PS4 a D3 ROS
Kdo jde do toho? bude nas tu vic nebo jen par odvazlivcu a jak to bude s klanama budou na konzolove verzy? a cetl jsem ze exkluzivne pro PS4 a PS3 bude nejaky level the last of us to muze bejt zajimavy
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Re: PS4 a D3 ROS
No, stejně jako D3v, by měla být offline né? Takže p§l zábavy v haj*** : )
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Ja do toho jdu urcite Konecne dostane ma PS4ka smysl A krasne si rozjedu vyhradne jen solo.
Ne pujde pres battle.net a navic v inventari krychle na rozbijeni veci ) super vec coz usetri hromadu casu )Psycho píše:No, stejně jako D3v, by měla být offline né? Takže p§l zábavy v haj*** : )
jinak by me zajimalo kolik lidi by e seslo ja bych urcite snekym rad hral
- Navrc3K
- Fallen Shaman
- BattleTag:NavRc3K#2994
- Kontaktovat uživatele:
Kurna taky sem nadtim uvazoval ale sem celkem zklamanej z pc verze neco malo sem nahral ale ze by me to nejak lakalo. A kdyz delaji patche na pc atd tak to upravuji aji na konzole nebo tam to nejak neresi ? moc sem to nezkoumal okolo konzoli.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Ja prave zas po dlouhe dobe rozjel PC verzi Uz mi Diablo fejst chybelo! Doufam,ze i tam budou vychazet ty patche...
Já k tomu rovnou beru ještě jeden DualShock a pojedu s manželkou co-op z pohodlí gauče...jsem věděl, proč si v práci šetřit dovolenou...
upravuji pravidelne updatuji toho se nemusime bat konzolova verze bude o dost lepsi jak na pcNavrc3K píše:Kurna taky sem nadtim uvazoval ale sem celkem zklamanej z pc verze neco malo sem nahral ale ze by me to nejak lakalo. A kdyz delaji patche na pc atd tak to upravuji aji na konzole nebo tam to nejak neresi ? moc sem to nezkoumal okolo konzoli.
- Navrc3K
- Fallen Shaman
- BattleTag:NavRc3K#2994
- Kontaktovat uživatele:
Uvidim no The last of us hraju casto a uz mi z nej hrabe hlavne z MP kdyz hrajes solo to je banda tupcu