Lemure, kdyby ses chtěl uklidnit, tak se mrkni na můj EU (SC) profil, co je to kremace (nevěděl jsem, co mám z AH a co ne, tak jsem to vzal z gruntu ..malej reset ..jsem připraven na Loot 2.0 )
takhle daleko to u mě nezajde (snad...jestli jo tak fakt nevim) jenom doufám že sis nechal nějaký prachy aby sis moh nakoupit nějaký vybavení od vendora
Vzhledem k tomu, že jsem zrušil výbavu a sběr za 800h, dovolil jsem si nechat cca 2M na nákup modrejch do začátku
edit: a taky jsem si nechal cca 50% šutrů, protože jsem je na AH prakticky nenakupoval. Pro jistotu jsem jich polovinu od každýho zahodil
Ale když se budu nudit, mohl bych na EU DrSmovi nakoupit modrý a jít zkusit to Inferno modrejma
edit: ani to nejde, přece. Bardrop nashromáždil všechno, artisany, plány, peníze, kameny...tam nemůžu udělat BH postavu přece..Na US můžu jet BH jedině HC a to fakt ne..
Lemure pokud si byl v lagu tak to nešrotuj....někdy popojedem dneska sem ale k.o. rybaření je náročnej sport jinak časově sem v perdeli mám toho moc ted kdy tak můžeš? večer či odpoledne?