Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
Asi už nic rozjíždět nebudu. Mám nějaké ty postavy rozehrané, tak bych se ráda věnovala jim a už stejně na to nebudu mít moc času v následujícím měsíci :-) To je pak lepší sednout k nějakému LK na chvíli než se kodrcat od WP k WP a zešidivět u toho Ale to myslím samozřejmě spíše z legrace, turnaj to byl fakt dobrý, i když náročný. Já jsem ráda, že jsem měla toho necra, aspoň jsem si dokázala, že i s takovou postavou se dá upižlat Diablo pomocí bílé Voulge v mercových prackách na pl8
Všem dalším přeji hodně štěstí a jsem dost zvědavá, jestli se někdo na Hell podívá. Věřím že ano :-)
Všem dalším přeji hodně štěstí a jsem dost zvědavá, jestli se někdo na Hell podívá. Věřím že ano :-)
HC grál: 537/516 (-21)
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
CB a OW už mám obojí. OW používám už nyní na dorážení dual enchanted monster, kdy je nechám zdechnout, když jim zbývá cenťák života.
U Death Sentry mám hlavně problém v tom, že mě to donutí hrát zase jiným stylem, než jak jsem nyní zvyklý. Než ty pasti položím, tak budu obklíčenej...a že před tím zapomenu použít Cloak of Shadow, je 100% jistota. Navíc mi ty blesky udělají v bitevním poli chaos, což nemám rád.
Eli: Tvé rozhodnutí respektuji, odpočiň si. Mě podobná pauza nejspíš bude čekat po Novém roce.
U Death Sentry mám hlavně problém v tom, že mě to donutí hrát zase jiným stylem, než jak jsem nyní zvyklý. Než ty pasti položím, tak budu obklíčenej...a že před tím zapomenu použít Cloak of Shadow, je 100% jistota. Navíc mi ty blesky udělají v bitevním poli chaos, což nemám rád.
Eli: Tvé rozhodnutí respektuji, odpočiň si. Mě podobná pauza nejspíš bude čekat po Novém roce.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- BladeMaster
- Wraith
Teraz som v predposlednej Tal Rashovej hrobke, kde bude určite Kaa. A padli mi unique Gauntlets. Keby som tak bol sorcka... Takto som asi jediný barbar na svete, čo nosí Frostburny . Ale lepšie ako drátom do oka..
Ja mel na mysli predevsim styl MB, CoS, zabiti jednoho zmetka z packu, DS...Samozrejme to je idealni modelova situace, ale proti tuhym Bosspackum asi jedina moznost, jak je porazit...Pokud budou treba Extra Strong a Cursed, coz je v Hell dost casto, tak mas o zabavu postarano, a pokud se k tomu prida hnusna aura (Might/Fana), tak je vazne zle...Ale je to samozrejme na Tobe...
Edit:Jinak jsme ted asi v polovine turnaje, a moje nejcernejsi obavy se naplnuji...Spousta mrtvych , nekteri uz dale pokracovat nechteji, a spousta neaktivnich hracu, takze jak to tak sleduju, tak nas na to zustava tak cca 5-7?Doufam, ze alespon jeden/dva lidi dosahnou na titul Guardiana, ZOMB to mel hezky rozjete, ale nevim, kde je mu konec, takovou defenzivni kvalitu jakou ma on (Decrepify/Holy Freeze) tu nedisponuje nikdo
Edit:Jinak jsme ted asi v polovine turnaje, a moje nejcernejsi obavy se naplnuji...Spousta mrtvych , nekteri uz dale pokracovat nechteji, a spousta neaktivnich hracu, takze jak to tak sleduju, tak nas na to zustava tak cca 5-7?Doufam, ze alespon jeden/dva lidi dosahnou na titul Guardiana, ZOMB to mel hezky rozjete, ale nevim, kde je mu konec, takovou defenzivni kvalitu jakou ma on (Decrepify/Holy Freeze) tu nedisponuje nikdo
Naposledy upravil(a) RIP dne 26.11.2012, 18:45 hod., celkem upraveno 1 x.
BladeMaster: Zrovna dnes jsem si na Tebe vzpomněla, kdy už asi narazíš na Kaa-ho
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
RIP: nevím, co je MB, ostatnímu rozumím. Tuhé bosspacky prostě budu drtit tak jako s jinými chary a zejména s Enchidnou, roztahat po jednom a odpravit po jednom. Pokud se k tomu přidá pár kamarádů Might/Fana + extra fast, platí jedině taktika zachraň se kdo můžeš
K tvým obavám: spíš mě mrzí, že spousta natěšených lidí s těmi nejvyššími ambicemi, z nichž jsou bez výjimky právě ti neaktivní, naprosto nepochopili, že si v téhle soutěži sáhnou na dno svých psychických sil a pak nestačili kolikrát ještě v prvních aktech na normalu čubrnět a ještě se tomu divili. Místo toho očekávali, že to půjde samo. Pár lidí oznámila prostě na týden až dva pauzu včetně Zomba, kterej momentálně pracuje na svým modu, který by chtěl v beta verzi ještě před Vánoci spustit, pak se do turnje vrárí. Vůbec nic nevím o bubnovi. Ostatní pomaloučku polehoučku hrajou jako Blademaster, který je pravý opak těch, kteří na to dlabou.
Eli: Než nás opustíš zúplna, tak mi v tomhle řekni názor. Je Phoenix strike použitelný bez synergií? Dle tabulek hodnoty znám, ale potřebuju to vědět od někoho zkušeného z polních podmínek. Dík za odpověď.
K tvým obavám: spíš mě mrzí, že spousta natěšených lidí s těmi nejvyššími ambicemi, z nichž jsou bez výjimky právě ti neaktivní, naprosto nepochopili, že si v téhle soutěži sáhnou na dno svých psychických sil a pak nestačili kolikrát ještě v prvních aktech na normalu čubrnět a ještě se tomu divili. Místo toho očekávali, že to půjde samo. Pár lidí oznámila prostě na týden až dva pauzu včetně Zomba, kterej momentálně pracuje na svým modu, který by chtěl v beta verzi ještě před Vánoci spustit, pak se do turnje vrárí. Vůbec nic nevím o bubnovi. Ostatní pomaloučku polehoučku hrajou jako Blademaster, který je pravý opak těch, kteří na to dlabou.
Eli: Než nás opustíš zúplna, tak mi v tomhle řekni názor. Je Phoenix strike použitelný bez synergií? Dle tabulek hodnoty znám, ale potřebuju to vědět od někoho zkušeného z polních podmínek. Dík za odpověď.
...Ancients, go, go go!
- BladeMaster
- Wraith
Raisen: Tak som ho našiel, tu sa usídlil. Blízko bol Portal Shrine, tak sme začali boj, eliminoval som kostry a merc sa rozbehol na tú prerastenú múmiu, ja som ho nasledoval. Boli sme nútený zbabelo ujsť do mesta asi 4x, ale nakoniec to bol Kaa, kto sa váľal na podlahe. Len tak zo zvyku som stlačil alt a pozrel na zem. Presne som si nepamätal vlastnosti Hone Sundanu, ale jedno som tušil - CB. Teraz by som chcel od Vás počuť nejaké návrhy, čo do neho strčiť - určite jednu Amn, ale čo ďalej?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
No ty kráááááso
To je tvůj merc i ty za vodou.
Jedna runa by stála ještě za úvahu: Um 25% Chance of Open Wounds
(jako řešení na PI)
Jak píše RIP, další volbou Shael, ale u Hone sundan podle mě stačí jedna.
Takže Amn, Shael, Um. Tohle bych mu tam dal.
edit 2: Jak píše RIP, Um má tendenci být vzácná i v 1.13, ale Hellforge to může jistit. Good luck.
To je tvůj merc i ty za vodou.
Jedna runa by stála ještě za úvahu: Um 25% Chance of Open Wounds
(jako řešení na PI)
Jak píše RIP, další volbou Shael, ale u Hone sundan podle mě stačí jedna.
Takže Amn, Shael, Um. Tohle bych mu tam dal.
edit 2: Jak píše RIP, Um má tendenci být vzácná i v 1.13, ale Hellforge to může jistit. Good luck.
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 26.11.2012, 19:08 hod., celkem upraveno 2 x.
...Ancients, go, go go!
MB - Mind Blast, to jsem do teto chvile bral jako nezbytnou jednobodovou zalezitost kazde assy...Jinak asi taky patrim k te skupine neschopnych brblalu, no, ten druid me ale fakt tezce vyvedl z iluzi, co se tyce hry bez tanku, sorry no
@BladeMaster:Tak tomu rikam drop Myslim, ze od teto chvile s bossaky nebodou moc problemy, nevim presne, jaky breakpointy ma merc pro Jab, ale jsou jen moznosti SHAEL/AMN/AMN nebo SHAEL/SHAEL/AMN, taky zalezi na zbytku vybavy
Edit: Vychazim z 1.11. kdy je UM pri single pass hre velmi vzacna, proto jsem ji nezminil, holt ty zabehle predstavy o hre, no
@BladeMaster:Tak tomu rikam drop Myslim, ze od teto chvile s bossaky nebodou moc problemy, nevim presne, jaky breakpointy ma merc pro Jab, ale jsou jen moznosti SHAEL/AMN/AMN nebo SHAEL/SHAEL/AMN, taky zalezi na zbytku vybavy
Edit: Vychazim z 1.11. kdy je UM pri single pass hre velmi vzacna, proto jsem ji nezminil, holt ty zabehle predstavy o hre, no
- BladeMaster
- Wraith
Na PI mám zerka, ale RIP-ov návrh nie je zlý. Asi 2x Amn, lebo na Hell je treba aspoň 15% Life leech pre merca, aby voľačo ustál a potom tú Shael-ku, keď dosiahne ďalší breakpoint (tým si nie som istý), zatiaľ tam má jednu Amn, to mu musí nateraz stačiť, myslím že má radosť, doteraz behal len s upped The Dragon Chang.
Edit: Ďakujem za rady, dám tam teda ešte jednu Shael a zatiaľ nechám voľné tretie miesto, možno tá Hellforge.
Edit: Ďakujem za rady, dám tam teda ešte jednu Shael a zatiaľ nechám voľné tretie miesto, možno tá Hellforge.
Naposledy upravil(a) BladeMaster dne 26.11.2012, 19:10 hod., celkem upraveno 1 x.
Fraxinus: Zrovna mně se ptej na assku To je ta poslední postava, o které bych něco takového mohla vědět. Vím jen o trapassasince, protože snad jen tyhle se na realmech hrají a ty další mi už tak známé nejsou Já bych byla pro Death Sentry, neboť mi to vždy přišlo jako silný skill.
RIP: A jéje Co se stalo, že Tě vyvedl z iluzí? :-)
BladeMaster: Tak to je nález! Runu Ber do něho
RIP: A jéje Co se stalo, že Tě vyvedl z iluzí? :-)
BladeMaster: Tak to je nález! Runu Ber do něho
Naposledy upravil(a) raisen dne 26.11.2012, 19:11 hod., celkem upraveno 2 x.
Blade Master tak to je krása :-)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Mercův Jab pracuje trochu jinak než Amazončin a Hone Sundan je na něm rychlá i bez shaelek. 15% Life Leach je mercovi celkem k ničemu, pokud na hellu narazí na monstra, z nichž nelze sát nebo lze ale jen s třeba 10% účinností násobené faktorem obtížnosti (což je víc jak polovina z nich). OW má podle mě daleko větší smysl.
Eli: Ty teda s panem Berkou netroškaříš.
Ach jo, to tu nikdo nikdy nehrál čistě Martial Arts Assu?
Eli: Ty teda s panem Berkou netroškaříš.
Ach jo, to tu nikdo nikdy nehrál čistě Martial Arts Assu?
...Ancients, go, go go!
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Blademaster - teda čumim Já před chvílí vyčistil první hrobku a zrovna v ní byl Kaa. Bohužel takhle krásnej drop mi nedal Zato Frostburny jsem dropnul taky
Nemyslim Fay, Eli, tedy to je jmeno toho meho noveho druida, ten si dnes naprosto v poklidu dokracel nas lvl 17 do Tamoe Highlands, ten pujde hrat celkem rychle, myslel jsem jeho predchudce Synthola, tam to bez tanku fakt neslo, a to mel cca 900zivotu, nez umrel
RIP: Jo tak :-)
Mimochodem, hezké jméno, resp. jeho překlad, který jsem našla "určený k záhubě"
Mimochodem, hezké jméno, resp. jeho překlad, který jsem našla "určený k záhubě"
Naposledy upravil(a) raisen dne 26.11.2012, 19:20 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Blademaster: Nebo je ještě možnost v tomhle: Dej tam zatím Amn Amn Shael, a až by byla Um runa, tak dle příslušného receptu odsocketovat a narvat tam Amn, Shael, Um. Když bys měl štěstí na draculky, tak klidně můžeš vypustit i tu druhou Amn.
...Ancients, go, go go!
- BladeMaster
- Wraith
Fraxinus: Jednu Hel runu mám už teraz a ďalšiu by som teoreticky zložil (chýbajú gemy, runy sú ), takže zatiaľl tam dám tie dve Amnky a jednu Shaelku. Ale je to teda poriadna zmena v rýchlosti postupu - teraz síce hrám druhé husle, ale veď niekto musí premýšľať a podať mercovi pohár vody, keď je unavený .
Edit: Kaa mal v hrobke toho dosť schovaného, ešte mi tam padla setová Jagged Star, síce nemôžem nosiť, ale pekný drop.
Edit: Kaa mal v hrobke toho dosť schovaného, ešte mi tam padla setová Jagged Star, síce nemôžem nosiť, ale pekný drop.
Naposledy upravil(a) BladeMaster dne 26.11.2012, 19:38 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak to jsi to nasla spravne Kdyz jsem hledal vcera jmeno pro meho noveho druida zalozeneho na hurikanu, tak jsem chtel jmeno nejakeho hurikanu Catrina se moc nehodilo, letosni Sandy ktera pustosila New York taky ne, takze jsem vybral nicitele pro rok 2013, Faye
Jinak udelal jsem ted maly pruzkum, co se tyce mercu, a prestoze jsem bohuzel nenasel kalkulator, co se tyce breakpointu pro rychlost utoku, tak jsem nasel celkem zajimavou Guide od AlterEga, a ten celkem doporucoval variantu AMN AMN SHAEL, takze asi tu bych zvolil pro tuto chvili, pokud mas HEL, tak to neni problem v budoucnu osocketovat necim jinym
Jinak udelal jsem ted maly pruzkum, co se tyce mercu, a prestoze jsem bohuzel nenasel kalkulator, co se tyce breakpointu pro rychlost utoku, tak jsem nasel celkem zajimavou Guide od AlterEga, a ten celkem doporucoval variantu AMN AMN SHAEL, takze asi tu bych zvolil pro tuto chvili, pokud mas HEL, tak to neni problem v budoucnu osocketovat necim jinym
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Fraxinus: Zatím jsem s druidem našel kostku. Vedle neupgraduji, protože jsem se s paladinem dostal dál.
Zima se blíží.