Musím se vám s něčím svěřit přátelé. Za celou dobu, co hraji Diablo, jsem nezažil radostnější chvíle při skonu mé postavy. Konečně je mi zase lépe, neboť se již nemusím stresovat honbou za nějakými body. Když se ohlédnu za tím necelým měsícem, tak jsem div ne každou volnou chvíli pouštěl Diablo a hnal jsem svou postavu co to šlo, abych konečně mohl zkusit konkurovat vám, mým soupeřům pro tento turnaj. Ale jak plynul čas, nadšení a zápal byly pomalu nahrazovány něčím, co by tam být nemělo.
Nyní vím, že jsem udělal dvě chyby. První spočívá v tom, že jsem si vybral tu nejhorší možnou verzi, kde FE bug prostě
musí dříve, či později zabít. Především jsem ale udělal chybu, že jsem tento typ turnaje zkoušel hrát. Jsem však za tuto zkušenost rád, protože vím, že ji už nebudu opakovat.
Ale aby jste si nemysleli, že jsem pouze negativní, tak bych chtěl moc poděkovat osobě pod přezdívkou RIP.

Svým návratem na fórum, a především ochotou investovat svoji energii do pořádání těchto akcí, udělal radost hned několika lidem. To samo už je nade všechny grály. Děkuji ti.
Pak mi také dovolte zakřičet (spíše napsat, že

) třikrát HIP HIP HŮRÁ, neboť jak se zdá, první místo zůstane v Brně a okolí. Dobrá práce Dark Deamon a Raisen.
Pokud se někdy objeví nějaký ten turnaj, který mne vůči vám učiní konkurenceschopným, rád se zase pro jednou stanu vašim soupeřem. Teď však půjdu někam hledat ztracený zápal. Přeci jenom mi už není náct. kdy jsem bez zodpovědnosti a s minimem povinností dokázal u počítače prosedět 12. a více hodin v kuse.