless
- Na-Krul
Dneska poběháme klíče na ubery Btýme? Vtěrce gz gj a to sme na tebe byli ještě milí včera já budu kockovat až dneska nějakej ten burčák je a přibude a pak snad něco dostavím at mužem k turkovi aspon na tu 60
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah