brokovnice nepadla za celej den hraní

co se týká dps výstupu tak to dělá takovej masakr že barbina s 2mil dps je furt horší (crus 1mil)
škoda že nejde vypnout nějak zvuk efektu skilu protože toto je strašněj hukot
Tak by asi nebylo na skodu, kdyby ses bez toho Blackthorne setu hrat naucil, protoze se tim zbytecne nerfujes a zadna imunita na desecrator, molten a plague neni vubec potreba ani na t6, kdyz se koukas kde stojis.mdmT píše:Chlapi jak si s těma buildama okolo Fires of Haven runy stojíte na T5 sólo? ... já hraju heavens fury build trošku jinak : http://eu.battle.net/d3/en/profile/mdmT ... o/39897059 ... T4 s tím dávám naprosto v pohodě a sólo T4 dávám cca za 15 minut a jsem celkem v pohodě ... Ale jak vlezu na T5, tak dostávám hrozný hašte a sólovat se to s tím skoro nedá. Jako padá to furt pěkně, ale hrozně mi nakládají .... Ale jinak ten build docela doporučuju zkusit, samozřejmě základem je štít Eberli charo, bez něj se to nedá hrát. S ním mám aktuálně mezeru mezi 3 paprskama havens fury s runou Ascendancy asi 2s, tzn. jede to skoro perma. Navíc je výhodou nepotřeba crusova setu (kterej mám komplet v bedně, ale když jsem zkoušel tu poslední runu, tak mi to s tím prostě extra nejde a ta dmg mi prišla hrozně malá ) a tím pádem možnost nošení BT setu bez kterýho já to prostě hrát neumím ( sólo, v partě je to jiná ) . Případně uměl by mi někdo poradit co vyměnit, vylepšit, aby se s tím dalo jít i výš než na T4 ? ( sólo , v partě s brb případně monkem s tím vlezu klidně i na T6 a svoje si udělám :-)) ...
v paragonech mám redukovanou spotřebu max, tzn 10% a 10% na captain crimsonovimoon píše:to já teda občas problem s wrathem mam, tak by mě zajímalo co děláte, že nedochází. obvzlášt u bossů se to projevuje když se nedělaj globy.
mam v paragonu body do wrathu i pasivku na wrath. celkem mam 174 wrathu, v paragonu mam i na snížení ceny, mam bracery, komplet akarat set