MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
- Neposunuse
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
RIP: Že by scénář k novému filmu "Vysoká hra idiotů"? Ale jinak to shrnuješ výstižně, nemít ten teleport, tak bych se zlobil podobně
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Re: MF turnaj vol.6
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: No a pak že to nepůjde Nakonec tím, že to trvalo tak dlouho, jsi na něm nahrabal určitě kvantum bodů Teď už to jen někde nezalomit.
To ju, par plecek padlo...Uvidime, jak si povedu v Hell, ale uz to vypada lip
gratulujem k titanom, aj ked by si sa na hell v pohode zaobisiel aj bez nich.
btw na kolko players/x chodite akt bossov? ja som skusal 1/3 a drop bol vzdy rovnaky (rovnaky na ho*no).
btw na kolko players/x chodite akt bossov? ja som skusal 1/3 a drop bol vzdy rovnaky (rovnaky na ho*no).
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
v hokně = v práci?
Začal jsem Mepha NM, ale raději ještě doexpím (lvl 54)
Edit: nechci ripnout, dal jsem IZU a papa
z minulého týdne si od něděle pamatuji jen to, že v pondělí jsem řídil, v úterý jsem zaplatil šoféra za mně, ve středu jsem volal majiteli, že mám zánět šlach a ve čtvrtek jsem vypnul telefon. 3x jsem nebyl v hokně a včera jsem zapnul pc :-) na tvou nabídku lehce out of order :-)) To asi ten Masopust....Dark_Deamon píše:Tak uz jsem v Praze, nekde v Modranech Kdyz by nekdo chtel hodit rec, tak staci dat do nedele vedet
Začal jsem Mepha NM, ale raději ještě doexpím (lvl 54)
Edit: nechci ripnout, dal jsem IZU a papa
Greenhorn s duší Throwera
@kmotor: Obesel, ale na zadnem jinem itemu nenazenu tak lehce tolik dulezitych vlastnosti (skilly, silu, dexteritu a hlavne taky ten FRW), pro javu naprosto stezejni item...Aspon pro javu, co hodla par tisickrat zabijet Bossy/monstraky...
S nastavenim poctu hracu je to jednoduche, jde mi o maximalni rychlost, takze chodim p1, pokud mam jistotu, ze me to nezpomali, tak maximalne p3 kvuli snizenemu No dropu, vys se jit nevyplati (tedy pokud nemas uber tele hammera, ktery ani nepozna, jestli je to p1 nebo p8 )
S nastavenim poctu hracu je to jednoduche, jde mi o maximalni rychlost, takze chodim p1, pokud mam jistotu, ze me to nezpomali, tak maximalne p3 kvuli snizenemu No dropu, vys se jit nevyplati (tedy pokud nemas uber tele hammera, ktery ani nepozna, jestli je to p1 nebo p8 )
Tak jsem se jeste trochu zdrzel a vyplatilo se, uz mam i ten Raven frost, tudiz vse potrebne pro rychly a RELATIVNE bezpecny postup v Hell
Edit: Tak uz delsi dobu mam Chance guards 40% (uz z Normalu) a ted uz i Skullders Ire...Tak jeste War travs a Gheeds a MF vybavicka je hotova...Mam i Gull a Ali babu, ale ty asi nevyuziju
Edit: Tak uz delsi dobu mam Chance guards 40% (uz z Normalu) a ted uz i Skullders Ire...Tak jeste War travs a Gheeds a MF vybavicka je hotova...Mam i Gull a Ali babu, ale ty asi nevyuziju
Já mám tento turnaj na skullders fakt smůlu,nepadl ani s jednou postavou.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Abuzus: Už jsem v Brně. A "hokna" je práce
RIP: Tak se ti to začíná pěkně rozjíždět koukám
Taky by mi Skulder's Ire bodl. Nebo Chains of Honor Stejně tak Gheed, Shako, WT, Chance Gurads, Goldwrap a nějakej ten Trap skiller Na CtA mi chybí už "jen" Ist.
RIP: Tak se ti to začíná pěkně rozjíždět koukám
Taky by mi Skulder's Ire bodl. Nebo Chains of Honor Stejně tak Gheed, Shako, WT, Chance Gurads, Goldwrap a nějakej ten Trap skiller Na CtA mi chybí už "jen" Ist.
Jo, na Shako jsem taky zapomnel
S CtA mam takovej mensi problem, protoze na efektivni koseni Bossaku potrebuju na switchi neco s charges LR, a tri switche ta ama proste nema Ale je to asi jedinej RW, ktery ma cenu pro me poskladat, kdyz nepocitam Infinity, ktereho se na 99% nedockam...Navic na to nemam ani cas, pokud chci jeste bodama promluvit do konecneho poradi, nemam cas shanet v LK BERky
Edit: Btw, zatim mam jedinej skiller, a to Trap
S CtA mam takovej mensi problem, protoze na efektivni koseni Bossaku potrebuju na switchi neco s charges LR, a tri switche ta ama proste nema Ale je to asi jedinej RW, ktery ma cenu pro me poskladat, kdyz nepocitam Infinity, ktereho se na 99% nedockam...Navic na to nemam ani cas, pokud chci jeste bodama promluvit do konecneho poradi, nemam cas shanet v LK BERky
Edit: Btw, zatim mam jedinej skiller, a to Trap
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Infinity by mi taky bodlo. To bych si mohl na p8 běhat všude Hlavně bych ale běhal AT v rychlejším čase.
Slabé...já mám 2x Java skiller. Jeden je dokonce s 28 life
Slabé...já mám 2x Java skiller. Jeden je dokonce s 28 life
Mi povídej, s fire sorc by infinity taky bodlo jako prase
Můj cíl je nyní tal rasha armor, už mě to štve asi 15x lacquered plate a tal rasha nikde.
Můj cíl je nyní tal rasha armor, už mě to štve asi 15x lacquered plate a tal rasha nikde.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Diablo NM death, ale moc neexpím. Musím uznat, že ten Cleglaw má své slabiny. Bloodletter taky funguje, zvláště 3+3 a můžu mít i funkční štít. Cleg jen jen face to face díky CB a IAS.
RIP: tak teď ten roll NM Mepha čeká mně, už začínám být zoufalý..... to nejsou běhy na dlouhou trať, ale maratóny :-)
Edit: 15 min - Stačí si postěžovat !!! :-) Dělal jsem jí 3-4h, teď Raven !!
RIP: tak teď ten roll NM Mepha čeká mně, už začínám být zoufalý..... to nejsou běhy na dlouhou trať, ale maratóny :-)
Edit: 15 min - Stačí si postěžovat !!! :-) Dělal jsem jí 3-4h, teď Raven !!
Naposledy upravil(a) Abuzus dne 01.02.2016, 20:59 hod., celkem upraveno 3 x.
Greenhorn s duší Throwera
Já mám na Hell bezva roll. Vchod do 3 patra je úplně vedle WP tam není možné umřít.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Skiller nemám ani 1 na trapku a to mi těch charmu padla tuna jinak drop nic co by mě posunulo padá vše co mám LK dead uplně dřív 4-6 run za jedno kolečko ted 1 runa za 4-6 koleček GL všem co eče hrajou
edit tak sem roloval a roll gut mef blízko andy blízko At blízko LK 2 fajráky šutry do tristramu blízko jediný pit krapet z ruky...drifting cavern sem eče nezkoušel ale tam teda padá prd
edit tak sem roloval a roll gut mef blízko andy blízko At blízko LK 2 fajráky šutry do tristramu blízko jediný pit krapet z ruky...drifting cavern sem eče nezkoušel ale tam teda padá prd
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Dnešní report:
Score +31 bodů
Nejlepší nálezy: MAL, Rune Master
MF navýšeno na 418%
Score +31 bodů
Nejlepší nálezy: MAL, Rune Master
MF navýšeno na 418%
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by ti šlo o nájezdy na nějakou lokaci v A5, tak jedině WSK 2+3+Ball. Tam ti může padnout všechno. Nehledě na to, že v A5 Hell ti z čehokoliv může z run padnout až Zod. Já kdysi takhle běhal Tresh Socket(a) a z bedny po cestě k němu na mě vyskočila Jahdawemorraless píše:drifting cavern sem eče nezkoušel ale tam teda padá prd
Aktualizovaná score tabulka.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Na mě hupla zatim Ko když sem najížděl bonesawa + cavern tod vše co sem tam vydoloval WSK zkusim párkrát a uvidim moc to tam v lásce nemám....cow king plesknul IK helmu tož mám komplet IK
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem v minulosti s Trapou běhal WSK, tak jsem bral všechno, krom Burning Souls. To jsem dal raděj new game.