Ja to myslel tak, ze nez vymaxujes vsechny skilly, tak budes pouzivat vlky, pak das jeden bod do medi a mas supr tak, protoze jestli se nepletu, tak Spirit wolfove davaj medovi HP bonus...Snad se nepletu a nejsou to Dire wolfs, ale myslim, ze to tak je
Edit:Tak jsem se bohuzel splet, opravdu jsou to Dire wolfs, co dava medovi HPs, Spirit Wolfs mu davaji defense
Edit 2:
Jinak vcera jsem si sel vyzkouset na Radament questu, jak to bude vypadat v Actu 2...Hned po vlezu do prvniho patra Sewers meho druida malem zabil
tento kostak, a situace se o par metru pozdeji opakovala znovu (s jinym bossem), a tim malem zabil myslim
malem zabil...Po dokodrcani se do druheho patra a s myslenkami na to, ze ho snad fakt radsi necham chcipnout, protoze na to nemam nervy

jsem narazil na dalsi Bosspack a championy, a
toto byla sladka odmena za to, ze jsem to nevzdal...Nemusim snad rikat, ze 35% all res moc potesil...Od te chvile to bylo o hodne lepsi, bossum kostlivych magu jsem se mohl klidne vysmat s 90% res na fire, a ostatni uz take nebyli tak nebezpecni, tedy az na
sefa. Stacila jedna mala chybicka (rozkopnuti urny) a bylo po vsem...Skoro mam chut nadhodit tipovacku, jestli tehle Druidik prezije A2...
Co Vy na to?