Koncept turnaje - Iron man/lady challenge

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Re: Koncept turnaje - Iron man/lady challenge

Příspěvek od RIP » 17.11.2014, 10:28 hod.

@DD: To s tim Shadow masterem jsem si neuvedomil, holt ty nocni se na me podepsaly...V tom pripade smis pouzivat pouze Shadow warra, ten pouziva pouze ty skilly, ktere pouziva hlavni postava...

Ad problem s Iron wolfem, pokud v tu chvili nebudete mit merce, tak to holt date bez pokecu s Ashearou, at se tedy vyhneme situaci, ze si ho najmete nevedomky :lol: Koneckoncu to, ci jste dokonale splnili ten ci onen quest neni dulezite...

Jinak gratuluji vsem k progresu, ja dokoncil se svym necrem 1.act, budu to muset nejak sepsat, ale zatim to jde podstatne lip nez s medou ;)

Edit: Koukam, ze tu mame prvniho Destroyera, ta lightning ama je prilis silna , proto jsem moc nechtel, abyste pouzivali Charged strike, je moc overpowered, ale tak zakazane to nebylo :(

Gratuluju Secondface-ovi, ty druidi nam fakt moc nesli :lol:

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 17.11.2014, 12:04 hod.

To, že je charged strike silné, nemusí nic znamenat. Tato ama dovede taky skapat jako kterákoliv jiná. (ne že bych mu to přál).

Ale ten Lightning strike je docela skvělá zbraň proti těm otravným rodičkám. Dokonce cena many není až tak hrozná (i když teda musím s lahvičkami šetřit a používání skillu kombinovat s bodáním obyčejným útokem, abych manu nalíčoval nazpátek)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Secondface
Gorebelly
BattleTag:Malobrach#2322

Příspěvek od Secondface » 17.11.2014, 12:46 hod.

celý Normal mi málo co dělalo problém a merc snad až na jednu situaci a poslední vlnou u Baala neměl problém...

pak jsem vlezl na NM a v catakombách už na mě čekali.... Tainted všechny bosspacky se skládali jen z nich... a všechny min 2 vlastnosti... extra strong + stone skin, cursed + light+ cold enchant... ty jsem fakt proklínal... páč dávali jak cold zmražení tak byli dost immuní... a i když měl merc full rezzy, fullky jen lítaly.... no a nejhorší byli multipleshot s cold+lighting ench. u andy a za nima byl nemrtvák s cursed... fakt žůžo... kuchal jsem je u těch mrňavých dveří... na prostranství bych byl asi hned dead... nemluvě o mercovi.... a když jsem jim nastrčil decoy... tak ho sflusnul na 1 ranu.. a valkýru na dvě... když náhodou neměla amplifu... FAKT se divím ž e to ten merc ustál... vypil jenom 9 fullek... :shock:
jestli něco podobnýho budou i broučci tak mu rovnou řeknu bye bye... :-x

jak se musíte starat o merca který si chodí kam chce kdy chce a chodí tak aby měl co největší šanci na smrt, tak je to fakt zábava... a že ještě neumřel tak se snaží o to víc :D

už před ancema jsem mu složil Insight což není ve statech asi to tam dopíšu co má na sobě i merc... s 140 many nic moc ale aspoň nemusím tahat mana potiony... což pomáhá poslední dobou spíš hlavně mercovi páč z toho opasku pije hlavně on :D
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 17.11.2014, 14:51 hod.

A4 Normal (p8) hotov. Opět pohodička. Taky aby ne, když jsem složil RW Strength a měl jsem konečně prvotní zdroj Crushing Blow :) Z Hellforge padla Nef. Větší radost udělal perf Ruby na budoucí craft rukavic. U Diabla jsem měl krapet obavu o merce, páč mi bylo jasný, že by mu stačil jeden lehkej závan Red-lightu. Nakonec jsme ho každej řezali z jiné strany a Diablo to bušil do mě, takže cajk. To už větší "sranda" byla u Extra Fast Infectora. Diablo pustil Sigon's čepicu a nějaký žlutý krámy.

Jinak když nemůžu mít Shadow Mastera, tak se ten špatnej výběr zúžil na ještě debilnější :D To jako fakt skončím u Blade Shield? :shock: :green: Ještě tu je varianta, že na switch hodím nějakej claw a tam budu nabíjet nějakej element (asi light) na Physic Immune. Bodů navíc bude dost, takže bych mohl osolit i Claw Mastery, abych občas něco trefil. Ještě teda najít nějakej hyper fast claw s 40 IAS :D

Jináč cg ostatním k postupu a žádný ripy ;)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 17.11.2014, 16:22 hod.

Abych vysvetlil svuj postoj ohledne Charged strike....Uz od zacatku mi bylo jasny, ze kdo pojede zrovna tenhle build bude mit ohledne RAW dmg a rychlosti zabijeni oproti ostatnim obrovskou vyhodu, ten build znam jak maloktery jiny, pouzival jsem ho ve vetsine untwinck MF turnaju a je tak silny, ze nepotrebuje zadnou zvlastni vybavu ;) Ale take jsem rekl, ze tento turnaj necham vicemene na Vas, a nebudu Vas tolik omezovat, tudiz pokud to Secondface co se tyce herniho stylu naplnuje, nic proti, ja jen, ze jsem tento turnaj myslel jako zkousku neceho nekonvencniho...Ale tahle moznost tu stejne vzdycky je, i po pripadnem dohrani teto postavy...Ono, jak spravne poznamenal Fraxi, ta velka sila mnohdy vede k neopatrnosti a zbytecnym RIPum, preci jen defenzivne je tento build na tom mnohem hur nez ofenzivne...A navic chapu frustraci Secondface po hrani toho medi, prosel jsem si tim samym :lol:

@DD: Gratuluju, nekde na incgamers byl clanek, jak udelat z Shadow warra celkem slusneho zabijaka, ale chtelo to hafo +skillu a to nebude nas pripad...Je mi lito, ale nemuzu povolit jakykoliv zdroj CE, je jasny, za pak by se to cele zvrtlo do klasickych koleji a to ja nechci...Nejjistejsi reseni PI je OW, staci jakykoliv zdroj jine Dmg nez je ta fyzicka (a monstrum proti neni imunni) a spusti se nezastavitelne krvaceni, ktere navic je lepsi tim, cim vyssi lvl postava ma, je to ale reseni v pripade, ze mate silny tank a dobre skilly na ovladani davu, coz asska jiste ma ;)

Secondface
Gorebelly
BattleTag:Malobrach#2322

Příspěvek od Secondface » 17.11.2014, 17:30 hod.

je fakt že mi dost odpadl problém s opravami... celý Normál šel odehrát s BÍLÝMI javelins/pilum či cokoliv jiného co podporuje skill.
ještě jsem neopravoval přes runy. většinu věcí najdu v tak drtivým množství, že si můžu vybírat co si dám jako náhradu.
i na self repair itemy jsem měl štěstí...(helma, rukavice, boty) Welvet si z toho trhá vlasy na hlavě :D
předpokládám že s opravami začnu až tak 4-5 aktu kdy doufám najdu 3kový javeliny nebo vyzkouším Imbue....
ale i ty se ničí oproti paladinovým máchátkům asi 20x pomaleji.

RIPe ... vyvoláváš ve mě svědomí, že to mám moc lehké :evil:
a začínám přemýšlet co bych zvolil dál jako náhradu... napadá mě jenom kicka s dragon tail a tiger strike...
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 17.11.2014, 19:12 hod.

To je škody :roll: Padl z Pindla a je to první rare amulet, co jsem našel.

Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 17.11.2014, 19:21 hod.

@Secondface: To nedelej, uvidis, kam tu amku dotahnes, pak muzes zkusit zase neco jineho ;)

@DD: Ja bych rekl, ze je to supr amulet tak jako tak, ale me by se hodil vic :lol:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 17.11.2014, 20:15 hod.

Resisty zadarmo a pánovi se to nelíbí :green:
HC grál: 537/516 (-21)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 17.11.2014, 20:48 hod.

Tak jako jo, je slušnej, ale mohlo tam být spíš být Shadows nebo Martial skills :)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 17.11.2014, 23:03 hod.

A5 Normal dokončen. Tady to bylo něco na moje nervy...Hlavně ti smradi, kteří se dycky odportujou do řitě, když k nim člověk doběhne :ble: Takže Frozen Tundru jsem podél stěny proběhl jak řízená raketa :D Jen jsem tam tuším kuchl 2 bosspacky. Ancové v klidu, 5 vln v klidu a Baal kašpar s křápovským dropem. Za celej akt jsem z toho zajímavějšího narazil na Dol, Sigon's Belt a Long Sword.
Merc celou obtížnost ustál, což se hodilo, ale v A2 NM bude změna. Jen ještě nevím jestli HF nebo Might :-|
Každopádně teď to snad už začne být trošku zajímavější. Doteď to byla taková ta nudná zahřívačka :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.11.2014, 10:10 hod.

Supr, gratuluju kamo, ono to zase tak lehky neni ;)

Jinak bych rad, kdybyste doplnili svuj progres v druhem threadu, a to ciste ze sobeckeho duvodu, at je co cist :lol: ;) ...Ted vazne, ctenim nekterych turnaju na inc clovek zjisti, ze kolikrat ta nejvetsi zabava neni ani tak tu hru hrat, ale cist o tom, jak ji hraji ostatni, takze doplnujte, doplnujte, doplnujte...

Ehmm, a ja jdu udelat totez :lol:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2014, 10:23 hod.

Takže to "všechno", co jsem napsal sem, mám přetáhnout vedle? :) Ono toho stejně moc není, protože co chce člověk psát o Normalu....:D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.11.2014, 12:00 hod.

Ale no tak, nebud lenoch, tolik casu to nezabere, at je to ucelene, koneckoncu, mas prvniho Destroyera v tomhle turnaji ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2014, 12:39 hod.

Pfff...to je opruz :green: A první byl Secondface ;)

Edit: He he :)

Edit2: Dokončen A1 NM

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 18.11.2014, 16:42 hod.

Dokončen A4 normal. A měl jsem štígro, Diablo padnul v momentě, kdy jsem použil svou poslední fullku.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.11.2014, 17:45 hod.

Supr chlapi, vidite, ze to ani nebolelo udelat report, je to moc fajne to cist ;)

GL v dalsich dobrodruzstvich, ja se snad v dohledne dobe dopotacim na konec A2 :roll:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2014, 22:34 hod.

RIP: Tak nebolelo no :D

Fraxinus: Gratulace ;)

Jinak A2 NM hotovo. Tak nějak mi ale začíná scházet dmg. Nemít těch 25% CB, tak tam běhám ještě teď :D Jestli brzo nepadnou nějaký fajn křusky, tak asi budu muset snížit players :roll: A to jsem měl v plánu 8-8-3. Ten gamble hodně chybí.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 19.11.2014, 16:52 hod.

Normal za mnou...ale kvůli nutnosti mít knihu na town portaly nemůžu jet na krávy :(
Každopádně jdu do reportu doplnit screeny
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 19.11.2014, 18:27 hod.

CG. Taky jsem Cow lvl nešel, protože jsem knihu ani neměl :D

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“