MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
Tak jsem zapnula hru a šla hned na Mephista. A z prvního normal Council Membera, kterého přitáhl merc z prostřední skupinky do boční místnosti, padl unikátní prsten. A výsledek? Haha.
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj podruhe
Tak teď tiše závidim :-)
EDT: raisen ta dýka je Wizardspike?
EDT: raisen ta dýka je Wizardspike?
Štěstí přeje připraveným...
Mmm, +75 all resist a 50% FCR, ale pro amu nevyužitelné, to bych pak nemohl používat CHS. Jsou nejaké zbraně s + skills k Druidovi?
Tak třeba Dark Clan Clusher nebo Fleshrender a pak ta obouruční kosa - Athena's Wrath, ale vše je pro caster druida méně využitelné, protože jemu dávají jen k druid skills a jinak nic. A pro über elemental druida je Earth Shifter, ale to si spíše také představím na shiftera, který používá třeba Armageddon
Kam se na tohle hrabe Pindlraisen píše:Teď už můžu čekat to DFko
Samozřejmě že mi padl poprvé v životě Staty.
Šance je 1:80 398. To mě fakt nepřestane fascinovat. Takový Oculus mi ještě z Mepha nepadl.
A teď bych prosila Griffon's Eye
neskutečné...
me nemůže padnou kvalitní brnění a Tobě padá tohle ale je to fajn :-)
me nemůže padnou kvalitní brnění a Tobě padá tohle ale je to fajn :-)
Já jsem to nejdříve četla jako Dimensional Blade, tak jsem si říkala, hmm, pak se podívám pořádně a hle, co mi to nepadlo :-) Z toho mám fakt ohromnou radost, protože moje další postava měla být a bude Blizz sorcka.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Páne jo. Jinak je nová anketa na diablo2lodu. Tak hlasovat.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já četl to stejný Ale dobře ti to lítá. Fakt mazec a velká gratulaceraisen píše:Já jsem to nejdříve četla jako Dimensional Blade
Odhlasovano a ani nikoho neprekvapi volba :-)
Jinak kdyz Tobe to raisen padlo poprve a hrajes to leta, jsem zvedavy, kdy to padne me :-)
Jinak kdyz Tobe to raisen padlo poprve a hrajes to leta, jsem zvedavy, kdy to padne me :-)
Tak já předtím moc předměty nehledala, takže jsem se ani nezaměřovala na MF :-) A nezapomeň, že pánu Diablu je úplně jedno, jak dlouho to člověk hraje
to Raisen: wau, velká gratulace, DFko jsem taky dycky chtěl dropnout, ale furt nejak uniká Jinak jestli to je tvoje první, tak ten pocit musí být k nezaplacení
HC Grál od 18. 2. 2019
Gratulace Eli, i pokud nevyhrajes, tak mas rozhodne nej dropy, netusim, co pak budes chtit po me za itemy
Edit:A velka gratulace k Tvemu dnesnimu velkemu dni, preju hlavne hodne zdravi
Edit:A velka gratulace k Tvemu dnesnimu velkemu dni, preju hlavne hodne zdravi
Vstanu a koukám na Death´s Fantom znovu, znovu a znovu a říkám si, že by se mi určitě hodil k SoniqueIIe :-)
Jinak jestli chápu správně příspěvek RIPa, tak taky všechno nejlepší k svátku
Jinak jestli chápu správně příspěvek RIPa, tak taky všechno nejlepší k svátku
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Taky přeji Eli vše nejlepší k svátku
...Ancients, go, go go!
Crec: Je to opravdu moje první. Však, když jsem to viděla, tak jsem se z toho mírně i rozklepala Neboť jsem nějak nevěřila, že mi to někdy padne. A také já nikdy neměla štěstí na takové věci.
Jinak vám děkuji za přání :-)
Jinak vám děkuji za přání :-)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že se turnaj chýlí pomalu ke konci, bych chtěl poprosit všechny, a ty na vedoucích pozicích obzvlášť, aby v druhé sekci co nejdříve dopsali detaily o své postavě....
Nemusíte tam vypisovat celý HC příběh, ale měl by tam být alespoň popis buildu, screenshoty statů, skillů, merce, a sepsáno vybavení. A dále nějaký průvodní text, lehce shrnující postup, kde se Vám nejlépe hledalo, kde to šlo těžce, nebo kde vás putování málem stálo život. Postačí dva odstavce. V neposlední řadě také za pomocí dokumentů, které na začátku turnaje poslal RIP, sepište seznam nálezů a počet bodů za předměty.
Nezapomeňte, že turnaj bude končit v noci 9.10.2012 ve 23:59! Všechny výše zmíněné údaje musí být sepsané nejpozději k tomuto času. Pozdější hlášení nebude akceptováno a ten, kdo o sobě v druhém threadu nenapíše nic, se vystaví hrozbě diskvalifikace. RIP totiž o půlnoci toho času provede uzávěrku a vyhodnocení.
Všem zúčastněným přeji do posledních pěti hracích dnů hodně štěstí.
Nemusíte tam vypisovat celý HC příběh, ale měl by tam být alespoň popis buildu, screenshoty statů, skillů, merce, a sepsáno vybavení. A dále nějaký průvodní text, lehce shrnující postup, kde se Vám nejlépe hledalo, kde to šlo těžce, nebo kde vás putování málem stálo život. Postačí dva odstavce. V neposlední řadě také za pomocí dokumentů, které na začátku turnaje poslal RIP, sepište seznam nálezů a počet bodů za předměty.
Nezapomeňte, že turnaj bude končit v noci 9.10.2012 ve 23:59! Všechny výše zmíněné údaje musí být sepsané nejpozději k tomuto času. Pozdější hlášení nebude akceptováno a ten, kdo o sobě v druhém threadu nenapíše nic, se vystaví hrozbě diskvalifikace. RIP totiž o půlnoci toho času provede uzávěrku a vyhodnocení.
Všem zúčastněným přeji do posledních pěti hracích dnů hodně štěstí.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Sakryš, to se nějak neshoduje s tím, co jsem měl v plánu. A to sice, že všechny screeny, které mám, jsem chtěl narvat do videa a udělat z toho takovou prezentaci Jenže pokud to chce RIP 5 minut po konci turnaje vyhodnotit, tak to nejspíš nestíhám Mohlo se to ceremoniálně vyhodnotit následující den, ale hádám, že to bude RIP mimo dosaht netu.