KECÁRNA - HLAVNÍ DISKUSNÍ VLÁKNO SEKCE
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych řešil, až by taková situace nastala. A i kdyby nastala, tak je to buřt. Si vem, že já už v sezoně nasbíral 2 miliardy goldů. Myslím, že než bych přišel totálně namizinu, tak se mi do té doby Vault otevře 10x
Re: KECÁRNA - HLAVNÍ DISKUSNÍ VLÁKNO SEKCE
No já nevim, jak rychle mi teď budou žluťásky přibejvat, ale 2 miliardy jako železnou zásobu budu teda ještě chvíli syslit, to zas jo..
S těma zlaťákama se dá prubovat ledacos. Teď třeba zkouším ty bracáky na EXP..

S těma zlaťákama se dá prubovat ledacos. Teď třeba zkouším ty bracáky na EXP..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ty by se vyplatily kdyby ten bonus byl krát 2 jinak nevím....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Goldskin? 

- Kuki10
- Globální moderátor
Já myslel bonus za expy krát dva.....
I když s gemem nasbiras milion během chvilky, tak porad se to nevyplatí.
I když s gemem nasbiras milion během chvilky, tak porad se to nevyplatí.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
A co ten opasek na goldy? Teď z hlavy nevim, co přesně která věc dělala, ale existuje heal za goldy a armor za goldy..
Nemáš odzkoušeno?..
Nemáš odzkoušeno?..
- Kuki10
- Globální moderátor
Pasek ti da armor. Ten je celkem good.
Ale s expama je to o nicem.

Ale s expama je to o nicem.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Dneska jsem udělal hrubej propočet kolik, šutrů budu pořebovat vyrobit na všechny postavy a pomocníky. Hodilo mi to něco kolem 600M
Takže si dneska zkusím vylepšit Gem, i když to původně v plánu nebylo, ale kvůli takový sumě už to má smysl..

Takže si dneska zkusím vylepšit Gem, i když to původně v plánu nebylo, ale kvůli takový sumě už to má smysl..
DrSma: To jsem skoro rád, že hraju zatím jenom jednu postavu
, ale teďka se ty goldy shánějí přece jenom líp.
Mě dneska potěšil drop v GR. Nejprve jsem dostal amul Halcyon's Ascent (+ 18 Holy, Strength, 10%CC a domíchal jsem 95% CD) a pak následoval BT amulet, který jsem sháněl a dokonce i ušel roll, takže jsem jej hnedka vyměnil a tím pádem šel zpět Harrington Waistguard.

Jinak prozatím jsem nahodil gemy Bane of the Powerful, Invigorating Gemstone a Taeguk, tak se je pokusím vylepšit alespoň na tu 25. Jinak v GR je to občas o hubu, tak to zatím nikam moc neženu.

Mě dneska potěšil drop v GR. Nejprve jsem dostal amul Halcyon's Ascent (+ 18 Holy, Strength, 10%CC a domíchal jsem 95% CD) a pak následoval BT amulet, který jsem sháněl a dokonce i ušel roll, takže jsem jej hnedka vyměnil a tím pádem šel zpět Harrington Waistguard.

Jinak prozatím jsem nahodil gemy Bane of the Powerful, Invigorating Gemstone a Taeguk, tak se je pokusím vylepšit alespoň na tu 25. Jinak v GR je to občas o hubu, tak to zatím nikam moc neženu.
Dobře ty
Aspoň někomu se dneska dařilo
Zato já jsem na prášky
Bacha na ty GR, jsou pěkně překopaný. Klíče jdou teď snadněji, ale co se děje v GR je humus. Klíč na 29 dostanu i z Trialu, ale co pak...jeden GR29 s rezervou 7min! a dostal jsem šutr až na 31! Pak jdu 29 podruhé a dostal jsem tam takovej nářez, že jsem z toho celej modrej ještě teď
V podstatě nehratelný. Neměl jsem v tom druhým pokusu šanci vůbec na nic. Každá magie mě ihned stáhla do červenýho
nestačila ani DPS ani tuhost, prostě hotovo. Ani jsem si neškrtnul..
Tolik hodin na postavě a výsledek po jednom patchi mi přijde jako začínat snad od nuly
Hoši, vám se zdaj GR v pohodě jako byly, nebo co se děje?..
(náladu mi nezvednul ani třetí Unity a Leoric´s Crown....a to už je vážný..)
Takhle zoufale jsem se cejtil naposledy před 1.04 ve Vanillce, když jsem vlezl na Inferno, beeee

Zato já jsem na prášky

Bacha na ty GR, jsou pěkně překopaný. Klíče jdou teď snadněji, ale co se děje v GR je humus. Klíč na 29 dostanu i z Trialu, ale co pak...jeden GR29 s rezervou 7min! a dostal jsem šutr až na 31! Pak jdu 29 podruhé a dostal jsem tam takovej nářez, že jsem z toho celej modrej ještě teď

V podstatě nehratelný. Neměl jsem v tom druhým pokusu šanci vůbec na nic. Každá magie mě ihned stáhla do červenýho

Tolik hodin na postavě a výsledek po jednom patchi mi přijde jako začínat snad od nuly

Hoši, vám se zdaj GR v pohodě jako byly, nebo co se děje?..

(náladu mi nezvednul ani třetí Unity a Leoric´s Crown....a to už je vážný..)
Takhle zoufale jsem se cejtil naposledy před 1.04 ve Vanillce, když jsem vlezl na Inferno, beeee

Tady právě bude podle mě hodně dělat parta, nebo hra takovým tím stylem kdy jedeš na max DPS a jen to probíháš kolem elitek a ono se to třeba někdy povede a ten GR doděláš aby sis řekl hurá.
Dneska jsem porvé zkusil GR 20 a šlo to vcelku v klidu, ale mít blbý elitky někde v rohu bych i tak nechtěl
.
Já si raději pojedu svým tempem, přece jenom chci hlavně dotáhnout ty gemy na LVL 25 a pak budu asi hrát spíš klasiku Bounties a Rifty a GR si hodím tak možná pro spestření, uvidíme. Jo a ještě bych někdy rád dodělal ty Achievementy, i když tam jsou zase tuším nějaké ty bugy.
Dneska jsem porvé zkusil GR 20 a šlo to vcelku v klidu, ale mít blbý elitky někde v rohu bych i tak nechtěl

Já si raději pojedu svým tempem, přece jenom chci hlavně dotáhnout ty gemy na LVL 25 a pak budu asi hrát spíš klasiku Bounties a Rifty a GR si hodím tak možná pro spestření, uvidíme. Jo a ještě bych někdy rád dodělal ty Achievementy, i když tam jsou zase tuším nějaké ty bugy.
Jo, mě ty GR taky nic neříkaj. A štve mě, kolik v nich teď trávím času. Pokaždé, když dotáhnu Gem na R25 a řeknu si, že padla, tak do půl dne mám nápad něco vyzkoušet s jiným a jedu nanovo
Asi se na to teď prostě zaměřím, překousnu to a zkusím všechny Gemy dostat na R25, ať pak můžu už jen nerušeně tvořit..

Asi se na to teď prostě zaměřím, překousnu to a zkusím všechny Gemy dostat na R25, ať pak můžu už jen nerušeně tvořit..

GR 19 s Corupted Angels na každém rohu a neškrtnul jsem si pomalu, sice jsem to dobouchal ale asi 20x jsem u toho skapal, no děsný, jinak hraju za Cruse.
Zdar sansaj.
Máš nefunkční btag. Takže ti nejde mrknout na Cruse,.
(teda jestli jsi chtěl nějakej názor, jestli je 19 na tebe dobrý, nebo málo..) - Xenter je tu nejsvatější HC válečník

(teda jestli jsi chtěl nějakej názor, jestli je 19 na tebe dobrý, nebo málo..) - Xenter je tu nejsvatější HC válečník

Zdravím
klidně se mrkni upravil jsem to a dal do podpisu aby to šlo krásně otevřít... jinak do včerejšího večera jsem neměl Akkham set kompletní, jen co se doinstaloval Patch a spustil jsem hru, tak mi do 30 minut padly zbývající části kalhoty a helma a neměl jsem Pyro Marelu, ale uz jsem psal do cruse zde na foru a dostalo se mi dostatečných rad a teď začínám optimalizovat, ale bude to eště běh na dlouhou trať 

Tak setík máš, to je hlavní. Myslím, že ten tě sám o sobě snadno pustí výš jak na R19
Hraješ sám, nebo jsi sem zavítal náhodou?..

Hraješ sám, nebo jsi sem zavítal náhodou?..

Většinou hraju sám a jen vyjímečně jdu na public, nebaví mne na publiku ty party a domlouvání a pak je tam také to, že i když tam člověk vleze tak spíšejen pro vzexpenía zběr matroše... Tady na stránkách se pohybuji od začátku co mám Diablo III: RoS a hlavně jsem byl tichým pozorovatelem a učil se co a jak a jak co skládat a aspoň základy se naučit, takže jsem spíše takový samouk
ale praxí se člověk nejvíce naučí 

OK, samozřejmě pokecáme s každým
Kdyby ses ale rozhodl jet trvale solo, můžeš založit Topic a udělat si tu základnu
- solistů srdcařů je jako šafránu, každej zájemce je vítán..

Kdyby ses ale rozhodl jet trvale solo, můžeš založit Topic a udělat si tu základnu

Je to jak na houpačce. Dnes je to den proti včerejší noci. Zdolal jsem ten R30 díky tomuhle fešnýmu bacadlu ze železnejch zásob, na kterej mi padla dárková děrovačka
- zatím ani nemá dokonce nic přetočenýho
- s DPS to udělalo zázraky

Já si hodně oblíbil Scourge, pokud mi padle ta věcička na sockety, pravděpodobně přitočím +% DMG nebo AS a ještě se to zlepší. Dává to pěkné šlupky (viděl jsem i 50M+) a v kombinaci s tím buildem, který jedu, je to paráda. Jinak mám za sebou GR 23, ale přešel jsem zase na chvíli ke klasickým riftům.