Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Ja byl rad,ze se to dalo pouzit.Tesim na dropy v infernu,ale nez se tam dostanu Zverboval bych manzelku.Jenze to je nerealne.Takze ficim solo
Ps: jj ty gate jsou na prd uznavam.
Ps: jj ty gate jsou na prd uznavam.
Re: Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.
Tak mne prišlo Diablo 3 utorok (17.9) a včera (nedela 22.9) som dokončil 3.Akt.
Hrám buď sám, alebo až 4 z jedného gauča a je to sranda... len niekedy dlho čakáme, keď sme v "meste" a všetci si čistia inventár
A je to super, takto to hrať..sa hodne nasmejeme
Jediné čo ma prekvapilo,že 80% legandárnych vecí čo vypadnú nie su pre mňa... ja mám Barbara a padajú veci pre mojích parťákov ale pre mňa nič.
A pritom som player No.1
Hrám buď sám, alebo až 4 z jedného gauča a je to sranda... len niekedy dlho čakáme, keď sme v "meste" a všetci si čistia inventár
A je to super, takto to hrať..sa hodne nasmejeme
Jediné čo ma prekvapilo,že 80% legandárnych vecí čo vypadnú nie su pre mňa... ja mám Barbara a padajú veci pre mojích parťákov ale pre mňa nič.
A pritom som player No.1
Diablo III xBox360
"ho*no nevyleštíš!"
"ho*no nevyleštíš!"
Jo to zdržování, když se někdo kouká do svého charu, nebo když prodává, salvaguje apod. to mě taky štve sem tam, když musím na bráchu čekat někdy se to hodí, rychle se občerstvím, nebo zajdu na malou.
Když se hraje ve 4, je to těžko no, už ve dvouch se hádáme, kdo vezme ze země craft materiál a gem ale to je ta sranda s tím spojená.
Když se hraje ve 4, je to těžko no, už ve dvouch se hádáme, kdo vezme ze země craft materiál a gem ale to je ta sranda s tím spojená.
Tak hádať sa hádame aj my... to asi bez toho nejde z jedného gauča
Tak ale aj to je pravda,že si hneď povymieňame veci čo sa komu hodia a dokonca, kedže sa dajú vyberať kamene, tak si aj tie požičiavame ako sa komu hodí
Len je fakt, že keď si ja za barbara niečo dam vyrobiť u kováča, tak nikomu dávať nemusím, lebo on pre mňa robí iba strengove veci a im sú na dve veci
A presne ako si napísal...že keď hrave v inventári alebo niečo svoje rieši...tak sa odbehne na WC alebo po next pivo do chladničky
najdlhšie to trvalo hodinu... kým všetci vyprazdnili inventár
Tak ale aj to je pravda,že si hneď povymieňame veci čo sa komu hodia a dokonca, kedže sa dajú vyberať kamene, tak si aj tie požičiavame ako sa komu hodí
Len je fakt, že keď si ja za barbara niečo dam vyrobiť u kováča, tak nikomu dávať nemusím, lebo on pre mňa robí iba strengove veci a im sú na dve veci
A presne ako si napísal...že keď hrave v inventári alebo niečo svoje rieši...tak sa odbehne na WC alebo po next pivo do chladničky
najdlhšie to trvalo hodinu... kým všetci vyprazdnili inventár
Naposledy upravil(a) TUKE dne 23.09.2013, 10:05 hod., celkem upraveno 1 x.
Diablo III xBox360
"ho*no nevyleštíš!"
"ho*no nevyleštíš!"
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jak v D2 jsme dycky schvalne vyzobaval aety a legendy a kamos me furt peroval.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Hodina je dost silný kafe
Jinak to s tím vyměňováním, předáváním, to jasně že děláme taky. Já potřebuju věci a gemy na Barbara, bratr zase na DHčko. Takže se nejde moc jak dohadovat.
Už se těším, jak konečně dojdeme na Hell a hlavně pak Inferno, abych porovnal osobně legendárky na Infernu
Jinak to s tím vyměňováním, předáváním, to jasně že děláme taky. Já potřebuju věci a gemy na Barbara, bratr zase na DHčko. Takže se nejde moc jak dohadovat.
Už se těším, jak konečně dojdeme na Hell a hlavně pak Inferno, abych porovnal osobně legendárky na Infernu
Tak ja PC verziu nemám... tak ja som zvedavý či sa dostanem až do inferna
A ešte ja "parťáci" .. lebo hovorím oni nehravajú často so mnou tak ja napredujem s lvl o väčší kus... a potom keď sa pridajú, tak musim mlátiť všetko okolo nich, nech mi stále neumierajú
A ešte ja "parťáci" .. lebo hovorím oni nehravajú často so mnou tak ja napredujem s lvl o väčší kus... a potom keď sa pridajú, tak musim mlátiť všetko okolo nich, nech mi stále neumierajú
Diablo III xBox360
"ho*no nevyleštíš!"
"ho*no nevyleštíš!"
Rozjel sem moncika na HC už má 40lvl tak snad zítra dodělám 60lvl a hodím sem všechny lege co padly při expení a že jich je docela dost
Tak dnes se také přidám, dorazí x360 verze Diabla 3. Na pc nahráno přes 500 hodin. Ale těším se, až budu pařit co-op s manželkou z pohodlí gauče...
Tak diablo je doma a už jsem to s manželkou testnul. Já za WD a ona za DH. Dostali jsem se zatím k zabití Skeleton Kinga a je to zatím paráda. Hraje se to opravdu dobře a pohodlně...
Jsme teprve na začátku, ale pokud by se chtěl někdo přidat a zahrát si, tak naše gamertagy jsou Straspytlik a Avarilka
Jsme teprve na začátku, ale pokud by se chtěl někdo přidat a zahrát si, tak naše gamertagy jsou Straspytlik a Avarilka
Ahoj všichni. Diablo mám na Xku týden. Hraju jen na hc, dvě postavy mi riply a jednu mám na infernu na 6 paragonu davam v pohode hard a celkem i Master 1. Ale už mě nebaví hrát sám či na publiku, kde stejně skoro nikdo neni. Chtěl by se někdo přidat připadně má někdo volno v partě? Dyžtak napište nebo si mě přidejte. Xbox id Smoulici.
Včera se mi konzole vrátila z opravy, tak jsem pár hodin zapařil. Za tu dobu jsem dropnul 17 legendárek. 14 brimstonů, 2 jsem na sebe nasadil a kuši Danettu jsem dal do truhly, kdybych někdy chtěl prubnout DH. Momentálně mám PL18, nahráno kolem 70 hodin, s enchantresskou 210 k dps (šlo by to vyhnat více, ale chci mít dobrou defenzívu). Bohužel ani po opravě mou stařičkou konzoli (věk okolo 6 let) neopustily technické problémy. V noci se mi hra sekla, stejný zvuk jel pořád dokola a musel jsem konzoli restartovat. Přišel jsem o jeden dílek expů a některé čerstvě dropnuté věci v inventáři, tak jsem byl nasranej a hru vypnul.
- Chadzi
- Fallen Shaman
- BattleTag:Chadzi#2987
Tohle se mi prostě nelíbí... Tady označení Legendary pozbývá smyslu.tomisco píše:...tak jsem pár hodin zapařil. Za tu dobu jsem dropnul 17 legendárek. 14 brimstonů...
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk 2
Tak naštěstí ve světě PC hraní to může být jedno, ne ? konzole to tak holt mají.
Bílé padají málo, žluté taky tak ... modré těch tam vídám vícero ...
No a legendárky, zatím jsem nehrál nějak extra dlouho, vždy čekám na bráchu a poslední dny se nemůžeme dohodnout ke společnému hraní, ale padají na poměry dost
Bílé padají málo, žluté taky tak ... modré těch tam vídám vícero ...
No a legendárky, zatím jsem nehrál nějak extra dlouho, vždy čekám na bráchu a poslední dny se nemůžeme dohodnout ke společnému hraní, ale padají na poměry dost
Nějak tuhle poznámku nechápu, jelikož když vezmu do hry v PC verzi barba s WW Hammer Rend buildem, mám 2-3 legendy průměr za run, který trvá tak 20 minut, takže mi to vychází srovnatelně nebo ještě lépe než v konzolové verzi (bez aukce!), kde jsem měl i dvou až tříhodinové úseky bez dropnuté legendy. Rozdíl je snad jen v šanci, že dropnutá legenda bude použitelná.Chadzi píše:Tohle se mi prostě nelíbí... Tady označení Legendary pozbývá smyslu.tomisco píše:...tak jsem pár hodin zapařil. Za tu dobu jsem dropnul 17 legendárek. 14 brimstonů...
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk 2
@ Chadzi já si myslím že spíš pozbývá smysl legendary na PC, to co mi padlo za posledního půl roku bych nenazval nicim jiným nez totálnim odpadem...
dotaz k legendarkam - nemeli by mit vsechny legendarky stejnou % sanci na drop? jako ze proste je uplne nahodny,jestli to bude mempo,skorn,spirit stone,stormshield...
Cca 50-60%% legendarek/setu na konzoli mi padlo nepouzitelnych a sly rovnou do truhly, aniz bych je pouzil. Zvlast poslední dobou mi pro barbara padaj veci se str + Int. Ono to zas tak horky nebude. Taky to hraju teprv par dni. Cekam, ze ten pomer na konci bude neco jako ze max 5% je good a zbytek useless.
Tak jo všechny dosavadní dropy z 1-60 na hc jsou v http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... =44&t=9604
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Tak sem neodolal. Čekal jsem na recenze od hráčů, jak se konzolovka povedla, především drop ; )- No a jak vidno, teď tu mám to, co jsem očekával marně od PC verze. 1300 za hru je prd, když vemu v potaz, kolik hodin marnosti jsme stravil u PC verze a co mě čeká tu, tak tady to má smysl, ikdyž už vlastnim PC verzi a můžu za půl roku očekávat něco podobné tam, no myslim že jestli náhodou výjde datáč i na PS, tak na PC si ho kupovat rozhodně nehodlám : ) A jak už bylo mnohokrát řečeno, ten pocit, že každou chvílí můžu padnout lepší a lepší item( z moba, bosse, elitky, vazy truhly, všeho), o tom to Diablo je! ,..
Edit: Jsem masochysta a když si to užít, tak se vším všudy a začal jsem hned hrát na hard, uvidíme ; )- Jsem rád, že jse tu rozrostla nějaká konzolová komunita.
Edit 2 : Co mě překvapilo, v truhle mě čekaly asi 4 legendárky, co to? A křídla 2x
PS: ovládání jak stvořené! Stačí mít všechny smysly tak jak mají být a ta kooperace s joypadem musí lítat! ; )- Uskoky jsou k nezaplacení
Můj nick je PsychopatCZ na PS3, až se rozehraju, rád bych zahrál i online; )-
Edit: Jsem masochysta a když si to užít, tak se vším všudy a začal jsem hned hrát na hard, uvidíme ; )- Jsem rád, že jse tu rozrostla nějaká konzolová komunita.
Edit 2 : Co mě překvapilo, v truhle mě čekaly asi 4 legendárky, co to? A křídla 2x
PS: ovládání jak stvořené! Stačí mít všechny smysly tak jak mají být a ta kooperace s joypadem musí lítat! ; )- Uskoky jsou k nezaplacení
Můj nick je PsychopatCZ na PS3, až se rozehraju, rád bych zahrál i online; )-
Naposledy upravil(a) Cartman dne 25.09.2013, 19:31 hod., celkem upraveno 1 x.