Dokončen 4. akt.
Pořád píchám tím samým
Brandistockem, co jsem sehnal ve 2. aktu, protože má IAS. Ve 3. aktu totiž začal dost sílit Holy Freeze, a tak to tam byla brnkačka, šlo to i celkem rychle. Velkou zásluhu na tom má i
Circlet s FR/W a rezisty, na botách totiž tuto položku nemám. Jediná otravná havěť byli koncilové, kam jsem s mercyní napochodoval jak Bud Spencer s Terence Hillem a jakmile jsem měl skoro hotového toho s FE, přihnal se odněkud ten s Cursed, já pak jednou píchl a ta FE mě málem zabila (zbylo jen asi 80 života).
Ve 4. aktu jsem konečně na sebe sehnal něco velmi užitečného a Stealth jsem vyměnil za
Twitchthroe. Sice jsem přišel o další FR/W a poison rezisty a regeneraci many, ale měl jsem zase o něco rychlejší útok (celkem už 40% IAS), takže to vážně odsýpalo. Navíc jsem krátce poté sehnal
Sanders boty, takže zase dost lítám. A potěšily mě i runy, padaly thul, amn i sol. Nepotěšila hellforge (eld). Díky rychlosti útoku a holy freeze jsem nemusel utíkat od Infektora (marně vzpomínám, kdy jsem naposled nemusel) a Diabla jsem picnul s jedinou návštěvou města.
3. akt za 2h 44min,
4. akt za 1h 14min.
Level 35, životy 491, rezisty
75, 12,
75, 5
Docela by se mi hodil Jewel of Fervor, ideálně i nějaký rare s touto vlastností, abych měl dalších 15% IAS. Ideální by bylo sehnat Lem na Treachery, a také buď Sigon's věci na IAS, nebo Sanders rukavice.
edit: Btw. Koukám, toto je můj 3000. příspěvek na foru.