No pak ta skupina bejčků, ta mě prohnala do červené obrazovky pěkně a docela mě zvládla držet pod 50% HP skoro po celou dobu fightu. No, vyžadovalo to velké odhodlání mlátit do nich a rendovat co to dá.... No trochu zbrklé, ale dali jsme to.
Bylo pěkný Lemmurku jak jsem jako dvě skoro mrtvoly utíkali stejným směrem a nakonec tam společně fajtili o přežití - jsme rád, že to vyšlo, ačkoli až na tu zbrklost by to byla jistě epická smrt. No oddychl jsem si. Zas jsme se shodli, že přesně pro tyhle situace hrajeme HC.
Jo a i se mi líbila v katedrála ta skupinka přes celou obrazovku, mých 9-10 FPS v takovýchto situacích - no a já poučen z předchozích nezdarů, sestrojil jsem elektrickou...co to kecám, no prostě do nich mlátím hlava nehlava, točím to a mlátím kladivem co to dovolí a čumím na ten healt bar a říkám si : to je blbost aby se ani nehnul, v tom bordelu ani nevidím zda mlátím...no prostě jsem po*ral a použil jsem panic leap (opět čti anglicky) abych si ověřil, že nelaguju jak sviňa a nečeká mě smrt...Vše v poho - návrat do vřavy a pokračování. Ale v tu chvíli a po všech těch závanech od kosy paní zubatý, co mi lítala včera večer příliš blízko u krku, jsem si prostě musel odskočit - neměl jsem ty koule věřit ve svojí "nesmrtelnost"

Včera to padalo hezky, ty Iceclimberky jsou fakt luxusní, i přesto že na nich byla jen dexterita, stejně by boostly i mě

Doufám pánové, že se nám to dnes večer podaří zopakovat...