Příspěvek
od KryOn » 09.04.2014, 09:29 hod.
Ale prd velebnosti, krámy jsem měl už minulý týden a s tou funkcí si tě dobíram, tak nestraš, že to budu dělat já :o), protože je to vlastně dobrý jenom na machrování (hlavně to nedávejte Trefovi!). Když někdo v demokracii řekne, že je leader tak mam husinu - z vlastní práce mi sere, že jsem vedoucí, snažim se to co nejvíc tutlat a držet lajnu pro všechny vč. sebe stejnou :o).
Ten Wulf se odmlčel ze dne na den, nezašel ani na forum, pátral jsem po něm na netu a až na pár příspěvků v jiných fórech s elektronikou jsem o něm nic nenašel. Pracoval v Praze jako statistik pro nějakou firmu která dodávala elektrotechniku (vadný kusy, reklmace, výkony), vystudoval ČVUT elektro, bylo mu tušim jako mě kolem 33ceti, bydlel ve Strašnicích v bytě v nějakym baráku (ve staré části Strašnic). Myslim i jméno by se z jeho starých příspěvků tady dalo vypátrat. Nechci sýčkovat, ale něco se muselo stát, protože ve hraní měl přijít, na další dny před vánoci i na vánoce jsem s nim byl domluvenej, dost jsme spolu v chatu kecali, plánoval RoS, pravidelně přispíval na forum, jeho přítelce diablo nevadilo, na net i na forum chodil z práce každej den, takže minimálně aspoň by se zalogoval do fora, ale ani to neudělal. Posílal jsem mu PM, nepřečetl ji... Takže se něco muselo stát :o(...