Xentere, dík. DMG nemá Devasták nic moc no, chystám se, že časem zkusím ještě další, ale současnej Craft mě úplně vysál.
Co hůř - úprava meče na 8% dmg do Elit mě stála otřesných 700M Goldů.

- nevím, kdo má problém je utrácet
EDIT: GZ k druhýmu Vaultu - já byl taky už 2x, ale napodruhé jsem si nevšiml, že mám Gem na sobě, tak mi nepadnul druhej - trubka no
Žlutý jsou docelak OK, mě teď ale trápí bílej matroš. Když Craftíš, není bílej. Jiak modrej. Ale bílej se blbě sbírá i když chodím na místa se stojanama..
Ten svůj set Grál plním taky odpovědněji než dřív.

Nemám teď nic úplně akutního na nákupy (krom předražených 2h a šperků) takže sem tam utrácím cíleně u Kadaly za některý sety, co mi chyběj, když je to jeden dva. Nejhůř jsem na tom s WD, tam budu muset ještě běhat, chybí moc věcí na pouhej nákup. Ale nechce se mi teď, WD mě nijak nebaví.. Vzhledem k tomu, že Gráluješ i Lege, tak jedeš pěkně
Na T6 mi Staříci u Elit padali jak hrušky. Myslel jsem, že když nasadím Unity, budou dostávat ode mě pouze 50% DMG a vydržej 2x tolik. Ale vůbec mi nepřišlo, že to tak funguje. Naopak se mi zdálo, že padali jako vždycky.
Taky u DrSmiče je druhej Gem pro mě ořech! Snažím se už dlouho rozlousknout, místo čeho vyvrtat díru. Ale za boha to nemám teď jak udělat.
(typuju, že u tebe Toxin vyjde líp, jak Peti, ale uvidíš)
No a za mě, já jsem z toho DrSmiče celkem překvapenej. Sestavenej je velice zajímavě. Když řeknu hodnoty DPS a TOUGH, vypadá jako totální žebrák. (cca 600k DPS a 6M TOUGH

) - přesto jedu T6 velice velice slušně, podle mých měřítek (nejen) zábavnosti 10x líp jak s mým WIZ nebo Monkem, kteří mají daleko přes meloun DPS v základu, víc gemů a 2x tolik TOUGH.
Prostě bych nevěřil, kolik se toho dá parádně vyplenit s 600k DPS

(do Elit dává EQ oklo 50M!) - podotýkám, že na T6 kde trávím nejvíc času prakticky neumírám. Naopak, díky většině času v Berkovi (k nezaplacení) a s mejma Bracákama je mi v podstatě jedno kolik Elit na mě jde, dokonce v 80% případů můžu ignorovat i jejich affixy
Jediná skvrnka je rychlost. Už jen kvůli EQ s pomalým účinkem a délce animace skoků nebude skokan (jak je teď) nikdy moc na rychlost no,..Přesto je to pro mě v RoS jasná volba N1