Diablo III na PS3
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Proč to hledat na googlu, když tu máme forko, kde jak se ukázalo to lidi vědí a odpoví
-
- Quill Rat
Re: Diablo III na PS3
Nejenom že jsi spamer, ale ještě vychcaný...
tak jsem taky dnes koupil D3 na PS3, stahuju to cely den a jsem na 20 pct, asi jsem to mel radeji koupit v krabici......
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ne ze bych se ti smál.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Diablo III na PS3
No jo, ty jsi byl vzdycky hodny klucina kuki. Dnes rano jsem na 47 pct, ono stahnout 13GB přes tu jejich sluzbu je fuska
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No ty vole, ale tam musí bejt chyba někde ne?
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Diablo III na PS3
Kdyz dam test site, ukazuje mi to download přes 1 MB, coz neni az tak spatne(jsem s PS3 daleko od wifi a signal neni tak silny), ale nejede to tak rychle, nekde je zakopany pes.
takze po jednom dni hry vstupuju na hell s 34k HP a 13k dmg, spadlo mi mraky legendarek a co je zajimave, byly vzdy pekne pouzitelne, v podstate moje postava je ohaknuta prevazne v legendarnim, s temito staty jsem poprve nevstupoval ani na inferno na pc a to jsem mel za sebou mraky hodin farmy a hry, jeste musim podotknout, ze hra neni az tak jednoducha na master 5 je to docela hukot a clovek si aj zahraje, ps3 vrele doporucuju vsem, to ovladani me nadchlo, nevim, jestli jeste nekdy sednu k PC.
Diablo III na PS3
Na inferno jsem sel se 100 k HP a 45k dmg, 350 all rez, jak to bude pokracovat ani radeji nedomyslim, jen se tesim na ty epicke dropy,ktere mám pred sebou, skoda ze to neslo na pc od zacatku...
-
- Quill Rat
- BattleTag:Fruper#2148
Ahojte hrava niekto na PS 3 ja hravam a rad by som s niekym zahral FrupeR_sk pridajte si ma budem rad
pred chvili na master 5 open to public, prisel borec a tradnul mi sekyrku s damage 2,5 mio a nejake tri socketove rukavice, cepku, ramena, wristy, nechapu to, s tou sekyrkou mam damage 160 mio, to je nelidske. hnus, a ty veci jsou level requirement 72, takze saskarna od zacatku, jak to delaji???
edit: myslel jsem si, ze mi cpe nejake chesty, kvuli tem trem socketum, ale potom jsem to prohledl a cumel jak puk...
edit: myslel jsem si, ze mi cpe nejake chesty, kvuli tem trem socketum, ale potom jsem to prohledl a cumel jak puk...
Naposledy upravil(a) fuxicek dne 07.12.2013, 19:10 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Co to je potom? To vcelku smrdí...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
to je nevyhoda offline modu....
Jak to tady čtu, to konzolové Diablo mě láká víc a víc... Navíc je zrovna někde akce na PS3 za asi 4490 Kč, + 1000 Kč za DIII, což je myslím velice slušná nabídka Jen se zdráhám do toho jít, protože vůbec zatím není jasné, jestli i na "old-gen" konzole vyjde také RoS...
Ak si dobre pamatam (pisal to Polygon), tak by mala fungovat migracia charu z PS3 na PS4. Pri dnesnych cenach PS3 sa to myslim celkom oplati a PS4 kupit az ked vyjde RoS, to uz na to bude aj viac hier ako tych 5 co je teraz.
Taky je aspon moj plan.
Taky je aspon moj plan.
Nevěděl jsem, že půjde přenést charakter, to mění poněkud situaci... Díky za informace
caute, kdyby nekdo mel neco pro DH, pisnete mi, koupim cokoli, co me boostne, ted mam okolo 300k damage a chci vice
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Bude RoS i na old konzole? Je jich prodáno dohromady kolem 200M, tak by to nebyla zlá investice pro blizz ne? Přeci jen PS3 například jen tak nepohřbí, když jich bylo prodáno přes 80M, ještě dlouho se budou dělat hry pro PS3, tak co RoS. PS4 bych si rád koupil až tak za 2 roky max., Jelikož začátky sou o ničem ; )- Počkám si o na nějakou "upgrade" verzi a až bude víc hre.
Nechcem si vymyslat, ale mam taky dojem ze RoS bolo oznamene len Win/Mac a PS4.
Je to asi prva hra ktora ma donuti kupit PS4.
Je to asi prva hra ktora ma donuti kupit PS4.