Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.
Hrá jsem to chvilku se švagrem a první legenda padl v druhém aktu, jak jdeš zachránit toho klenotníka, padla tušim z elity, byla to helma. Druhá nám padla z bosse na konci druhého aktu a byly to bracers - strongarm.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.
PS: Skyrim1988 je bůh.
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.

PS: Skyrim1988 je bůh.
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Soldier251#1488
Re: Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.
Co mám info od kámoše, který už je na inferno, tak taky říkal, že mu snad v prvím aktu taky nic nepadlo, ale včera jsme byli spolu na tsku a on pařil inferno na xboxu a ja na normal na PS3 a dávali jsme si info o postupu, chodil runy na klíčníka a docela dost říkal, že mu padaj legendy, při zabití diabla mu prý padli rovnou 2 a taky při zabití klíčníka docela často říkal, že mu padl klíč i legenda, docela se nato těším, až si nadropuju gear na barba :-). Mimochodem už mu padla i mace a ta byla opravdu OP, něco jako mám KingKongor
. A taky říkal, že docela často padaj legendární recepty

Za 60 hodin hraní mi zatím padlo 79 legend. Včera jsem hrál skoro 4 hodiny a nepadlo nic. Až jsem si říkal, co se děje... Dnes se to zase rozjelo. Ve Vaultu byl i dvojdrop. A padlo první Mempo. Před identifikací jsem byl natěšený, jaký parádní staty to asi bude mít, a výsledek mě moc nepotěšil. 

-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Achjo... já když to čtu, tak jsem akorát nasranej.
Přesně takhle jsem si představoval, že by D3 mělo/mohlo být. Třeba s tím noAH módem. Přijde mi komické, abych si kuli plnohodnotnému D3 zážitku kupoval konzoli + D3 znovu :-(. Opravdu se cítim velice zklamaně...
Přesně takhle jsem si představoval, že by D3 mělo/mohlo být. Třeba s tím noAH módem. Přijde mi komické, abych si kuli plnohodnotnému D3 zážitku kupoval konzoli + D3 znovu :-(. Opravdu se cítim velice zklamaně...
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
s AH je i současnej PC drop moc...ZOMB píše:Chtělo by to něco mezi dropem teď a dropem na konzolich - teď máme jen tyhle dva extrémy...
ked pozeram na to mempo tak asi bude to end game nejake lebo s takymto mempom nebude spokojny nik na konzolach, uz som si myslel ze na konzolach nepadaju zle rolnute legendarky
Možná je to smutné, ale D3 na Xboxu je úplně jiný požitek než na PC. Hrajeme to se synem ve dvou, cca hodinu denně. Pěkně v křesílkách a pohoda. Každý den nám vypadne nějaká ta legendárka (za cca 10 herních hodin jich máme tak 12-15, mimochodem všechny použitelné) a máme z toho radost, žádná aukce, prostě jen to, co si najdu. Ne jak na PC jsem odehrál 500 hodin a měl jsem jich 10 a z toho použitelných velká 0 a bez AH to nešlo aj kdybych se pos...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jenze co tak sleduju, tak par hodin po dohrani omrzi...
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
to je přesně ono ... Neber to vůbec jako "hate", tak to nemyslím, ale nastavili to na "causal" hráče jako vy ... dobrý, ale já bych, jak říká ZOMB, bral nějakou zlatou střední cestu mezi
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
tak tak...konzolovka to je idelane otec-syn a po prejdeni dat hru do bazaru (ako 99% vsetkych konz. hier). Pre hardcore hracov je PC verzia s wall street simulatorom.
-
- Wraith
Zdravím,nedá sa niekde v hre pozrieť počet odohraných hodín za postavu? Nikde to neviem nájsť ,ani v profile účtu.
Když dáš Switch hero, tak vpravo to máš.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
jak je to s cenou craftu gemů a příjmem goldů na to?
-
- Wraith
Jelikož namáme AH, což je podle mě výhoda, tak se goldy získavají za questy, itemy a ze země co padá, mimochodem, hraju teda na PS3 a už mi konečně včera padla legenda, teda bylo jich víc, např helma, 2-hand sword, opasek a wristy, kupodivu vše na mě a co mě ještě víc dostalo, bylo to okolo levelu 15 - 20 a už tam byl all res kolem 15 - 17. Opravdu mazec. Včera jsme hráli s kámošem po netu, komunikace přez skype na mobilním telefonu a luxusní prácička
V konzolové verzi padá z lege také nejvíce Spirit Stone. Aspoň teda mně. Přes 10 určitě. Ale jeden s 8% do lightning damage, primárním statem přes 200, vysokými resisty, spirit regenem, 5.5% CC a dírou nosím. Ještě dropnout nějakou pořádnou WKL fistu...
S gemy mám trochu problém, že na Infernu z poloviny padají Square gemy. Takže když chci vycraftit sem tam nějaké amulety (vedle Perfect gemu to chce ještě 5 DE a 5 brimstonů, docela nákladné), tak mi zásoba Flawless z dropu nestačí a musím běhat na Hell pro Tome of Jewelcrafting, abych Square gemy mohl povýšit na Flawless. Trochu opruz. Co se týče peněz, když chce člověk trochu craftit, má jich pořád nedostatek. Ještě jsem nepřelezl půl miliónu na kontě.
Momentálně má mniška po více než 60 hodinách hraní PL15. Leze to dopředu dost pomalu. Že by mě hra omrzela, to zatím nehrozí.
S gemy mám trochu problém, že na Infernu z poloviny padají Square gemy. Takže když chci vycraftit sem tam nějaké amulety (vedle Perfect gemu to chce ještě 5 DE a 5 brimstonů, docela nákladné), tak mi zásoba Flawless z dropu nestačí a musím běhat na Hell pro Tome of Jewelcrafting, abych Square gemy mohl povýšit na Flawless. Trochu opruz. Co se týče peněz, když chce člověk trochu craftit, má jich pořád nedostatek. Ještě jsem nepřelezl půl miliónu na kontě.
Momentálně má mniška po více než 60 hodinách hraní PL15. Leze to dopředu dost pomalu. Že by mě hra omrzela, to zatím nehrozí.
-
- Wraith
Tak jsem se přehoupl z normalu na nightmare, z diabla mi padla lege, bohužel nepoužitelná, 2-hand sword, ale co mě potěšilo, ze Siegebreakera mi padli rovnou 2 legendárky, bohužel opět nepoužitelné, ale to mě celkem nevadí, oni se naštěstí dají dobře používat i rare věci. Zatím mě to neskutečně moc baví. Kdyby měl někdo chuť si semnou zahrát, není problém, mám ale bohužel, bohudík, nevím co je lepší, PS3 konzoli, tak když tak dejte vědět
Mě z Diabla na normal padly triple lege .. normálně svítily 3 světýlka
byl to pěkný pohled. Dvě jsme použili, třetí mám v truhle na památku.

Mě první legendárka co padla, byla v prvním aktu z obyč truhle, navíc spadly 2 najednou, takže super překvapení.
Klucí z Hrej.cz hrají D3 xbox 360
já bych se rád podíval, ale v práci to nejde, tak pak odpoledne na to juknu.
http://www.youtube.com/watch?v=gJQTwJMY9So
============
btw. ono nejde zobrazit číselně zdraví nepřátel, že ? jen to ukazuje health bar. bez čísel.

http://www.youtube.com/watch?v=gJQTwJMY9So
============
btw. ono nejde zobrazit číselně zdraví nepřátel, že ? jen to ukazuje health bar. bez čísel.