MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
V progress tématu jsem to jakž takž sesmolil, tak snad to bude stačit Jestli mi tam něco chybí, tak mi napište.
Edit: Největší prča bude, jestli během těch 5 dní zemřu, protože mám všechny ty itemy v truhle té Amy
Edit: Největší prča bude, jestli během těch 5 dní zemřu, protože mám všechny ty itemy v truhle té Amy
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj podruhe
Abych raisen aspoň trošku zakonkuroval v jejich pěkných dropech, tak tu mám taky jeden slušnej kousek.
Moc pekne boty, se tady predhanejte, alespon je na co koukat
Jinak me dneska padly zatim dva amulety (magicke).. Jeden s druid skill a druhy k asce skill, ale jinak nic extra..
Jinak me dneska padly zatim dva amulety (magicke).. Jeden s druid skill a druhy k asce skill, ale jinak nic extra..
Štěstí přeje připraveným...
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Musím se vám s něčím svěřit přátelé. Za celou dobu, co hraji Diablo, jsem nezažil radostnější chvíle při skonu mé postavy. Konečně je mi zase lépe, neboť se již nemusím stresovat honbou za nějakými body. Když se ohlédnu za tím necelým měsícem, tak jsem div ne každou volnou chvíli pouštěl Diablo a hnal jsem svou postavu co to šlo, abych konečně mohl zkusit konkurovat vám, mým soupeřům pro tento turnaj. Ale jak plynul čas, nadšení a zápal byly pomalu nahrazovány něčím, co by tam být nemělo.
Nyní vím, že jsem udělal dvě chyby. První spočívá v tom, že jsem si vybral tu nejhorší možnou verzi, kde FE bug prostě musí dříve, či později zabít. Především jsem ale udělal chybu, že jsem tento typ turnaje zkoušel hrát. Jsem však za tuto zkušenost rád, protože vím, že ji už nebudu opakovat.
Ale aby jste si nemysleli, že jsem pouze negativní, tak bych chtěl moc poděkovat osobě pod přezdívkou RIP. Svým návratem na fórum, a především ochotou investovat svoji energii do pořádání těchto akcí, udělal radost hned několika lidem. To samo už je nade všechny grály. Děkuji ti.
Pak mi také dovolte zakřičet (spíše napsat, že ) třikrát HIP HIP HŮRÁ, neboť jak se zdá, první místo zůstane v Brně a okolí. Dobrá práce Dark Deamon a Raisen.
Pokud se někdy objeví nějaký ten turnaj, který mne vůči vám učiní konkurenceschopným, rád se zase pro jednou stanu vašim soupeřem. Teď však půjdu někam hledat ztracený zápal. Přeci jenom mi už není náct. kdy jsem bez zodpovědnosti a s minimem povinností dokázal u počítače prosedět 12. a více hodin v kuse.
Nyní vím, že jsem udělal dvě chyby. První spočívá v tom, že jsem si vybral tu nejhorší možnou verzi, kde FE bug prostě musí dříve, či později zabít. Především jsem ale udělal chybu, že jsem tento typ turnaje zkoušel hrát. Jsem však za tuto zkušenost rád, protože vím, že ji už nebudu opakovat.
Ale aby jste si nemysleli, že jsem pouze negativní, tak bych chtěl moc poděkovat osobě pod přezdívkou RIP. Svým návratem na fórum, a především ochotou investovat svoji energii do pořádání těchto akcí, udělal radost hned několika lidem. To samo už je nade všechny grály. Děkuji ti.
Pak mi také dovolte zakřičet (spíše napsat, že ) třikrát HIP HIP HŮRÁ, neboť jak se zdá, první místo zůstane v Brně a okolí. Dobrá práce Dark Deamon a Raisen.
Pokud se někdy objeví nějaký ten turnaj, který mne vůči vám učiní konkurenceschopným, rád se zase pro jednou stanu vašim soupeřem. Teď však půjdu někam hledat ztracený zápal. Přeci jenom mi už není náct. kdy jsem bez zodpovědnosti a s minimem povinností dokázal u počítače prosedět 12. a více hodin v kuse.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Máro, další turnaj, pokud se uskuteční, se ti bude líbit víc než tohle. Honba za body bude trochu jinačího rázu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
raisen: Ještě jednou děkuju. Jak jsi říkala...ta Kick Assa mě asi nemine
Marast: Ach jo...další mrtvá postava Ať odpočívá v pokoji. Jak tak koukám, tak během tohoto turnaje šlo do kytek celkem dost hrdinů Já byl jednou nohou v hrobě minimálně 5x
Fraxinus: Ehm...vo cen go?
Marast: Ach jo...další mrtvá postava Ať odpočívá v pokoji. Jak tak koukám, tak během tohoto turnaje šlo do kytek celkem dost hrdinů Já byl jednou nohou v hrobě minimálně 5x
Fraxinus: Ehm...vo cen go?
Na jednu stranu souhlasim s Marastem, jelikoz ac si pripoustime ci nepripustime, tak vic casu je vetsi potencial k ziskani vice bodu, ale zase kazdy do toho jde s tim, ze ma tolik a tolik casu a hlavne se pobavit.. Ja se taky hodne honil za body a stravil na nejake lokaci vic casu, nez abych sel kupredu a dostal se dal nez doposud.. Ale tak nejak jsem s tim do te souteze sel..
Jinak se tesim na pokracovani, at je myslenka jaka je
Jinak se tesim na pokracovani, at je myslenka jaka je
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 06.10.2012, 18:55 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Smrtonoska
- Kontaktovat uživatele:
Talže zatím mám za hc assou za sebou pouze 2/3 hry, tedy celou obtížnost Normal a NIghtmare.
Teď už vím že doprogresovat obtížnost Hell do 9. října do půlnoci pravděpodobně nestihnu, ale mně to vůbec nevadí! Navíc jsou tam questy, kterých se velice bojím, například takových Anciků na hellu, ti jsou veli zrádni a obtížní. Jedno z míst, které mi ve hře nahání strach a hrůzu! Jinak samotná obtížnost hell zas tak složitá jako celak, ale prostě jsou dosti velké záludnosti ve hře.
S pozdravem!
Teď už vím že doprogresovat obtížnost Hell do 9. října do půlnoci pravděpodobně nestihnu, ale mně to vůbec nevadí! Navíc jsou tam questy, kterých se velice bojím, například takových Anciků na hellu, ti jsou veli zrádni a obtížní. Jedno z míst, které mi ve hře nahání strach a hrůzu! Jinak samotná obtížnost hell zas tak složitá jako celak, ale prostě jsou dosti velké záludnosti ve hře.
S pozdravem!
Guardian Lakira VII, Level 97, Assa, Battle.net
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypadá, že do WSK budu lozit tak dlouho, dokud tam nezhebnu. Tentokrát jsem zhluboka polkl, nakopl p8 a 2 hodiny jsem čučel na úplný nic Korunu tomu nasadil Baal, kterej mi dal tři hromádky zlata, Town Portal, rare Graves a magic Chain Mail...kašpar počmáranej. Ale abych tu jen neprskal, tak jsem si vstřílel lvl 90
Vím že jsem tak trochu mimo téma, ale týká se to mf Vytvořil jsem si včera večer sosu na hledání předmětů. Měl jsem štěstí hnedka ze začátku: padla mí dýka Gull, která dává o 100% mf říkal jsem si, že to je doopravdy super Už jen to, že mi z Andariel padly na 1. pokus Bloodfistky měl jsem radost jak to hezky jde, našel jsem do teď jednu stránku truhly (plugy) unikátů a setových předmětů ... zabil jsem mepha na pl 5... říkal jsem si, dám tak 20 runů na mepha na normál a uvidíme co padne no tak jsem vypl a zapl hru, nechal jsem pl 1 a šel jsem (měl jsem supr mapu na mepha, stačil jeden port)...pomocník začal rubat mepha zblízka a já jsem se postavil na druhou stranu (za jeho záda) a střílel jsem fire ball ... pak se najednou otočil, střelil do mě jeden blesk a 300 HP dole:) na jednu ránu jsem tam ripnul ... ještě že jsem nechal ty předměty, které jsem nalezl ve sdílené truhle ... ale ta dýka mě štve, tu jsem si chtěl nechat no ... měl jsem 200 mf + 70 mf měl merc .... asi to bylo na úkor odolnosti no ....tak hodně štěstí všem v turnaji
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle truhličky není radno podceňovat
Taky je vždycky omrknu, už nejednou padlo něco užitečného :-)
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Mě z toho nepadlo nikdy nic. Jen jsem u nich asi 10x málem přišel o život... Přesto gratulace.
...Ancients, go, go go!
Gratulace Eli, jinak me ta truhla dala v 1.11 SUR, je to stejny typ truhly jako superchesty v LK, proto dava
Abych se vyjadril ka Marovu postu, dekuju za pochvalu, myslim, ze by Te nas dalsi projekt (muj a Fraxiho) mohl nadchnout vice, bude to vice o dovednostech hrace, stesti, a nahode Samozrejme s Tebou pocitam
Abych se vyjadril ka Marovu postu, dekuju za pochvalu, myslim, ze by Te nas dalsi projekt (muj a Fraxiho) mohl nadchnout vice, bude to vice o dovednostech hrace, stesti, a nahode Samozrejme s Tebou pocitam
Já vím, že se jedná u superchest. Však já už tam našla 2x Lo, Gul, Vex, Um a tuhle Ber, a proto jí vždy otvírám :-)
HC grál: 537/516 (-21)
Jasna vec, ja jen, ze to nemusel vedet kazdy, dokud si to neprecetl
Já to třeba nevěděl :-)
Ale já otevírám každou truhlu, ikdyž si řeknu, že to neudělám, ale jak jí potkám, tak je to silnější :-)
Ale já otevírám každou truhlu, ikdyž si řeknu, že to neudělám, ale jak jí potkám, tak je to silnější :-)