Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat jak je to řešené na diablu na konzole.
Je to off-line ale dá se hrát s kámošem ?
Když si koupím 1dnu edici (základ+datáč) Tak mohu hrát svoji postavu a zároveň si udělat bratr postavu ( 2 postavy z jedné koupení hry ) ?
Věci z PC verze si asi nijak dát nemohu ani to nejde propojit mezi sebou že?
Děkuji moc za odpovědi.
ps4 diablo hratelnost na 1 dné konzole
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Re: ps4 diablo hratelnost na 1 dné konzole
Zdarec ,
tady Sapporo z gb.cz.Pamatujes ? Vymena Wolfa
Odpovim ti na tve otazky.
S kamosem muzes klidne hrat,ale musis mit predplaceny PS Plus a kamos taky.Jenze to uz asi vis
Ano z jedne edice muzes mit vic postav.Chvili hrajes svou a pak treba bracha prepne na tu svou.Nebo klidne muzete sve postavy hrat spolu na jedne konzoli ( Az 4 hraci muzou byt na 1 konzoli ) .
Z PC na PS4 nejde nic.Maximalne kdybys mel D3 na PS3.To by pak slo prenest postavy na PS4.Me osobne to nevadi.Ja si rad pojedu cele Diablo od zacatku,od uplne 0 a hezky sam
!!!
Tak snad jsem odpovedel na vse
tady Sapporo z gb.cz.Pamatujes ? Vymena Wolfa

S kamosem muzes klidne hrat,ale musis mit predplaceny PS Plus a kamos taky.Jenze to uz asi vis

Ano z jedne edice muzes mit vic postav.Chvili hrajes svou a pak treba bracha prepne na tu svou.Nebo klidne muzete sve postavy hrat spolu na jedne konzoli ( Az 4 hraci muzou byt na 1 konzoli ) .
Z PC na PS4 nejde nic.Maximalne kdybys mel D3 na PS3.To by pak slo prenest postavy na PS4.Me osobne to nevadi.Ja si rad pojedu cele Diablo od zacatku,od uplne 0 a hezky sam

Tak snad jsem odpovedel na vse

Re: ps4 diablo hratelnost na 1 dné konzole
Jasně že si pamatuju a děkuju za odpovědi, sem opravdu nečekal.
Všechno pozitivní, to PC>PS sem čekal.
Kdyžtak mě napiš někde (sem,pm,email) tvůj psn nick, můžem pak to diablo valit spolu jestli budeš mít chuť/zájem/náladu.
Všechno pozitivní, to PC>PS sem čekal.
Kdyžtak mě napiš někde (sem,pm,email) tvůj psn nick, můžem pak to diablo valit spolu jestli budeš mít chuť/zájem/náladu.