Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
Jojo WD
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Jorox#1330
Re: Pojeďme D3 po kolejích D2!

Příspěvek od Jojo WD » 30.03.2013, 10:37 hod.

Precital som si cely topick a aj mam chut zapojit sa lenze s jednou vecou moc nesuhlasim a to je ze naco sa trestat za RIP tak ze si znicisneaky item na sebe, podla mojho nazoru by to nik nespravil kedze by musel hrat bez AH a preto by som navrhoval ine riesenie, co takto ci namiesto SC hrali HC a za RIP by boltrest jasny a to by sa nedalo oklamat a malo by vacsie napatie cela hra keby sa to hralo na HC tak by som sa pripojil aj ja a s ostatnymi pravidlami suhlasim
Obrázek

kolij
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Kolij#2462

Příspěvek od kolij » 30.03.2013, 10:45 hod.

me se taky nejvíc zamlouvá 1/B jak píšeš ty :)

Edit: Elective mod zakázat a HC by mě nevadilo :twisted:

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 11:01 hod.

Jojo WD: OK, ještě si to promysli, jestli se chceš přidat, čas je, stále se nám pravidla vyvíjej a členství je dobrovolné. Je jediná podmínka, kdo se zúčastní, podle pravidel. Hrát to můžeš klidně jednou za měsíc, to je každýho věc B).

Ten trest za RIP je VELMI důležitej. Byl i v D2 a má to velekej smysl. To je to riziko, to napětí, který všichni chtějí, že přijděš o Mempo za 1 bilion! Taktika je na tobě, pokud o něj máš strach a chceš jít vyšší MP na zkoušku, nech Mempo v truhle, vem něco míň cennýho a když RIPneš, nebude to tak krutý. Na druhou stranu se oslabíš bez Mempa. Za druhé, já naprosto odmítám hrát HC z důvodu dissconnectů a trest za RIP je mnohonásobně tvrdší, než jít rozbít jeden předmět. Psal jsem to dřív, myslím, že náš systém je taková pěkná výplň nezi HC a SC. (nemluvě o tom, že HC jde hrát podle našich pradvidel taky, ale to už je pro véééélký masochysty :P )

Za poslední a to nejdůležitější. Pokud si myslíš, že nejsi schopen dodržet pravidlo obětovat např. Mepo za X bilionů po spravedlivém RIPu, tak se nepřihlašuj. Tohle je pro tvrďáky - myslím to dobře. (HC to maj i tak ještě mnohem horší)(kontrolovat lidi a to, že hrajou poctivě nejde, psal jsem to tu už několikrát,. Nikoho to tak hrát nenutíme, kdo to tak hrát s náma bude, musí se připravit na oběti!! Užijme si napětí, žádáte!...

edit: Jinak díky za pochvalu pravidel. Myslel jsem, že to bude malinko jednodušší, ale prokousali jsme se daleko a, třeba s kolijem už máme jasno. Takový systém už by měl být opravdu funkční a je jasný.

edit: PROTO TAKÉ PROSAZUJU US SERVER. I JÁ BYCH MĚL ASI NESKUTEČNÉ NUTKÁNÍ ODZKOŠET TŘEBA TO MEMPO NA NĚKTERÉ STANDARDNÍ POSTAVĚ, POKUD BYCH HRÁL VŠE NA EU. A TO JSEM MORÁLĚ SILNEJ JEDINEC (takže bych neodzkoušel, ale proč se trápit nutkáním). PROTO US ÚČET OHROMĚ POMŮŽE, NESVÁDĚLO BY TO ČLOVĚKA K NEPRAVOSTEM.
Naposledy upravil(a) DrSma dne 30.03.2013, 11:29 hod., celkem upraveno 6 x.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 11:04 hod.

kolij: OK, jseš drsoň, ale to HC raději ještě zvaž :P...1/B/no elective - slyším, zapisuju si. ( a jsem taky za)

Plavec
Fallen Shaman

Příspěvek od Plavec » 30.03.2013, 11:16 hod.

Elective mod bych taky zakázal. Dáme tím vzniknout alespoň trochu rozmanitějším buildům. Na druhou stranu pokud se chceme více přiblížit D2, tak by se měl Elective mod povolit, přecejen v D2, jsme taky mohli používat a zlepšovat skilly ze stejného skill tree. Jinak jsem pro 1/B.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 11:23 hod.

Plavec: Máš pravdu, jenže tady nám to trochu v Blizzu změnili a úplně stejně to nevymyslíme nikdy. Realita bala ale stejně taková, alespoň umě, že abys uspěl, stejně sis v dném skilltree vybral jednu větev a do té maxoval body a zbytek ležel +/- ladem, takže to je skoro nastejno. Tu variabilitu jsem navrhl kompenzovat alespoň volnejma pasivkama. A jak říkáš, to si myslím taky, no elective povede k novejm buildům oproti tomu, co umožňuje standardní hraní a to tu všichni chceme,(..pokud by ti to přišlo přísné, můžeme zvážit 2/B, ale s 2. tu nikdo moc nepočítá,..)

Plavec
Fallen Shaman

Příspěvek od Plavec » 30.03.2013, 11:37 hod.

Ne ne jsem rozhodně pro možnost 1. Jen ještě k tomu ničení věcí za RIP. Nevím, ale přijde mi to docela šílené. V D2 jsi přicházel o expy to ano. Ale o level z5 jsi nikdy spadnout nemohl. Čili jsi se smrtí nijak neoslabil. Tady pokud umřeš, tak tě to hodně oslabí, zvlášť pokud máš ještě obětovat tu nejdražší věc. A stane se z toho vlastně takový Snowball effect. Navíc pojem nejdražší věc je dost relativní. Podle čeho by člověk určoval co je nejdražší? U vendora? Ten vám někdy dá více peněz za žlutou než za legendárku.

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 30.03.2013, 11:42 hod.

Ked sa to nebude hrat na HC tak do toho neidem a poznam ludi dost dobre ze ked nieco kvalitne uz najdu a nahodou RIPnu tak ved sa to nik nedozvie tak to neznicim na to vsadim svoj ucet ze to tak bude
Obrázek

standa0071
Fallen Shaman

Příspěvek od standa0071 » 30.03.2013, 11:48 hod.

Idem do toho!! :twisted: Inak som za US server, a suhlasim so vsetkymi pravidlami.. ;)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 11:50 hod.

Jojo WD: No, já na to koukám jinak. Já to dodržím, pokud se to tak zavede, můj pocit tak bude dobrej. Pokud tu bude nějakej jouda podvádět, je to chudák a chudákem bude sám před sebou. Nekoukej na ostatní ale na sebe. Jsi schopen dodržet? ANO? Pojď k nám. NE? Hraj si, co uznáš za vhodný, ale jinde. Je to prostý. Pro tvůj klid: Minimálně na mě se spolehni, že zničím. :twisted: (třeba pak budu i plakat :P)..

PS: Stačí neumřít a je to v POHO >:D

PPS: Klidně hraj HC! To je fakt extrém! :P Nebo SC i HC, pravidla platěj univerzálně. Jen máš na HC po problému s řešením, jestli po RIPu něco rozbiješ :P :P A kolij o HC taky uvažuje.... ;)
Naposledy upravil(a) DrSma dne 30.03.2013, 11:53 hod., celkem upraveno 1 x.

Plavec
Fallen Shaman

Příspěvek od Plavec » 30.03.2013, 11:51 hod.

WD: Chápu tvé obavy. Bohužel ale já HC určitě hrát nemůžu neboť můj PC se tak jednou za pět minut tak na 10 vteřin sekne. Takže si myslím, že bych moc daleko nedošel. Proto nehraju ani normálně na EU HC, zkoušel jsem to, ale kvůli těmto sekům jsem RIPoval už kolem lvlu 10-11. Takže já HC určitě moct nebudu.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 11:59 hod.

Plavec: Já na HC gule taky nemám. Ale to je každýho věc. Já mám taky problém s disconnecty, ale to je opravdu nepodstatný kdo HC, kdo SC. Každopádně kdyby tu s náma byl psychouš a jel to HC, určitě bychom mu/jim museli zařídit nějaké bonusy za zásluhy!..

Co se týče té obavy o ničení,...jsem tě vylekal tím Mempem, že :P Neboj, šance, že ti padne ja 10x10 mínus bilion :P A za druhé jak jsem psal,..stačí přece jen zůstat na živu a vše je OK, není čeho se bát B)

S těmi cenami, ano, jsou to ty origo ceny na itemech. A to, že jsou ty ceny divný je právě super. Nekdy třeba RIPneš a ani to nemusí znamenat, že přijdeš o nejcennější předmět. A nebo taky jo. A vo tom to je. Je to spravedlivý, náhodný jako celý Diablo,..

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 30.03.2013, 12:01 hod.

Tak to bohuzial sa nepridam SC hram bez AH tak ci tak takze nevidim dovod zacinat este raz na SC v mojom pripade, ale pokial by to bolo na HC tak by to prinieslo do hry riadny adrenalin a budes musiet hrat opatrnejsie a pokialto bude na SC tak tie itemi po RIPu si nicit asi len ty a aj to je mozne ze to tak nebude :) skratka cele by som to hral na HC a bolo by to cele spravodlivejsie
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 12:04 hod.

RENEGÁTI! SLYŠÍM ŠUSTIT SPODKY A BROD JE PŘITOM DALEKO. ŽÁDNÝ TROSKY, CO PODVÁDĚJ TU NEBUDOU. PROTOŽE JSTE TO VY SAMI., KDO BY PODVÁDĚL. TAKOVÝ TU NEMÁME. A KDO BY MĚL POCHYBY, SÁÁÁKRA, TAK PRO TOHO (AŽ POJEDE TEN KOMUNITNÍ TOPIC, JAK ÍKAL ZOMB), BUDU UVEŘEJŇOVAT SVOJE, ZA RIPY, ZNIČENÉ PŘEDMĚTY. (kdyb se to zvrhlo a bylo jich moc, tak to omezím na ty nejlibovější, ať se máme čím bavit :P :P)..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 12:09 hod.

Jojo: Máš pravdu, že HC nikdo neošálí. To tu ale nikdo dělat nebude. Hrajem to tak, že chcem a konec. HC tu moc lidí hrát nechce, né, že je srab, ale protože je to špatný technicky a nikdo nechce přijí o postavu DC. A ještě jednou. Pokud se ti to celý líbí a vadí ti jen SC, písni kolijovi, přemejšlí o tom a můžete být na jedný lodi, možná se pak přidaj další.

Nevidíš rozdíl mezi tím, co hraješ bez AH? Máme mnoho dalších úprav (pečlivě si projdi pravidla). Je to na tobě....

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 30.03.2013, 12:12 hod.

jdu do toho
Naposledy upravil(a) dawemorraless dne 30.03.2013, 12:24 hod., celkem upraveno 1 x.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 30.03.2013, 12:13 hod.

este k tomu filtru da sa tam menit intezivita filtra alebo sa da len zapnut a vypnut...? sa mi to zda dost take zrnite...

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 30.03.2013, 12:13 hod.

Ok tak ja sa nepridam a vela stastia s hranim bez podvodnikov. Konec
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 12:15 hod.

Standa0071: OK, hero! Čest a sláva!

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 30.03.2013, 12:20 hod.

Relic: Pokud je to zrnité, možná sis nastavil shrpness (ostrost). Někdo to preferuje, mě se to nelíbí. Jinak efektů na výběr je cca6 (za mě nejlepší normal, nebo nightmare), pak si vygeneruješ soubory, co šupneš do adresáře D3. Čti popisky a dáš to, omlouvám se, ale mám teť pěknou honičku s reagováním na diskusi,..

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“