Tak 41 a půl PL je doma. Dneska sem si po práci chvilku zahrál. Dokonce mě napadalo i dost setových věcí, ale všechny byly horší než sem měl na sobě. Celkem mě to štve, že když padne setovka (zelená), tak ve finále je horší než legendárka a někdy i rare věc. Taky to mohl Blizz líp vymyslet s tím generováním statu. Ale co už. Snad příště to bude lepší. Jinak jsem se zase špetku boostnul. Teď mám dmg s BoH 298k dps a to už elitky na master5 umírají celkem rychle.
Jinak někdy závidím PCčkářům, že tam mají ještě to AH. Někdy by se mě to hodilo bo peněz málo a když zkouším kraftit, tak prachy padají solidně rychle.
Škoda, že blizz nevydá diablo 3 (ještě před datáčem) na XboxOne. Hned bych switchnul konzoli a hrál to tam (kdyby teda šli přenést savy). Ale o tom si můžu nechat jen zdát.
Jinak se mě začal stávat takový debilní problém. Když hraju, tak se mě docela často sekne hra a musím vypnout xbox a znovu spustit hru. Dnes večer se mě to stalo 3x po sobě ve třetím podlaží sklepů. Začínám mít pocit, že mě ta hra nemá ráda. Snad to bude problém hry a ne konzole. Zkusil jsem i testnout, že jsem šel jiné mapy a tam to bylo v pohodě. Ale jak sem vešel do 3 podlaží sklepů, tak při kuchání mobek zase sek a konec. Doufám, že se to nebude stávat pravidlem, bo mě z toho jinak klepne.
Ta fista WKL by se mě taky hodila. To by byl boost na dps jak prase. S tím bych měl solidně nad 300k. Snad se poštěstí a padne

.