MF turnaj podruhe

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dragonius
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: MF turnaj podruhe

Příspěvek od Dragonius » 30.09.2012, 19:08 hod.

A to jsem si mnul ruce, že když jste zemřeli, je i mých 69 bodů hodně :D tak zase nic... :D
Štěstí přeje připraveným...

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 30.09.2012, 20:50 hod.

Je mi lito, ale to by tak trochu postradalo logiku, nemyslite?Smrti postavy je stanoven konecny soucet jejich bodu, kazdy muze zkusit samozrejme kolik postav chce, ale zapocitava se mu jen jedna s nejvyssim souctem, uz jsem to tu psal...Nejde o to mit Guardiana nebo nejvyssi lvl ci co, jde jen o to najit s postavou za mesic co nejvic itemu, tecka

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 30.09.2012, 22:24 hod.

Ale ja tomu preci rozumim a rozhodne nepreju nekonu smrt a uz rozhodne nechci nekomu ubirat body.. Jen jsem zertoval, muj tip na viteze mam, ale presto chci vytahnout body nejvys, co to pujde :-)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.10.2012, 07:44 hod.

HC grál: 537/516 (-21)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 01.10.2012, 08:59 hod.

gratulace raisen :-)
jen jsem viděl "konečně" a bylo mi jasné, co ta zpráva znamená. Všiml jsem si v topicu s výsledkami, že Tvůj cíl je právě Shako (Mj. ten obrázek byl pěkný) :-)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.10.2012, 12:47 hod.

raisen: Taky gratuluju. Budeš do ní dávat topaz nebo tu Ist-ku co máš?

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.10.2012, 13:03 hod.

Děkuji. Už tam mám topaz. Ist si zatím šetřím a čekám, jestli mi padne druhá a ty bych pak dala do Blade of Ali Baba :-)

Už nějakých 20 - 30 runů na Mephista dozadu mi padla magic Corona, tak jsem si řekla, že to by bylo něco, kdyby mi padlo CoA :D A tadááá. Šance je 1 : 53 020 :D To mi ještě nikdy nepadlo :-) Teď už můžu čekat to DFko :D

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.10.2012, 13:57 hod.

Tak to opět gratuluju :) Mě zas z jednoho stojanu u Mephista 7x z 10 pokusů padá Blade Barrier, tak čekám na Spike Thorn :) Jinak mi to z Mepha ňák přestalo padat :roll: Thresh Socket ani Pindl taky nic extra. Pindl dal akorát rare Diadem a Sacred Armor...jak já klel. Taky to mohl být M'avina's Diadem a Templar's Might :D

Jinak rekord v multi dropu jednoho předmětu bezkonkurenčně vede Hwanin's opasek, kterej už bych měl 18x, Cathan's prsten 11x a Griswold's brnění 6x :D

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.10.2012, 14:05 hod.

Mě by hned napadl Griffon :-)) U mě asi vede Isenharts brnění :roll: :D Ale možná ho dohání Cathan prsten :-)) Kdyby takto třeba padaly Dracule, HoZ nebo Arreatka :D

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 01.10.2012, 14:14 hod.

Tak já si zatím chodím po NM, ale hned bych bral Titan's Revenge nebo Thunderstroke :D a u mě padá nejčastěji Isenhart's Lightbrand asi 6x :-)
ale je mi jasne, že na titanky si počkám ještě a jakmile budu u Mephista, nehnu se od něj, dokud nepadno :)

Teď mimo a spís dotaz:
na stránkách v sekci build u amazonky - Javazon jsem četl doporučení věcí a je tam u zbraně "ideál je mít etherealní upgradnuté Titan´s Revenge". ale já myslel, že eth. jsou na jedno použití :shock:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.10.2012, 14:18 hod.

Tak já mívám dvoje, jedny ne-eth a druhé eth. A když ty eth skoro vyházím, tak je strčím do truhly a používám ty ne-eth, než se mi ty etherální doplní. Ale spíše tak často s nimi nepotřebuji házet, takže je moc ani odkládat nemusím. Něco jiného je, když jdu cows :-) Když poběžíš s těmi etherálními Mephista, tak je měnit ani nemusíš.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 01.10.2012, 14:35 hod.

Už mi to asi došlo, kvůli Replenishes Quantity se obnovuje kvalita, proto můžu využívat i eth.. Člověku to kolikrát dojde, až když to někdo napíše, děkuji Ti :-)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.10.2012, 14:40 hod.

Ano, přesně tak :-)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 01.10.2012, 16:41 hod.

Uvidíme, jak se usměje štěstí. Zítra si trochu zahraju, tak by mohlo padnout něco užitečného :-)
Co jsem koual na Tebe raisen a Dark_Deamone, tak Vám chybí jen pár věcí, ne :-)
jak je na tom zbytek hráčů?

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.10.2012, 16:56 hod.

Pár věcí.. Mně přijde, že třeba věci z TC3 mi snad nikdy nepadnou :D To mi spíše padne WF a CoA :D

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 01.10.2012, 17:02 hod.

TC3 je set Trang Oul´s? :-)
zbylým zkratkám jsem porozumněl, učim se tu s Vámi :D

No, ja jsme si říkal, jak toho mám dost na normal a když jsme se díval do tabulky od RIPa, tak mám pěkné kulové, takže už se těšim na Mepha :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.10.2012, 17:06 hod.

@raisen:TC 3 itemy Ti v Hell moc padat nebudou, mel bych pro Tebe takovy tip - pokud budes znudena Hellem a budes chtit chodit TC3 itemy, tak zkus Normal Blood Raven nebo Cold crow, ale je to fakt az na samotny konec turnaje, a pokud Ti nebude vadit, ze prijdes o svou Meph ci jinou mapu ;)

Jinak gratulka ke CoA a k Shaku, CoA a Windforce jsou tak 100x vzacnejsi nez Shako, ale chapu Tvou radost, ja se jich bohuzel v tomto turnaji nedockal

@Drago - etherealni Titany jsou naprosto zbytecne precenenovana vec, podle me si vystacis i s physical dmg NEUPGRADE-nutych normalnich Titanu...Koneckoncu na LI je tu merc, pripadne Valka, a taky charges Lower resistu, idealne na Krisu ci podobne zbrani, ne na hulkach, ama je pak vyvolava strasne pomalu

Edit:TC 3 itemy - tedy Treasure class 3 jsou itemy s nejnizsi Treasure class, padaji uz od normalu (zacatku), pri postupu hrou se k nim vsak pridavaji haldy itemu, ktere maji pak vetsi pravdepodobnost na drop nez TC3

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.10.2012, 17:14 hod.

Já vím, že pro ně se chodí na Normal, však já se pro ně jednou vypravím :-) Ale zatím mě ten Mephisto baví. Díky :-)

Dragonius: TC3 je Treasure Class 3, což je skupina předmětů, které mají tu nejnižší třídu, nebo jak to říct. Například tam patří unikátní boots, cap, short sword, dagger, setový sash.. atd. Prostě tyhle :-) Dají se hůře najít, protože když je člověk hledá třeba u Mephista na Hell, tak mu spíše padnou vyšší TC, než je zrovna TC3.

Edit: Vidím, že Honza byl rychlejší :-)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 01.10.2012, 17:24 hod.

Hned 2x vysvětleno, děkuji oboum :-)
Tak to jsem tuhle zkratku hádal špatně..

RIPe tak přeci není všem dnům konec, vy v hraní máte velkou výhou, že hrou skoro prolétáváte, takže co není může být a třeba Tvoje "boxerka" bdue mít to štěstí..

Jinak co se týče helmy, ja bych se i teď na NM spokojil s Valkyrie Wing :-)

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 01.10.2012, 17:42 hod.

Dragonius píše:jak je na tom zbytek hráčů?
Tak já jsme u turnaje prozatím strávil odhadem něco přes 22 hodin, což se nemůže špičce rovnat. A výsledek taky zatím není nic moc. Spíš nic než moc. :-|
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“