KECÁRNA - HLAVNÍ DISKUSNÍ VLÁKNO SEKCE

Sekce pro SinglePlayer hráče.
Odpovědět
Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: KECÁRNA - HLAVNÍ DISKUSNÍ VLÁKNO SEKCE

Příspěvek od Dark_Deamon » 24.09.2014, 18:44 hod.

Tak to bych řešil, až by taková situace nastala. A i kdyby nastala, tak je to buřt. Si vem, že já už v sezoně nasbíral 2 miliardy goldů. Myslím, že než bych přišel totálně namizinu, tak se mi do té doby Vault otevře 10x

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 24.09.2014, 18:52 hod.

No já nevim, jak rychle mi teď budou žluťásky přibejvat, ale 2 miliardy jako železnou zásobu budu teda ještě chvíli syslit, to zas jo.. :)
S těma zlaťákama se dá prubovat ledacos. Teď třeba zkouším ty bracáky na EXP..

Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 24.09.2014, 18:56 hod.

Ty by se vyplatily kdyby ten bonus byl krát 2 jinak nevím....

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 24.09.2014, 19:00 hod.

Goldskin? 8-)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 24.09.2014, 19:05 hod.

Já myslel bonus za expy krát dva.....
I když s gemem nasbiras milion během chvilky, tak porad se to nevyplatí.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 24.09.2014, 19:12 hod.

A co ten opasek na goldy? Teď z hlavy nevim, co přesně která věc dělala, ale existuje heal za goldy a armor za goldy..
Nemáš odzkoušeno?..

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 24.09.2014, 19:32 hod.

Pasek ti da armor. Ten je celkem good.:)
Ale s expama je to o nicem.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 25.09.2014, 14:25 hod.

Dneska jsem udělal hrubej propočet kolik, šutrů budu pořebovat vyrobit na všechny postavy a pomocníky. Hodilo mi to něco kolem 600M :lol:
Takže si dneska zkusím vylepšit Gem, i když to původně v plánu nebylo, ale kvůli takový sumě už to má smysl..

Xenter
Gorebelly

Příspěvek od Xenter » 25.09.2014, 18:39 hod.

DrSma: To jsem skoro rád, že hraju zatím jenom jednu postavu :D, ale teďka se ty goldy shánějí přece jenom líp.

Mě dneska potěšil drop v GR. Nejprve jsem dostal amul Halcyon's Ascent (+ 18 Holy, Strength, 10%CC a domíchal jsem 95% CD) a pak následoval BT amulet, který jsem sháněl a dokonce i ušel roll, takže jsem jej hnedka vyměnil a tím pádem šel zpět Harrington Waistguard.

Obrázek

Jinak prozatím jsem nahodil gemy Bane of the Powerful, Invigorating Gemstone a Taeguk, tak se je pokusím vylepšit alespoň na tu 25. Jinak v GR je to občas o hubu, tak to zatím nikam moc neženu.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 25.09.2014, 19:16 hod.

Dobře ty :green: Aspoň někomu se dneska dařilo ;)

Zato já jsem na prášky :cry:
Bacha na ty GR, jsou pěkně překopaný. Klíče jdou teď snadněji, ale co se děje v GR je humus. Klíč na 29 dostanu i z Trialu, ale co pak...jeden GR29 s rezervou 7min! a dostal jsem šutr až na 31! Pak jdu 29 podruhé a dostal jsem tam takovej nářez, že jsem z toho celej modrej ještě teď :ble: :dead: :dead:

V podstatě nehratelný. Neměl jsem v tom druhým pokusu šanci vůbec na nic. Každá magie mě ihned stáhla do červenýho :shock: nestačila ani DPS ani tuhost, prostě hotovo. Ani jsem si neškrtnul..
Tolik hodin na postavě a výsledek po jednom patchi mi přijde jako začínat snad od nuly :{

Hoši, vám se zdaj GR v pohodě jako byly, nebo co se děje?.. :{
(náladu mi nezvednul ani třetí Unity a Leoric´s Crown....a to už je vážný..)

Takhle zoufale jsem se cejtil naposledy před 1.04 ve Vanillce, když jsem vlezl na Inferno, beeee :cry: :green: :ble:

Xenter
Gorebelly

Příspěvek od Xenter » 25.09.2014, 19:41 hod.

Tady právě bude podle mě hodně dělat parta, nebo hra takovým tím stylem kdy jedeš na max DPS a jen to probíháš kolem elitek a ono se to třeba někdy povede a ten GR doděláš aby sis řekl hurá.

Dneska jsem porvé zkusil GR 20 a šlo to vcelku v klidu, ale mít blbý elitky někde v rohu bych i tak nechtěl :twisted:.

Já si raději pojedu svým tempem, přece jenom chci hlavně dotáhnout ty gemy na LVL 25 a pak budu asi hrát spíš klasiku Bounties a Rifty a GR si hodím tak možná pro spestření, uvidíme. Jo a ještě bych někdy rád dodělal ty Achievementy, i když tam jsou zase tuším nějaké ty bugy.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 25.09.2014, 23:47 hod.

Jo, mě ty GR taky nic neříkaj. A štve mě, kolik v nich teď trávím času. Pokaždé, když dotáhnu Gem na R25 a řeknu si, že padla, tak do půl dne mám nápad něco vyzkoušet s jiným a jedu nanovo :ble: :D

Asi se na to teď prostě zaměřím, překousnu to a zkusím všechny Gemy dostat na R25, ať pak můžu už jen nerušeně tvořit.. 8-)

sansaj
Wraith
BattleTag:Sansaj#2804

Příspěvek od sansaj » 26.09.2014, 11:00 hod.

GR 19 s Corupted Angels na každém rohu a neškrtnul jsem si pomalu, sice jsem to dobouchal ale asi 20x jsem u toho skapal, no děsný, jinak hraju za Cruse.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.09.2014, 13:35 hod.

Zdar sansaj. :wave: Máš nefunkční btag. Takže ti nejde mrknout na Cruse,.
(teda jestli jsi chtěl nějakej názor, jestli je 19 na tebe dobrý, nebo málo..) - Xenter je tu nejsvatější HC válečník ;)

sansaj
Wraith

Příspěvek od sansaj » 26.09.2014, 14:03 hod.

Zdravím :wave: klidně se mrkni upravil jsem to a dal do podpisu aby to šlo krásně otevřít... jinak do včerejšího večera jsem neměl Akkham set kompletní, jen co se doinstaloval Patch a spustil jsem hru, tak mi do 30 minut padly zbývající části kalhoty a helma a neměl jsem Pyro Marelu, ale uz jsem psal do cruse zde na foru a dostalo se mi dostatečných rad a teď začínám optimalizovat, ale bude to eště běh na dlouhou trať :)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.09.2014, 14:26 hod.

Tak setík máš, to je hlavní. Myslím, že ten tě sám o sobě snadno pustí výš jak na R19 8-)
Hraješ sám, nebo jsi sem zavítal náhodou?.. :)

sansaj
Wraith

Příspěvek od sansaj » 26.09.2014, 14:43 hod.

Většinou hraju sám a jen vyjímečně jdu na public, nebaví mne na publiku ty party a domlouvání a pak je tam také to, že i když tam člověk vleze tak spíšejen pro vzexpenía zběr matroše... Tady na stránkách se pohybuji od začátku co mám Diablo III: RoS a hlavně jsem byl tichým pozorovatelem a učil se co a jak a jak co skládat a aspoň základy se naučit, takže jsem spíše takový samouk :) ale praxí se člověk nejvíce naučí :twisted:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.09.2014, 16:28 hod.

OK, samozřejmě pokecáme s každým ;)
Kdyby ses ale rozhodl jet trvale solo, můžeš založit Topic a udělat si tu základnu :wave: - solistů srdcařů je jako šafránu, každej zájemce je vítán..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.09.2014, 23:31 hod.

Je to jak na houpačce. Dnes je to den proti včerejší noci. Zdolal jsem ten R30 díky tomuhle fešnýmu bacadlu ze železnejch zásob, na kterej mi padla dárková děrovačka :love: - zatím ani nemá dokonce nic přetočenýho 8-) - s DPS to udělalo zázraky :twisted:

Obrázek

Xenter
Gorebelly

Příspěvek od Xenter » 27.09.2014, 06:45 hod.

Já si hodně oblíbil Scourge, pokud mi padle ta věcička na sockety, pravděpodobně přitočím +% DMG nebo AS a ještě se to zlepší. Dává to pěkné šlupky (viděl jsem i 50M+) a v kombinaci s tím buildem, který jedu, je to paráda. Jinak mám za sebou GR 23, ale přešel jsem zase na chvíli ke klasickým riftům.

Odpovědět

Zpět na „Solo Selffound“