Zdravím,
také přidám něco do soudku i když to určitě nebude hezké a většině se to nebude líbit, ale co už. Jelikož nejedu nikdy podle nalinkovaného seznamu a mám svou hlavu, tak si vyždycky postavím build podle toho jak se to líbí mě a pak když chcípnu(hraju už jen HC) tak brečím jaký sem tele a že sem to měl raději okopírovat...do teď sem zatím nechcíp, ale zatím sem ještě neskočil do žádné pořádné bitvy, kolem T1 sem jen proběhnul...na hru zatím nemám tolik času, jak bych si představoval a můj hlavní char je WD a tak na Crushe jen občas skočím, poběhám jeden run na krabičky a zas END...ale...
Díky ukončení práce LS sem přemejšlel, jak to udělat, abych si ho nějak nahodil zpět a tudíž když biju mobky, aby mi to vracelo HPčka a nemusel sem mít na všem LoH a to hlavně z důvodu, že na HC který hraju je nejdůležitější přežít, tam se člověk nezvedne jako na softu...Crush když sem si pročetl jaký má skilly a dovednosti, mi přišel jako jasná volba. Díky pasivce Holy Cause, která aspon myslím a i to vidím, když hraju vrací za každou holy ránu 1% total HP zpět se mi splnilo předsevzení získat aspoň částečný LS i na datadisku.
Jelikož přesně nevím(pač sem línej něco pročítat a nemám čas pomalu ani na hru, natož na nějaké čtení slohů), jak to funguje s tou pasivkou, tak sem si nandal všechny holy skilly co Crusader má, abych to měl pojištěný, že při každý ráně mi nějaké to HPčko (a ted nemyslím hawlett pacard

) vrátí...
Takže sem si rozložil skilly následovně a zatím mi to funguje jak si představuju a tak i když to bude určitě dle názoru ostatních trága, mě se to líbí. Na levým tlačítku mám Smile s runou Reaping, který dává holy dmg=HP zpět a runa dává Life regen za každou ránu, tudíž téměř nepřetržitě, škoda, že to nestakuje...na pravým tlačítku mám tu pěst z nebes, který pouští Holy blesky tudíž opět HP zpět. Na jedničce mám Heavens fury, který klátí mobíky opět holy dmg= HP zpět a celkem to i nakládá. Na dvojce mám Condemn s runou na neustálý použití(bez cooldownu) a to dává opět masivní holy dmg a vrací životy, na trojce mám Consentracion s runou Bathed in Light, která po dobu deseti sekund healuje za xy za každou sekundu, ještě sem nepotřeboval použít, tak ani nevím jak to fachá, na čtyřce mám Laws of Justice na AR. Co se týče pasivek, tak tam mám tu na použití obouručky, Holy Cause na tu holy dmg, dále valigiant na regen HP a nakonec Indestructible na zvyšování armoru s každým snížením HP...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Shad ... o/40432386
Nevím jak se bude tenhle build líbit, co sem koukal po ostatních ve hře, tak používají jiný, ale mě zatím vyhovuje...je pravda, že s Crushem moc neběhám, ale když zaběhnu, tak panuje spokojenost
Howg
PS: jo a používám obouručku v jedný hnátě, kvůli tomu si myslím crushe většina hraje