Poradna
Lemurman: Leme, koukám, že jsi sice šel na MP5 z desítky, ale vypadá to, že jsi nejen první RIPnul, ale jsi i nejodvážnější Teda mezi SC,..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Re: D3 - D2 BROTHERHOOD - Poradna
Lemurman: To asi ne, kdo ví, ale tyhle údaje beru s rezervou. Každej určitě neaktualizuje hned každej získanej level,..určitě ne ze začátku, dokud levely lezou rychle,...
A HCčkářům bych se divil, kdyby jeli jinak, než MP0
A HCčkářům bych se divil, kdyby jeli jinak, než MP0
Já bych si klidně dal MP10 ale poneseš zodpovědnost za mou postavu Jinak je vidět jak rád si tady hraju s barvama a musím tam mít co nejvíc info (krom příběhu) zítra tam přibude kolonka na goldy
PS:na co všechno bych tam mohl mít kolonky?
PS:na co všechno bych tam mohl mít kolonky?
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
kolik hodin už za tu postavu hraješ, počet hororových okamžiků, počet rozbitejch předmětů, který maj nějakou cenu (nejenom pro tebe, např. i Mempo za 250e)
rozbitý předměty mi jsou asi k ničemukdyž hraju HC ale ty hodiny by možná mohly být stejně tak horrorový okamžik ale tady se bojím, že zažiju jenom jeden a to ten konečnej
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
- Lemurman
- Zhar the Mad
rozbitej předmět může bejt i Skorn, kterej pro tebe nemá cenu, ale nějakej barbar by za něj dal majlant
tak to už jsem rozbil věcí že nevím kolik :/ něco mezi 3 a 4 plnýma inventářema
Lemurman: Kdyby ten (drahej) Skorn pro něj neměl cenu, asi by ho neměl oblečenej při RIPu,..A jestli myslíš, že aby nezabíral místo v bedně, že by z toho Skornu za 250 éček byl perfektní Brimstone, tak to pak jo ...
tak to s těmi předměti radši ne protože se až tak v tom nevyznám a moc dobře nepoznám co má jak velkou cenu
Joko: pokud se ty kolonky smysluplně budou týkat hry, tak je to na tobě. Ale pamatuj, že jestli to bude seznam na tři stránky, moc lidí ho asi do konce nedoprohlídne,..jestli jich plánuješ víc a hrát si s tím, zvaž nějaký chytrý přehledný řešení,..
já si s tím ještě budu barevně hrát (doufám) jinak kolonky už nebudou přibívat takhle mi to už stačí (snad)
Tak act 2 dohraný na MP1, na Beliala jsem šel s 3000 životama (pro jistotu)
3x jsem málem zemřel (během putování, ne u Beliala, ten byl moc hodný)
A odezva na US serveru? Už jsem si zvykl... zítra dopíšu příběh a těším se na ostatní ve hře
3x jsem málem zemřel (během putování, ne u Beliala, ten byl moc hodný)
A odezva na US serveru? Už jsem si zvykl... zítra dopíšu příběh a těším se na ostatní ve hře
ZOMB: ACT2 dohraný?!?! To teda nabírám pěkný manko! ....ZOMBE, zatím tě nechám v klidu hrát, jen sem tam (třeba jen vždycky večer) kukni v poradně do seznamu členů a nahoď je i na seznam v postavách, OK?..to bude prozatím jediný, co tam potřebujem měnit,..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 31.03.2013, 22:33 hod., celkem upraveno 1 x.
- Lemurman
- Zhar the Mad
Joko: můžeš tam ješte dát tvý nejvyšší "trofeje" (masacre, survivor...)
ZOMB: A2 dohranej?! Já se zabil Skeleton kinga, ty to hraješ snad i ze spaní
ZOMB: A2 dohranej?! Já se zabil Skeleton kinga, ty to hraješ snad i ze spaní
jo ZOMB je rychlík zítra si seženu ten filtr ať si to pořádně užiju
už teď se bojím Beliala respektive těch jeho zelených fleků na zemi
jo ten massacre bych mohl ještě dát ale např ten survivor ne, protože to jsem ještě nedal ani s mojí postavou vůbec
už teď se bojím Beliala respektive těch jeho zelených fleků na zemi
jo ten massacre bych mohl ještě dát ale např ten survivor ne, protože to jsem ještě nedal ani s mojí postavou vůbec
ted jsem si cetl o tom filtru na battle.netu a nejsem si jisty jestli to risknout protoze ja s moji smulou ... :/