Tímto se nechci navážet do těch co maj ww barba ale reptile mně dost vytočil tímto protože říkat o barbovi že je těžkej mi přijde už jako de***ce navíc to eště použít na konzolovku. Sám jsem si toho barba skusil a pro mně ten styl hraní opravdu není nakoupit pár věcí s cc a ls maximálně za 2m a chodit si MP10 mi přijde opravdu jako ubohost a nepište laskavě že to není pravda protože sem si to sám zkoušel a výbavu sem na něj nakoupil max do 4m a bezproblému sem si dával mp10. A jen bych dodal že dva čudlíky mačkás i u PC takže nevím co to plácáš za nesmysly a dokud nezkusíš tak se prosím nevyjadřuj.ReptileSVK píše:ako stukat dva knofliky to je typicke konzolove. Ovladat barbariana na PC je umenie a dokaze to mozno kazdy 10 top hrac sveta, na konzole kazdy aj 2 rocny.
Pro moderátory: Stejně tak by bylo dobré kdyby nějakej laskavej a hodnej moderátor začal mazat haterské topicy co nadávaj na konzole ale ani si to neskusily. Konec konců toto je snad téma o něčem jiném a nevidím v názvu (konzole je na nic) takže by bylo dobré zachovat tu i trochu víc toho k tématu tudíž jen co se týče hratelnosti,dropu,expeni,pokroku věřím že někteří by tu semnou souhlasily pokud chce někdo nadávat na konzole ať si založí téma nesnaším D3 na konzole a dá nám tu pokoj.
Tomisco: Ten ouroboros je luxus hned bych ho bral na mého mončičáka

Majky_majk: Taky sem nějakou dobu váhal ale pak sem si řekl že i na gaucovku s kamarády to bude pořád lepší než jakákoliv jiná hra no a taky že ano přislo mi to hrál sem to se 3ma z kolegama z práce 3dny vtahu s menšíma přestávkama a doteď se pořád schazíme na farmení. Já osobně bych do online asi nešel u konzole protože by mně tam nic nedrželo přece jen sp a online je ůplně stejné pokud máte ským na gauči hrát