Hmmmm:-( ...Možná to u mě nedává procík, přece AMD X2 3000+ (plus plotna disk samo) je už hodně staré železo a to grafika nezachrání...
Mimochodem Lemmurku, mohl by se změnit název topicu, respektive na začátek dát klanový tag, přijde mi to docela praktické.
Jinak mě napadlo, jestli jde jednotlivé posty přesunout na začátek tématu (třeba moderátorem)? Páč Detoxík se nám už představil (a ano, známe se už do wowka TBC - kurňa to je let, to byly pařby začínat v "malé" české guildě na dungeonech, pak heroicách a pak progres Karazhan, atd... Fakt si občas rád vzpomenu - ideální věk na hraní, spousta času, super hra a super parta lidí!) a kluci se jistě taky dopředstaví, tak až by to bylo, tak pak by s ejejich jejich topicy daly přesunout na úvod? Možná už si dost vymýšlím (kdyžtak mě zaraž Kuki

), jen jsem si říkal, že by to bylo pěkný aby jsme všici byli na začátku. Každý člen klanu by byl teoreticky dohledatelný. Obzvláště z toho důvodu, že náš klan asi nikdy nebude takový ten mega klan, ale spíše to bude o 8-10 lidech cca... Tedy není potřeba být noname member. Takže tohle je vlastně tak trochu otázečka na naši moderátorskou sovičku

Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!