Jako muslím přiznat, že to trochu krutý je

... Zatím to nesu dobře, ale mám "strach", že chytnu nerva a pak mě to neskutčně na*ere... Páč bez ringu nemám bařenku kam posouvat. Samořejmě nemám SOJ, nemám top rolly a jistě by se našel lepší amulet, atd... Alle to hlavní - setovky (IK, EQ a lust socks) mám v truhle a chci zkusit hopsahejsa bařenu... Chci šoupnout build někam dál, a sbírání ligthningu na itemech nic neřeší, vyšší efektivita se koná v rámci 1- 5 % vylepšení dmg... Aspoň pocitově...neřeším tabulku.
Ale zatím to dávám, už v podstatě hraju jen kešky A1, vlastně bych to mohl hrát na mobilu :-)... Tak doufám, že to brzy skončí a budu si moci zablbnout a až si zablbnu, čeku na mě crus, pro kterého mám nadropováno hafo itemů... Ale přelízt na cruse předtím nemůžu, já hraju bařenu, bařena je moje postava (a já jsem bařena

) a ta dokud není "casual" v richtigu, tak jiná postava nepřipadá v úvahu...
Jinak Kryone básničky jsou pěkný, vtipný a tak to má být! jsem určitě pro odtsranění vlajek z grafického úvodníku by DrSma a vepsání aspoň 1-2 veršů z Tvé produkce
Co se týče sezon, je pravda, že měsíční sezonu bych určitě zkusil, delší po klanové domluvě...