Příspěvek
od KryOn » 25.04.2014, 09:04 hod.
Zdravím okolní no-lifery :o). Blíží se nám krásný víkend, takže doufám, že se zase sejdeme alespoň v podvečer u klikobraní... Včera, jak už jsem spamoval v klanu, jsem zažil krásný boj s Maltašmejdem. Chtěl jsem doexpit svoje churavé WDčko a na 68 levelu jsem se připojil do publicu do party, která právě měla našlápnuto na 69tce k Maltě. Nu což, řekl jsem si, na mastera to přeci ve čtyřech upižláme - i když jsem ty lidi samozřejmě neznal. Jeden nepotvrdil, že jde dolu, jeden zhebl hned na začátku a poslední monk se mnou svedl můj snad nejdelší fight v D3 :o) od vydání, ze kterého mě bolely nohy, i když jsem seděl. Zato UgalaTuga se nalítal, prcla mi jedna pasivka, ale protože jsem měl na sobě pár oblíbených expících kousků, řekl jsem si, že dnes prostě neumřu. Pižlali jsme to dvacet minut, pořád kličkovali aka "kitovali" skoro tak dobře, jako to uměl ReptileSVK, chlastali život ze studní, že nám to teklo z uší a hlavně nevzdali se. Když už jsem měl pod sebou real life louži (snad potu), ozval se chrchot a já si mohl oddechnout. Kurňa to byl adrenalin, ale dali jsme to!!! Ještě že tam ten neznámý monk byl, spolupráce nádherná, jeden bez druhýho bychom byli asi tuhý. Za odměnu 68čkový lege kladivo pro cruse s dírou a lvl reduce na čtyřicítku, takže Malto, to máš za tu mojí chudinku ChodilaProVodu. Už žádný další ripy! Nazdar