Abych vysvetlil svuj postoj ohledne Charged strike....Uz od zacatku mi bylo jasny, ze kdo pojede zrovna tenhle build bude mit ohledne RAW dmg a rychlosti zabijeni oproti ostatnim obrovskou vyhodu, ten build znam jak maloktery jiny, pouzival jsem ho ve vetsine untwinck MF turnaju a je tak silny, ze nepotrebuje zadnou zvlastni vybavu

Ale take jsem rekl, ze tento turnaj necham vicemene na Vas, a nebudu Vas tolik omezovat, tudiz pokud to Secondface co se tyce herniho stylu naplnuje, nic proti, ja jen, ze jsem tento turnaj myslel jako zkousku neceho nekonvencniho...Ale tahle moznost tu stejne vzdycky je, i po pripadnem dohrani teto postavy...Ono, jak spravne poznamenal Fraxi, ta velka sila mnohdy vede k neopatrnosti a zbytecnym RIPum, preci jen defenzivne je tento build na tom mnohem hur nez ofenzivne...A navic chapu frustraci Secondface po hrani toho medi, prosel jsem si tim samym
@DD: Gratuluju, nekde na incgamers byl clanek, jak udelat z Shadow warra celkem slusneho zabijaka, ale chtelo to hafo +skillu a to nebude nas pripad...Je mi lito, ale nemuzu povolit jakykoliv zdroj CE, je jasny, za pak by se to cele zvrtlo do klasickych koleji a to ja nechci...Nejjistejsi reseni PI je OW, staci jakykoliv zdroj jine Dmg nez je ta fyzicka (a monstrum proti neni imunni) a spusti se nezastavitelne krvaceni, ktere navic je lepsi tim, cim vyssi lvl postava ma, je to ale reseni v pripade, ze mate silny tank a dobre skilly na ovladani davu, coz asska jiste ma