Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dragonius
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Dragonius » 21.11.2012, 15:35 hod.

to BladeMaster: rukavice jsou hooodně povedené... Hned bych se jich chopil, kdyby to šlo :-)
Štěstí přeje připraveným...

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 21.11.2012, 15:39 hod.

Dark_Deamon: Určite je dobrý Attack speed alebo CB z craftu, ale vzhľadom na povahu turnaja by som bral ten kúsok z gamblu všetkými desiatimi. Len tak z haluze som v meste nasadil ten maul, že aký by som mal cca damage --> z pôvodných 300-600 na 600-1200 :D. Keď to ešte uppnem a dožijem sa Larzuka, tak to nebude zlé, ale ako pri rukaviciach, aj tu by sa mi hodil CB - to bol pôvodný zámer - vygambliť Bonesnap.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 21.11.2012, 15:47 hod.

Za Bonesnap ci Steeldriver bych asi i vrazdil :lol: :lol: Jinak maul je to peknej, chybi mu ale IAS,coz je velka nevyhoda, skoda...Ty rukavky asi blood craft pro jakoukoliv postavu, ale musel by to byt uber craft, aby vyvazil vsechny ostatni potrebnosti...Pokud muj druid prezije do A5 a pokud nenajde nejakou superobourucni zbran, tak jediny kandidat na personalize bude Rhyme stit, pac CBF uz bych potreboval jako sul ted, nemluve pripadne v Hell :roll:

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 21.11.2012, 15:50 hod.

Mám za sebou polovinu 5. aktu a furt mám kulový :OXO Řekněte mi, na co jsem mercovi vypiplával perfect topaz, když stejně nic nepadne....nechal jsem ho dneska dorazit asi už 20 bossů a POKAŽDÝ jen modré nebo gem...kurňa co dělám blbě? :cry: Kdyby měl merc MF 0, výjde to úplně nastejno!!! :ble:
Otázka je, co perzonalizovat....nejvíce v úvahu připadají nějaké slušné rare boty, co musím vygamblovat a pak upgradnout (runy naštěstí padají)...jenže mám strach, že až to udělám, z nejbližší truhly nebo monstra vypadnou nějaké unikátní :ble:
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 21.11.2012, 15:54 hod.

Jedine, co na to muzu rict Fraxi, je vydrz do konce a rozhodni se az po Cow levelu, pak uz neco vybrat stejne musis...Me nejvic palila bota v tom, ze mercina uz mi byla se svym MF naprd, protoze nic nezabijela, a tak jsem vybral luk pro ni...Ostatni alternativy by mi tolik nepomohly, a zatim to podle poctu nove droplych unikatu v A1NM vypadalo, ze jsem se rozhodl spravne
Naposledy upravil(a) RIP dne 21.11.2012, 15:55 hod., celkem upraveno 1 x.

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.11.2012, 15:54 hod.

BladeMaster: Jn...sorry...asi jsem to naspal dost hnusně. Je fakt, že v turnaji je člověk rád za jakejkoliv slušnej item. Pokud gambluješ Maul kvůli CB z Bonesnapu, tak bych se při gamblu zaměřil i na Light Plated Boots -> Goblin Toe. A nebo udělat do toho maulu socketed a doufat, že na Hell padne Ber, ale to asi ultra kravina :D

RIP: Já mám Bonesnap 3x z toho 2x ethereal a jeden z těch eterálů dává 299% ED (+200-300% Enhanced Damage) :) Já bych s tím Rhyme počkal až na úplnej konec NM. Přeci jen...pořád člověk může živit naději, že padne Raven Frost nebo Hawkmail.

Fraxinus: Asi to budeš muset risknout. Jinak k tomu MF...od té doby, co mám i s mercem MF 0%, tak to padá jak nic :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 21.11.2012, 15:57 hod.

Jo, to asi udelam...Jinak me obcas prijde, ze nez vetsi MF hraje podstatnejsi roli rychlost zabijeni, ale asi to je jen pocit

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 21.11.2012, 15:58 hod.

Merc sice má DMG na pikaču, ale stále je ještě schopen bosse dorazit. Přesto houno z toho. :roll: Do něj investovat nebudu v žádném případě. Musela by padnout leda nějaká rare ethereal brutál píka, pak bych perzonalizaci jeho věcí zvážil, no spíš by to byla jasná věc :twisted:
S botama se mi zvedne brutálně kopací dmg...nebo vygambluju pořádný drápy se zaměřením zejména na +skills a attack rating a popř. rezisty. To jsou jediné vlastnosti, které nutně potřebuju.

Dark_Deamon: Vzhledem k tomu, že kopačky dávají 1k dmg, naprostou většinu potvor zabíjím já, takže to hraju jako MF=0 už od začátku.
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 21.11.2012, 16:00 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 21.11.2012, 16:00 hod.

No, ja potrebuju asi CBF, resy, + skilly, presne v tomto poradi, co se tyce dulezitosti a ovlivneni schopnosti prezit

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 21.11.2012, 16:02 hod.

Dark_Deamon: V pohode, tie rukavice sú vlastne odpad, len keď ich vidím a pozriem na to, čo mám na sebe tisnú sa mi slzy do očí >:'(. Chodím aj Mf Javazonku na HC (teraz je na 92 leveli) a tam mi dneska padol Monarch a Highlord. Keby to takto vyzeralo na hell s týmto barbarom, tak som spokojný :D.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 21.11.2012, 16:02 hod.

Mě zmražení zas tolik nevadí, jen trochu znepříjemňuje hru, navíc většinu cold ran stejně pochytá shadow warriorka, která na lvlu 10 odvádí skvělou práci jako např. utankování celého neroztahaného bosspacku nafrenzovaných lordů.
...Ancients, go, go go!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 21.11.2012, 16:06 hod.

Hmm, to je ten rozdil, ja si tankuju sam...Ono nejde jen o primy Cold dmg, ktery s resem na -2% je celkem slusny :lol: :lol: , ono jde hlavne o to, ze pokud jsou double enchanted (hlavne CE LE) a vyhrnou se na me, tak me z toho vetsinou dostane jen piti fulek, a tech je bohuzel nedostatek a navic nekdy i tak je to na hrane

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 21.11.2012, 16:13 hod.

Jak to tak čtu, tak já jelikož se ještě plácám na Normal a ještě chvíli budu. Tak bych se spokojil s Tarnhelm, Hawkmail a když by zbraň, tak The Jade Tan Do, jsme skromný :-)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 21.11.2012, 16:18 hod.

Tady si někdo koleduje o přes fasádu. :green:
...Ancients, go, go go!

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 21.11.2012, 16:21 hod.

@Fraxinus: Dlouho jsem měl stejný problém, pak jsem si ale řekl, že je lepší se na to vypéct a celý to ponechat náhodě. A hle, hned to začlo padat :twisted:

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.11.2012, 16:26 hod.

Pro mě bude největší výhra, když budou padat itemy s +all skills :)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 21.11.2012, 16:28 hod.

Ok BliiNky, od zítra to nechám náhodě a chci ty unikáty :lol:

to Dark_Deamon: to zní taky dobře :-)))

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 21.11.2012, 16:30 hod.

Ale to s tím upgradem byl fakt fail bliinky :D :lol: :wave:
...Ancients, go, go go!

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 21.11.2012, 16:34 hod.

Inu, jsem holt pako, vysmějte se mi, prosím :D :D

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 21.11.2012, 16:40 hod.

BliiNky: Teraz som práve v Ancient Tunnels a zrazu mi na zem padne unique Giant Axe. Zasvietili mi oči a išiel som do mesta identifikovať - Humongous. Prvý nápad - mám Sol, super, mám perfect emerald super... Našťastie nemám Ral, inak by som spravil rovnakú chybu a to by už bol fakt epic fail :wave:.

Edit: Čistá fajnovka predo mnou: Invader boss: Fana+Amplify - uvidíme, či bude RIP :D.
Edit 2: Žijem ;), teda zatiaľ.
Naposledy upravil(a) BladeMaster dne 21.11.2012, 16:48 hod., celkem upraveno 2 x.

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“