Crusader Maximus build
Cau, uz nejakou dobu premyslim nad tim, ze se s vama podelim o svuj build.
odkaz na postavu zde: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Driz ... o/39177006
Jediny problem by mohl byt, sehnat si dve zakladni veci z vybavy ktere jsou nutne.
1. Maximus - obourucak ktery spawunje demona
2. Illusory boots - boty ktere vam dovoli prochazet neprateli
Tak a ted kouzlo buildu:
proste mlatite nepritele az do spawnuti demona (vetsinou to netrva dele jak 5s).
Demon je docela silnej, ale finta je v tom chainu ktery ho k Vam uvazuje. V mem pripade dava cca 4M dmg tak 3x za vterinu.
Takze spawnete demona a utikate skrz nepritele pryc, obyc mobky na T1 zabijite na 1-2 procnuti retezu, elity byvaji do 5s mrtvy
Elitky proste obehnu a necham do nich procovat retez + mlatim je hlava nehlava
Skilly jsem diky bonusum k fire poskozeni zvolil
Primarni Slash s runou Crush - fire dmg + 20%crit chance
sekundarni Sweep s runou Blazing - opet fire dmg
Zbytek je vicemene na Vas ale je dobry mit nastaveny 2 obranny skilly protoze probihate nepritelem a u nekterych elit to dost boli.
zvolil jsem Iron skin, ktery se da zapnout i ve freezu a auru na resisty Laws of Justice s runou Faiths armor ktere procne stit.
Passivky
Heaven strenght - nutna
Long arm of the Law - 5s navic je hodne znat
Divine fortress - pokud mate vysoky block
posledni libovolna, ja zvolil + 15% k bloku, mozna by mohla byt indestructible
odkaz na postavu zde: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Driz ... o/39177006
Jediny problem by mohl byt, sehnat si dve zakladni veci z vybavy ktere jsou nutne.
1. Maximus - obourucak ktery spawunje demona
2. Illusory boots - boty ktere vam dovoli prochazet neprateli
Tak a ted kouzlo buildu:
proste mlatite nepritele az do spawnuti demona (vetsinou to netrva dele jak 5s).
Demon je docela silnej, ale finta je v tom chainu ktery ho k Vam uvazuje. V mem pripade dava cca 4M dmg tak 3x za vterinu.
Takze spawnete demona a utikate skrz nepritele pryc, obyc mobky na T1 zabijite na 1-2 procnuti retezu, elity byvaji do 5s mrtvy
Elitky proste obehnu a necham do nich procovat retez + mlatim je hlava nehlava
Skilly jsem diky bonusum k fire poskozeni zvolil
Primarni Slash s runou Crush - fire dmg + 20%crit chance
sekundarni Sweep s runou Blazing - opet fire dmg
Zbytek je vicemene na Vas ale je dobry mit nastaveny 2 obranny skilly protoze probihate nepritelem a u nekterych elit to dost boli.
zvolil jsem Iron skin, ktery se da zapnout i ve freezu a auru na resisty Laws of Justice s runou Faiths armor ktere procne stit.
Passivky
Heaven strenght - nutna
Long arm of the Law - 5s navic je hodne znat
Divine fortress - pokud mate vysoky block
posledni libovolna, ja zvolil + 15% k bloku, mozna by mohla byt indestructible
Re: Crusader Maximus build
Pěkný a zajímavý build, já idiot jsem smazal Barbara, se kterým chodila Enchantresska osazená výborným Maximem... Tak teď musím počkat, jestli mi padne znova...
- Davos
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kodlak#2557
Pavlas: co tě dohnalo smazat barbara ??
Jinak build zajímavý, ty boty ti závidím, 80% mých smrtí je kvůli zablokování nepřáteli
Jinak build zajímavý, ty boty ti závidím, 80% mých smrtí je kvůli zablokování nepřáteli
Chtěl jsem v datadisku rozjet znovu všechny hrdiny od nuly, akorát mě nenapadlo odstrojit followerku...
Naposledy upravil(a) pavlas dne 22.08.2014, 10:09 hod., celkem upraveno 1 x.
Zajímavý build a opravdu moc pěkné boty ty budu určitě chtít
Osobně si myslím, než mít Laws of Justice, že lepší je používat Laws of Hope + runu Wings of Angels, který v kombinaci s pasivkou "Long Arm of the Law" je prostě parádní. Laws of Justice bude mít smysl používat, až na vyšší obtížnosti, kde jsou resisty nutnosti.
-
- Fallen Shaman
Pekny mám také maximus ale potrebuji do neho udelat díru :-) nejde....
-
- Fallen Shaman
Kouknete nam muj profil jestli to mam ok.... kdyz tak me poslete co zmenit...
dikyyy
http://eu.battle.net/d3/en/profile/moto ... o/38672222
dikyyy
http://eu.battle.net/d3/en/profile/moto ... o/38672222
No ten wrathful moc nepouzivam, prijde mi to malo , ale pokud te to stiha lecit tak si to tam nechej.
A condemn je podle me k nicemu, lepsi je bombardment, sice delsi Cooldown, ale na kriticky situace ti muze s runou Impactfull pomoct dorazit mobky.
Jinak pokud hodlate behat jen s retezem, neni treba mit v Maximusu diru, vetsinu dmg dela stejne retez a potrebujete co nejdriv procnout demona.
A zda se ze Vase dmg nema na dmg retezu vliv, proste si stale tika 3-4m
A condemn je podle me k nicemu, lepsi je bombardment, sice delsi Cooldown, ale na kriticky situace ti muze s runou Impactfull pomoct dorazit mobky.
Jinak pokud hodlate behat jen s retezem, neni treba mit v Maximusu diru, vetsinu dmg dela stejne retez a potrebujete co nejdriv procnout demona.
A zda se ze Vase dmg nema na dmg retezu vliv, proste si stale tika 3-4m
Tak si dej Steed charge a problem se zablokovanim mas poreseny.Davos píše:Pavlas: co tě dohnalo smazat barbara ??
motorharley: zalezi jak se ti to hraje, ale condemn bych vymenil za Impactful bombardment.
-
- Fallen Shaman
Uz jsem vymenil a ted lepsi ale na skupinku nepratel byl lepsi ten condem....ale tento je taky super zkusim ostatni mam nechat?
Je to na tobe, vetsi skupinku mobu obehnes s retezem a do 2 sec sou mrtvi. a na elity si nechavej bombardment. Jinak zbytek si asi nech jak mas.
Maximus scaluje zo str CC a crit damage (nie vsak fire damage )takze ta diera je nutnost na maximalizovanie dmg z chainu
Borisi, mohl bych vědět, kde jsi našel z čeho bere dmg řeťaz? Jsem se po tom shaněl, ale nebyl jsem úspěšnej..
Nevíš, jestli na něj má vliv i +physical dmg?
Nevíš, jestli na něj má vliv i +physical dmg?
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
vlastnymi pokusmi a ani s +120 fire dmg ta retaz nedavala ani za mak viac ona nescaluje s vobec ziadnym elemental a physical dmg nemozem overit jednoducho vezme do svojeho zakladneho dmg tvoje staty +attack speed a podla toho robi dmg, kamarat witchdoctor tvrdi ze u neho dava naprosto sialeny dmg (10-15m tick)kedze sa demon zrejme rata ako pet a tak ma 95% dmg bonus z witchdoctorskej leg. helmy ale ktory WD bude vlacit obojrucak ze
ked sa retaz rata ako pet teoreticky by mohol fungovat rovnako ako phanalax ktory ma bonus z phys dmg
akurat na T5+ ti toho demona drsnejsi mob hned zabije takze si bez retaze
ked sa retaz rata ako pet teoreticky by mohol fungovat rovnako ako phanalax ktory ma bonus z phys dmg
akurat na T5+ ti toho demona drsnejsi mob hned zabije takze si bez retaze
Ty crity věřím. Já crituju řetězem s novým WH 8-9M (zhruba +1M) s barbem stabilně, občas to vyletí i výš. A že to crituje rychle. Pokud by to WD dokázal zdvojnásobit maskou, je to maso. A na WH nemám Fire. Už dřív jsem si myslel, že Fire řetěz nezvyšuje. OK, tak to by bylo.
Ještě rolluju amu. Chci tam Fire, ale jestli se mi rollne dřív physical, tak to určitě pečlivě prozkoumám, co to dělá.
Někde jsme tu už řešili, že Démon přebírá i defense postavy. Např. prej nezmrzne, když máš Ice Climbery. Takže pokud bys už běhal T5, tak by měl mít i Démon relativně dobrou defense..
Ještě rolluju amu. Chci tam Fire, ale jestli se mi rollne dřív physical, tak to určitě pečlivě prozkoumám, co to dělá.
Někde jsme tu už řešili, že Démon přebírá i defense postavy. Např. prej nezmrzne, když máš Ice Climbery. Takže pokud bys už běhal T5, tak by měl mít i Démon relativně dobrou defense..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
- alienart
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MichalGajoš#2631
Ja maximus pouzivam odkedy mi padol a je to genialna vec ten mec nevimenim uz za nic kuknite na moju postavu uz malo chyba k 1M a ked dam Law of Valor tam mam ten 1M
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... o/40825543
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... o/40825543
Maskou to neznasobis.DrSma píše:Ty crity věřím. Já crituju řetězem s novým WH 8-9M (zhruba +1M) s barbem stabilně, občas to vyletí i výš. A že to crituje rychle. Pokud by to WD dokázal zdvojnásobit maskou, je to maso. A na WH nemám Fire. Už dřív jsem si myslel, že Fire řetěz nezvyšuje. OK, tak to by bylo.
Jako peti se bere to, co ma nahore ikonku, coz ten demon nema. Hlavne tu dmg davaji ty jednotlive clanky toho retezu a ne ten demon.
Co se tyce X% fire skill dmg, tak to dmg toho retezu nezveda.