Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.
Ono tady moc nestaci rict "skywarden", jelikoz pokazde ma jine staty a ty se muzou lisit klidne o 99%
Re: Diablo III na X360: dojmy, dropy ad.
Tak jsme trochu popojeli s bráchou a zabili Diablo na NM, máme 50 lvl, takže to akorát vyšlo na Hell úroveň.
Z Diabla padly 2x lege jedny crapy, druhé si vzal bratr na DH.
Souboje s bosákama jsou konečně to pravé ořechové, adrenalinové. Izual byl pěknej týpek, stejně tak Diablo.
Jinak takový jeden dotaz, je to dosti nepříjemné. Bojím se, aby mě to nepotkalo znova. Stalo se, že během hraní zamrzla hra a celá konzole, musel jsem ji vypnout, zapnout. Samozřejmě o všechem progres jsem přišel, naštěstí to nebylo nic dramatického.
To jako, když budu hrát v kuse 2 hodiny, udělám dost velký progres a pak se mě to kousne, jako teď .. tak jsou 2 hodiny hraní k ničemu ?! TO nejde nějak ochárnit ? Celkem mám strach hrát Bych tu konzoli musel zničit.
Z Diabla padly 2x lege jedny crapy, druhé si vzal bratr na DH.
Souboje s bosákama jsou konečně to pravé ořechové, adrenalinové. Izual byl pěknej týpek, stejně tak Diablo.
Jinak takový jeden dotaz, je to dosti nepříjemné. Bojím se, aby mě to nepotkalo znova. Stalo se, že během hraní zamrzla hra a celá konzole, musel jsem ji vypnout, zapnout. Samozřejmě o všechem progres jsem přišel, naštěstí to nebylo nic dramatického.
To jako, když budu hrát v kuse 2 hodiny, udělám dost velký progres a pak se mě to kousne, jako teď .. tak jsou 2 hodiny hraní k ničemu ?! TO nejde nějak ochárnit ? Celkem mám strach hrát Bych tu konzoli musel zničit.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
U xboxových verzí tj dcl častý co takhle čtu, já mam Ps a nepotkal jsem se s tim, taky je důležitý mít konzoli na dobře větraném místě, né strčenou někde pod televizí v malinkym regálku nebo nejlíp v šupleti, jak si každý myslí logicky to vytváří obrovské teplo, takhle se konzole ničí a přehřátim dojde k výpadkům a u diabla se zřejmě hřeje dost, tak bych začal asi tam. Pokud to není tvůj problém, tak asi problém u xboxu Já mam PS superslim a mám ho podložený ve volnym prostoru nad chladící podložkou ještě a ani stopa po známkách tepla, jí snad ještě podchlazuju ;D
S chlazením a větráním Xboxu Slim nemám problém, jsem si této problematiky vědom a tak je větraná dobře. I když bez podložky.
No budu doufat, že se to vícekrát nestane :/
No budu doufat, že se to vícekrát nestane :/
Hraji s manželkou co-op a ještě se nám nestalo, že by xbox zamrznul a to hrajeme i 5 hodin v kuse...a včera se mi stáhnul patch pro Diablo 3.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
No kokky pise, ze už vám konečně na Xbox vyšel patch a ten tuty chyby opravoval, tak by to mohlo vyřešit, asi tam byl problém ještě navíc, tak na tom dělali dýl.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ano patch vysel, na strance to bude navecer, ale chyby aspon co jsem koukal opravuje stejny jak na ps3.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Zdravim, dotaz zacatecnika pro ujasneni... taky mam x360, takze uvazujeme ze budeme hrat na 140cm ledce nebo obcas i na projektoru. Dotaz jak je to s pripojeni k netu, pochopil jsem ze je to offline - tzn. konzoli nemusim mit pripojenou k netu, proste jen vrazim dvd, nainstaluju na disk a hraju ? Co treba ty patche, jde to i jinak nez pres net, muzu to instalovat treba z fleshky (na kterou si to stahnu z PC) ? Jelikoz mam x360 na chatu kde net samozrejme neni...
Leader - Klan "CZSK Komunita" - nej klan v CZ a SK :-)
Link: http://www.diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=151
D3 - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Geor ... o/77293411
Link: http://www.diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=151
D3 - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Geor ... o/77293411
S patchema nevím jak ti to pujde pres flashku (nezkousel sem este) ale pokud si to pred odjezdem nechas patchnout a pak si to vemes cele tak bych uz potom patche neresil protoze ted opravoval posledni patch to nejhorsi jako je zamrznuti konzole,drop square gemu na inferno.
Re:
Profil hráče půjde a stím i zlatý členství.Samořejmě i savy třeba na flash paměti, ale nevím k čemu to bude dobrý když hry z 360-ky nepujdou na ONE.HELLERcz píše:Ono pujde prekopcit savy z xbox 360 na xbox one?
Sent from Note II
P.S.Nevíte někdo jak na konzoli vykopnout hráče co ve hře public dělá akorát na schvály??
@HELLERcz tak to potěší klasika blizz má pořád málo
Achievements: 7400 (92%)
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
... nic ve zlím, ale to je nesmyslná informace a nemá s blizzardem nic společnýho ... žádná hra z x360 nepůjde na xone ...
To jeste neni uplne tak jiste, ale i kdyz to pude, tak to nepujde nejspis hned.. premysli, ze by to udelali pres Azure cloud, ne primo, ze bys tam dal jen cd 360, ale kdo vi, jak to vsechno bude : )
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
Existuje nějaký web, nebo odkaz na komplexní info o Xbox 360 verzi ?
Konečně jsem došel na Inferno a zajímalo by mě, jakou obtížnost musím nastavit, aby se aktivovala density + lepší dropy, jesti se to tak dá říct.
Vím, že jste to tu probírali, ale nějak jsem to nenašel :/
Do inferna se jako první u mě podíval Barbar, za chvíli tam budu i s WD
Konečně jsem došel na Inferno a zajímalo by mě, jakou obtížnost musím nastavit, aby se aktivovala density + lepší dropy, jesti se to tak dá říct.
Vím, že jste to tu probírali, ale nějak jsem to nenašel :/
Do inferna se jako první u mě podíval Barbar, za chvíli tam budu i s WD