Poslano z Galaxy xCover

tak já bych to klidně respektoval, že Vám nemám zaspamovávat topic, ale nechci zakládat další a jistě tyhle posty bude možno vymazat v dohledné době...DrSma píše:walosek: No, já to zase vidím tak, že kdybych chtěl dělat něco jiného, dělám to jinde. Chci hrát D3, myslím, že to dělám na správném místě. Diablo je odjakživa hra vlastních cílů. Tanhle je náš. Nevím, v čem je problém. Já do toho celýho investoval energii z úplně jinýho důvodu, než že bych chtěl poradit, nebo se s někým dohadovat, co mám místo toho dělat, OK? Nikoho jsem o žádný rady nežádal,..tak je prostě jenom nečekám.Tady se baví a je prostor jen pro lidi, které to zajímá a proto se tu ani nikdo nikam neposílá, OK?....A rád už bych přestal těmahle zbytečnostma otravovat tenhle prostor i ostatní. Díky.
EDIT: Nemluvě o tom, že vím, co je to PoE,..byl to vtip,..a pokud jde o reklamu, tak byla nevyžádaná,..možná bych tu ještě na fóru našel, jak mi někdo tlačil do hlavy PoE a ani tenkrát o tom nebyla řeč,..PoE je tu na stránkách D3 zřejmě pojem,..
EDIT: Pokud máš zájem objasnit věci okolo pravidel, hráčů, nebo se chceš přidat, pojďme mluvit...jinak to opravdu nemá cenu. Děkuju za pochopení a ohled na ostatní