MF turnaj podruhe

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj podruhe

Příspěvek od Fraxinus » 05.10.2012, 12:06 hod.

RIP bude mít tu noc klidnou noční, kdy to vyhodnocení může udělat, jinak by to nejspíš nemohl udělat vůbec. Aspoň dle toho, co psal.
Ta moje zpráva byla sepsána po mojí a RIPově vzájemné domluvě a vícemnéně shrnuje jeho požadavky.
To video klidně udělej. Ale seznam předmětů, ať aspoň v textu bude k dispozici. ;) Ale oboje stihni před odbitím půlnoci.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 05.10.2012, 12:08 hod.

Diky Fraxi za to, ze jsi to cele sepsal za me...Duvodem, proc to tak chci je, aby se zamezilo jakymkoliv dohadum, ze ten ci onen si mohl po uzaverce jeste neco najit, navic to ma byt ofiko zakonceni a tak si myslim, ze pro Vas nebude problem byt jednou do pulnoci vzhuru a updatenout svuj status...

Co se tyce ceremonialu, tak ja provedu zaverecne vyhodnoceni s tim, ze v danem threadu dohodneme i ceny pro viteze, ta ostatni data jsou dulezita hlavne pro Fraxiho (pripravi adekvatni ofiko zakonceni turnaje), ale i pro ostatni, kteri to budou cist, muzete ukazat svoje oblibene postavy, s kterymi jste zavodili, a zaroven vsem skarohlidum dokazat, ze na efektivni hunteni itemu v D2 neni potreba ani sorceress, ani uber Runewords, ani teleport...Cim vice info, tim lepe

Jinak, pokud bych si uz ted mohl dovolit neco rict, tak s poradatelskeho hlediska doufam ,ze se Vam turnaj libil/libi, doufam, ze jste se naucili neco noveho a zaroven naplnily sve stashe a nasly itemy, po kterych jste touzili, a navic, ze nase mala komunita hracu ma ted k sobe zase o kousek bliz...

A abyste nebyli smutni z toho, ze turnaj konci, tak vezte, ze ve spolupraci s Fraxim rozhodne do dohledne doby dame neco dalsiho dohromady

Dik za pozornost ;)

Edit:Screeny a prezentace samozrejme necham na Vas, pro konecne vyhodnoceni stejne nemaji takovy vyznam, ty bodove rozdily jsou znacne, mno, mozna budou hrat roli jen na prvnich dvou mistech :lol: , kazdopadne verim, ze nikoho moc nezajima Isenheart brnco, ktere videl XXX krat, ale treba Windy, SoJ, CoA atd oko kazdeho potesi, ale i nejake Exceptional, pripadne Class specific, a samozrejme muzete pridat i screeny nekterych zajimavych Rare/Magic, pokud mate nejake, sice nebyly predmetem turnaje, ale mnohdy jsou tyto itemy lepsi nez cokoliv jineho a mohou zaujmout zase jiny typ obecenstva, takze asi tak, nikdy nevite, kdo vsechno to bude cist/prohlizet si, takze velka variabilita je velke plus ;)
Naposledy upravil(a) RIP dne 05.10.2012, 12:28 hod., celkem upraveno 1 x.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 05.10.2012, 12:23 hod.

Ty screeny nemám ani jeden, vše jsem si při hře fotil na mobil a pak jen doplnil. Mě nebaví, ty screeny přes malování až po vytvoření na image a potom vkládat na stránky. Pro mě je to strašně zdlouhávé, jelikož jsem PC lajk a když mám nějakou tu hodinku, raději si zahraju.
Nestačilo by to video s prezentací všech dropů a poslat nekomu, kdo mi to tedy zkontroluje? Pokud ne, budu si k tomu muset sednout a dodělat to.

Jiank se těším na další pokračování :)
Štěstí přeje připraveným...

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 05.10.2012, 12:27 hod.

Ahoj, nějáko nechápu, proč sis to fotil na mobil, když jsi mohl při hře zmáčknout Print Screen na klávesnici a ono by ti to udělalo screen v .jpg, který se uloží do složky Diablo 2 a to by si hodil třeba na rajče a nemusel by si nic upravovat. Takže trochu nechápu tvoje počínání :)
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62) :love:
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.10.2012, 12:28 hod.

Fraxinus píše:Ale seznam předmětů, ať aspoň v textu bude k dispozici. ;) Ale oboje stihni před odbitím půlnoci.
Takže stačí to, jak to mám ve vedlejším tématu vypsané? A obávám se, že obojí do půlnoci nestihnu, protože to video mi nějakou chvilku zabere. Za 5 dní se může stát cokoliv. Raisen mě může v klidu předběhnout a já pak třeba v poslední hodině budu někde honit 6 bodů. Pak člověk opravdu nebude mít čas dělat nějaký info, aby ho sem pár minut po půlnoci hodil. Je to příklad...nemusí to tak být.

Na obě tabulky nebude problém přihodit odkaz ke stažení a nahlédnutí do nich. Screeny mám všechny asi krom 4 předmětů. U těch mám jen foto se statama a ne dropu, protože jsem myslel, že daný předmět už mám. Stalo se mi to třeba u setovýho Heavy Belt, kdy jsem měl Iratha's, ale zapomněl jsem, že stejnej typ je i Infernal. Takhle to mám 4x. Jedná se ale o základní setovky.

K pokračování v duchu toho turnaje by nemusel být špatný týmový turnaj. Dva hráči, kteří by se nějak náhodně vylosovali, by hráli spolu (ne ale multi...každej sám) a body by se jim sčítaly. Bylo by zajímavé, kterej pár by byl nejlepší. Navíc by to vedlo k dalšímu ucelovaní vztahů těch pár přeživších, kteří tu zůstaly :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 05.10.2012, 12:30 hod.

Taky nechapu, ale nejspis o tom nevedel...Jinak jak jsem psal predtim, screeny maji mit spise informacni hodnotu, dulezite je bodovani, idealne doplnene o tabulku, kterou jste si meli stahnout ;)

Edit:S Fraxim jsme nemeli zrovna na mysli turnaj MF razu, skoro bych cekal, ze toho mate po mesici dost, ale evidentne ne, podobny turnaj dvojic samozrejme usporadat jde a mam take nejaky napad, ale je to tak na kone roku k Vanocim ;)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 05.10.2012, 12:58 hod.

Já umim vytvořit screen, zase takový lajk nejsem :)
Jen jde o to, abych hodil fotku na forum, musím ho upravit a to dělám na ImageShack, jen prostě nejsem v tom tak sběhlý a než upravim takhle jeden screen a ještě ho přidat sem na foru, tak aby se to správně zobrazil, je pro mě jednodušší tohle, jelikož pro sebe si nic dokazovat nemusim a o 1. místo nehraju. Prostě a jednodušše, když najdu předmět, je pro mě dlouhé prodělat celý ten proces. Jde o fotku nálezu a potom ještě po idenfitikaci. Když mám tu hodinku na hraní, nechci pořád hru schazovat na plochu a dělat screeny. Takhle jsem si cvaknul, abych znal název a správně to napsal (neznám dropy, tak jako Vy) a bylo to :-)

Důkazý o dropech Vám dodám ;-)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 05.10.2012, 13:11 hod.

Takže...
Dark Deamon: Právě proto, aby lidi nemuseli celou svou dokumentaci honit na poslední chvíli, dávám upozornění dneska, aby ho co nejdřív udělali a nemuseli se strachovat, že to nestihnou. Navíc jsem požádal adminy, aby to téma o půlnoci toho času zamknuli. Pokud získáš 5 minut před koncem turnaje těch 6 bodů, tak prostě dáš u svého příspěvku edit, vepíšeš název předmětu/předmětů, dopíšeš body, a dáš upravený příspěvek odeslat, což ti zabere 20 sekund. Screenshoty stejně nemůžeš do jednoho příspěvku umístit všechny, takže tam může být pouze odkaz na jejich seznam např. na rajčeti a dodat je tam můžeš samozřejmě později než o půlnoci. Ale to nahlášení předmětů a bodů textem tady na foru v druhém threadu zůstává pro jejich uznání povinné.

Dragonius: Kašlat na imageshack. Jejich screenshoty se mi načítají šíleně pomalu a ta orientace v jejich webu je šílená. Dřív jim to navíc šíleně často padalo. Ty screeny ti udělá printscreenem ta hra sama a shazovat hru kvůli tomu vůbec nemusíš. Po hře je pak máš pěkně seřazený v jedné složce.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 05.10.2012, 13:15 hod.

to Fraxinus: Teď se zeptám a možná pro někoko k zasmání :-)
Při hře můžu udělat jen jeden screen a ten musím uložit třeba do malování, abych mohl udělat další, ne?
Jiank OK, na ImageShack se vykašlu a půjdu na rajče jako Vy.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 05.10.2012, 13:17 hod.

Ne. Když ve hře zmáčkneš printscreen, tak ti hra uloží screenshot do adresáře C:/Diablo II/ nebo kde to máš nainstalovaný jako soubor screenshot001.jpg....pokud to nebude tam, tak to bude ve složce, do níž to Diablo bylo původně nainstalováno nebo do adresy, která je uvedena v registrech widlí.
...Ancients, go, go go!

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 05.10.2012, 13:24 hod.

To vím, screeny se mi tam tvoří, ale nevěděl jsem, že můžu dělat jeden za druhým. To potom mění situaci, bude se mi hrát lépe, když můžu dělat screen kdy chci a neřešit uložení někde do složky. Děkuji Ti.
Jinak se omlouvám, za menší OT mimo téma.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 05.10.2012, 13:25 hod.

Tak nevim, ja jsem s imageshack nikdy problem nemel, ja ho pouzivam, takze otazka zni...Mate s mymi screeny problemy?Pokud ano, tak holt prejdu na neco jineho, co se da delat...

Ja osobne trvam na tom, aby pred uzaverkou mel kazdy, kdo ma zajem byt ohodnoceny zapsany tyto klicove body:

1) Bodovy stav
2) Pocet a typ itemu, tedy tolik a tolik Normal uniku, Exceptional, Elite, Setu, atd - idealne je i vypsat, problem spise pro me a pro Eli :lol:
3) Prilozeny excelovsky soubor, ve kterem pujdou predchozi data overit
4) Zakladni info o charu - tedy klasa, build, progres, atd

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.10.2012, 13:26 hod.

Fraxinus: Ok...nějaxe v tom pohrabu :)

Deagonius: A ještě jednodušší je, hodit si to pod nějakou klávesu. Třeba já mám "focení" pod klávesou "d", což je potom pohodička. Jelikož mám ntb a než bych zmáčkl "fn + prt sc", tak bych byl na Hell 8x mrtvej :D

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 05.10.2012, 13:32 hod.

to Dark_Deamon: Nějak si s tím už pohraji. Četl jsem někde, že jde využít i roller tlačítko, tak přemýšlím, že ho na něco nastavím (otázka, jak si zvyknu) :-)
Jinak tohle vyjasňuje to, jakou rychlostí dokážete dělat screeny a že Vás to baví, jen mi bylo hloupé se zeptat a nakonec na to stejně došlo :D

kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 05.10.2012, 13:45 hod.

Váš turnaj sleduju, ikdyž už D2 nehraju :oops: , a příslušné téma (předpokládám, že se jedná o téma "MF turnaj - progress a výsledky") na žádost Fraxinuse o půlnoci z 9.10. na 10.10. zamknu. Pravděpodobně se to nestane, ale je možný, že na to zapomenu :) , takže by bylo dobrý kdyby mi to někdo příští týden připomněl. Jinak všem účastníkům přeji hodně štěstí :) .

btw. Na nahrávání obrázků můžu doporučit http://imgur.com/
Je to bez reklam, upload je rychlý stejně jako prohlížení obrázků a jdou tam vytvořit pěkná a přehledná alba.
Obrázek

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 05.10.2012, 14:29 hod.

Škoda, že když už to budeme tak upravovat a těch turnajů bude více, že nemáme nějakou větší sekci "Turnaje, soutěže", takto se to někde ztratí v jiných tématech.
HC grál: 537/516 (-21)

Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 05.10.2012, 14:41 hod.

Vsechno jde udelat.:)
Kojot uz to navrhl a problem by byt nemel, takze by to tam co nevidet melo byt.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 05.10.2012, 15:00 hod.

Hoši děkujem :)
...Ancients, go, go go!

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 05.10.2012, 15:37 hod.

Už svůj thread upravuji, tak snad je to přehledné a jasné :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 05.10.2012, 15:45 hod.

Koukám, že jsem zase o něco chytřejší, o tom, že se screeny ukládají jsem nevěděl (do začátku turnaje jsem je nikdy nedělal, takže mi to bylo celkem fuk).

Témat na soutěž je dle mě dost, jen teď mě napadnou: runy, kdo dřív získá titul Guardian, popřípadě kdo bude mít největší lvl za určitou dobu atd.
Zima se blíží.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“