MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tomovous: Gratulace k prvnímu Guardianovi A také k fajn dropům Koukám, že závěr turnaje tě zastihl ve velké formě.
Re: MF turnaj vol.7
@Tomovous: CG ke Guardianovi
Pani a damy zelam vam vela zdaru v poslednej casti turnaja.
Davnejsie som pisal ze sa mi pokazil save....a to som uz celkom fajn bojoval na hell:(
ZIal enpodarilo sa mi to opravit ani po reinstalovani diabla takze mojich 105 bodov je zial konecnych v tomto turnaji.
Kazdopadne ma to dost bavilo(o tom ma viac mrzi ako to skoncilo...ani rip a aj tak sa mineda pokracovat) a ak bude dalsi rocnik tak moj summo necro sa urcite prida.
Dufam ze vam padnu tyraels might:)
Davnejsie som pisal ze sa mi pokazil save....a to som uz celkom fajn bojoval na hell:(
ZIal enpodarilo sa mi to opravit ani po reinstalovani diabla takze mojich 105 bodov je zial konecnych v tomto turnaji.
Kazdopadne ma to dost bavilo(o tom ma viac mrzi ako to skoncilo...ani rip a aj tak sa mineda pokracovat) a ak bude dalsi rocnik tak moj summo necro sa urcite prida.
Dufam ze vam padnu tyraels might:)
@Tomovous: Gratulace!
Jinak mne kromě unikátů a run potěšila Tiara s +2 to Paladin Skill Levels a +67 to Life. Přemýšlím, do ní udělat socket a co do ní
Jinak mne kromě unikátů a run potěšila Tiara s +2 to Paladin Skill Levels a +67 to Life. Přemýšlím, do ní udělat socket a co do ní
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
lukesss: Pěkné. Obvzlášť ta Bloodlord Skull. Myslím, že jseš první, kdo ju v turnaji dropl
Dragoius: Tak záleží, co ti chybí. Můžeš tam dát pTopaz, Shael, Um, popřídně jewel s all rez. Nebo si počkat na Shako a udělat socket do něj.
Dragoius: Tak záleží, co ti chybí. Můžeš tam dát pTopaz, Shael, Um, popřídně jewel s all rez. Nebo si počkat na Shako a udělat socket do něj.
@Majkie: Radsi pockej na Shako
Díky, pánové
Bodů mám teď tak akorát, aby to přibývalo pěkným tempem. Běhám teď s +/- 200-230% MF - do ideálu daleko, páč bych si na wishlist k Shaku rád ještě dopsal Gheeda a War Traveller. Přes víkend budeme mít návštěvu, tak snad teď ještě připíšu nějaké pěkné kousky, ale na průnik do TOP 10 to už nebude
GL všem do posledních dní turnaje!
Bodů mám teď tak akorát, aby to přibývalo pěkným tempem. Běhám teď s +/- 200-230% MF - do ideálu daleko, páč bych si na wishlist k Shaku rád ještě dopsal Gheeda a War Traveller. Přes víkend budeme mít návštěvu, tak snad teď ještě připíšu nějaké pěkné kousky, ale na průnik do TOP 10 to už nebude
GL všem do posledních dní turnaje!
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
To máš recht btw, myslíte, že se mi vyplatí teď spíš běhat kravky (Furiosa si je na p5 krásně dává), Mefa (pořád mi dluží dost věcí a je to rychlovka na p3) nebo akt V partičku - Eldritch, Shenk, Pindl? Dík za názory!Dragonius píše:Shako se mi vyhýbá, jako čert kříži a máte pravdu
Případně ještě můžu levelovat ve WSK, ale tam se to docela hemží LI.
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tomovous: Tak můžeš to střídat. Začít třeba Pindlem a až ti poleze na mozek, tak jít za Mefem a tak dokola
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
..... přesunuto sem
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 26.02.2017, 22:20 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Slw
- Minion of Destruction
@ Tomovousjá dělám "velký kolečka". víc jak 2 nájezdy na 1 bosse za sebou fakt nedám (jedině na pindla sem se přemluvil když sem se k němu doplazil )
velké kolečko je bossové co se dají "horknout" maj double drop a sou za rohem + přístupní sup uniques povětšinou p3. s throwerem se mi vygenerovalo:
rakanishu 5 sec/tristram - sebrat nohu - od portálu je king 1 obrazovku
treefist u wp a když je chuť (4x otevřít dveře od wp jail je pitspawn do 12 sec cca)
bone ash - andy je dostupná do 25 sec bez killů unikátů (ale já killuju unikáty a žampióny na hork)
lost city - dark elder do 10 sec (bez killů uni/žamp co sou cestou) a za ním padací dvéře víte kam
fire eye a bossové kolem (duri je do 1 min ale ty jeho dropy vydržel sem to 3x)
komplet low kur p8 (včera vex vykoukla)
travi + mef nechutně blízko wp halls 2 bez killů sem u něj do 15 sec (ale my killujeme a horkujeme )
a5 wp 1 nahoře i se sharptoothem a tím uniqem/žampiónem co se u něj věčně motá/dole shenk
pidnle a end. tresh jako jediný se mi vygeroval úplně na pikaču
a pokud ste to dočetli až sem, tak vám gratuluji psaním mini článečku (oproti Fraxovi) sem dnes strávil víc času jak s mf turnajem vol 7
velké kolečko je bossové co se dají "horknout" maj double drop a sou za rohem + přístupní sup uniques povětšinou p3. s throwerem se mi vygenerovalo:
rakanishu 5 sec/tristram - sebrat nohu - od portálu je king 1 obrazovku
treefist u wp a když je chuť (4x otevřít dveře od wp jail je pitspawn do 12 sec cca)
bone ash - andy je dostupná do 25 sec bez killů unikátů (ale já killuju unikáty a žampióny na hork)
lost city - dark elder do 10 sec (bez killů uni/žamp co sou cestou) a za ním padací dvéře víte kam
fire eye a bossové kolem (duri je do 1 min ale ty jeho dropy vydržel sem to 3x)
komplet low kur p8 (včera vex vykoukla)
travi + mef nechutně blízko wp halls 2 bez killů sem u něj do 15 sec (ale my killujeme a horkujeme )
a5 wp 1 nahoře i se sharptoothem a tím uniqem/žampiónem co se u něj věčně motá/dole shenk
pidnle a end. tresh jako jediný se mi vygeroval úplně na pikaču
a pokud ste to dočetli až sem, tak vám gratuluji psaním mini článečku (oproti Fraxovi) sem dnes strávil víc času jak s mf turnajem vol 7
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
@Fraxinus: Tohle bylo skvele cteni na dobrou noc drzim palce a tesim se na dalsi report.
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Jako vždycky pěkný počtení. Snad se ti bude na Hell dařit
lukesss: CG k SoJu
Já se už dostal k Hell Mefovi, ale jelikož chci mít FCR 105% a rezy aspoň kolem 50, tak se to odráží na MF, který mám jen 146%. I tak sem tam něco padne, ale mohlo by to mít lepší grády To nej, co jsem z toho padoucha dostal byl nejspíš Mara's Kaleidoscope (27). Chtělo by to The Oculus. To by pak byl jinej metal Jinak v Hellforge na NM padla Um a na Hell padla Pul. Na Diabla jsem už nešel. Nechce se mi tam nervovat s cold immune Oblivionama. Merc má totiž Insight stále v Halberd Holt nedaří se sockety na elite polearmách.
Aktualizovaná score tabulka.
Posledních 5 dnů...
lukesss: CG k SoJu
Já se už dostal k Hell Mefovi, ale jelikož chci mít FCR 105% a rezy aspoň kolem 50, tak se to odráží na MF, který mám jen 146%. I tak sem tam něco padne, ale mohlo by to mít lepší grády To nej, co jsem z toho padoucha dostal byl nejspíš Mara's Kaleidoscope (27). Chtělo by to The Oculus. To by pak byl jinej metal Jinak v Hellforge na NM padla Um a na Hell padla Pul. Na Diabla jsem už nešel. Nechce se mi tam nervovat s cold immune Oblivionama. Merc má totiž Insight stále v Halberd Holt nedaří se sockety na elite polearmách.
Aktualizovaná score tabulka.
Posledních 5 dnů...
@Fraxi: Pekny progress a supr pocteni, jako vzdy
Je cas se take pochlubit tim nejlepsim, co padlo za posledni cca tyden, tudiz
Postupne to vypadalo tak, ze nejdrive jsem dokoncil Griwolds sadu, pote padl Spirit keeper z Mepha, za Laceratora bylo taky dot bodu a hlavne byla to posledni vrhaci zbran, co mi chybela...Dale by tu pak byla helma z Trangs sady, ktera sadu dokoncila, stejne jako Natalyas drapky (zde jsem zapocital i Widowmakera)...Co dal?Mno, helma z Mavinas sady a nasledne par dulezitych kousku, ktere znamenaly bud kompletace nebo priblizeni k nim...
Runy - nepadlo nic
Je cas se take pochlubit tim nejlepsim, co padlo za posledni cca tyden, tudiz
Postupne to vypadalo tak, ze nejdrive jsem dokoncil Griwolds sadu, pote padl Spirit keeper z Mepha, za Laceratora bylo taky dot bodu a hlavne byla to posledni vrhaci zbran, co mi chybela...Dale by tu pak byla helma z Trangs sady, ktera sadu dokoncila, stejne jako Natalyas drapky (zde jsem zapocital i Widowmakera)...Co dal?Mno, helma z Mavinas sady a nasledne par dulezitych kousku, ktere znamenaly bud kompletace nebo priblizeni k nim...
Runy - nepadlo nic
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Pěkné hračky Škoda, že k tomu nepřibyla nějaká ta HR's.
Dragonius: Jj a tak už to i zůstane
Dragonius: Jj a tak už to i zůstane
CG všem k nálezům
DD: Ses taky rozjel, co? Doufal jsem, že už nás nedoženeš
DD: Ses taky rozjel, co? Doufal jsem, že už nás nedoženeš
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah