Hoši, úplně se bojím to napsat, aby se to nepokazilo, ale dneska jsem zase barbil a asi jsem udělal
zásadní průlom s Drsmičem
Někdy se hold vyplatí změnit char, vypadnout z rutiny a po návratu se na to podívat trochu jinak. To jsem udělal. Týká se to CDR. Asi víte, že jsem se rozhodl stavět skokana založenýho výhradně na EQ bez jinejch útočnejch Skillů.
Prostě jsem sebral první rozumnej Amulet a druhý Unity, přetočil na nich CDR a šel testit. Ztráty ale byly na první pohled obrovský. Přišel jsem o 20% do Fire a velice silnej Gem. Myslel jsem, že to nemůže bejt dobrý rozhodnutí. Bylo ale velmi drahý. Cca stovka Soulů na přetáčení CDR a hromada žlutýho matroše. (peníze nepočítám, mám Gem)
Pak to přišlo. Ty vole, jsem toho plnej, co se dělo. Naprosto nenápadnejch pár procent udělalo strašnej rozdíl

Šel jsem z cca 46% CDR na současných 54,39% CDR (8% z Amu a 8% Ring). TOHLE ten Build sakra potřeboval! Nevím o kolik se co zlepšilo, tolik jsem toho nenahrál, ale hratelnost je úplně jinde. Ztracenou DPS mi dohání Berk a Ancienti. Rozhodně nejde o žádný perma, ale už nemusím přemejšlet, kdy dám Berka nebo Ancoše, aby mi v těžký chvíli nechyběli. Valím to na střídačku a skoro pořád jedu, tři skoky, než proběhne animace EQ z lišty a protočím pokřiky, můžu po dvou krocích zase skákat. Navíc furt s Berkem nebo Ancíkama. Hukot mazec! Teď přesně vím, co potřebuju! Furnace, Gift a testnout, jestli vyjde líp Furnace nebo Maximus, na kterejch na 100% chci 10% CDR. Dokonce silně uvažuju o testu jednoruček, kde můžu získat 2x130% CD, 40% Fire a 20%!! CDR

- vůbec totiž nejsem limitovanej spotřebou Fury
Se mi začíná zdát, že tohle bude moje stavba barbara snů
(další hlášení až padne Gift nebo Furnace

)
PS: věc, kterou jsem vůbec netušil, jak bude dobrá - mám Stunovací Leap a díky tomu, jak furt hopsám, tak je půlka mapy ve Stunu a je to fest znát na celkový defense

Tak zdar a držte mi palce v GR..
DOTAZ: nevíte o někom, kdo jede skokana nad 55% CDR?..