MF turnaj vol.3
Moderátor:Dark_Deamon
Já bych měl taky dotaz, ohledně tabulky...
Původně jsem si myslel, že pokud předmět mám (dropl mi), tak do příslušné kolonky napíšu 1 (počet, kdybych měl např. 13x El, tak bych tam mohl klidně napsat 13) a program vypočítá celkovou hodnotu za mě (tzn. nezáleží, jestli tam mám 1, 4, nebo 18, předmět se započítá pouze jednou, tak jak to je v pravidlech)
Když např. najdu Harlequin Crest (za který jsou 3 body), myslel jsem, že stačí do políčka vedle jen napsat 1 a program sám přípočítá hodnotu 3 k celkovému počtu... ne, že bych tam musel opsat číslo vedle (v tomto případě 3)
Jen se chci teda zeptat, zda je to tak schválně, že když najdu Harlequina, napíšu tam 3 (opíšu hodnotu vedle) nebo je to chyba Open Office?
Snad je to srozumitelné jde mi jen o to, že když sis dal tolik práce s tabulkou, očekával jsem i nějakou tu blbuvzdornost
Původně jsem si myslel, že pokud předmět mám (dropl mi), tak do příslušné kolonky napíšu 1 (počet, kdybych měl např. 13x El, tak bych tam mohl klidně napsat 13) a program vypočítá celkovou hodnotu za mě (tzn. nezáleží, jestli tam mám 1, 4, nebo 18, předmět se započítá pouze jednou, tak jak to je v pravidlech)
Když např. najdu Harlequin Crest (za který jsou 3 body), myslel jsem, že stačí do políčka vedle jen napsat 1 a program sám přípočítá hodnotu 3 k celkovému počtu... ne, že bych tam musel opsat číslo vedle (v tomto případě 3)
Jen se chci teda zeptat, zda je to tak schválně, že když najdu Harlequina, napíšu tam 3 (opíšu hodnotu vedle) nebo je to chyba Open Office?
Snad je to srozumitelné jde mi jen o to, že když sis dal tolik práce s tabulkou, očekával jsem i nějakou tu blbuvzdornost
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.3
ZOMB: Není to chyba open office. Do té prázdné buňky napíšeš počet bodů, který je za item uveden vedle (vždy vlevo). Takže když ti padne Zod, tak do prázdné buňky napíšeš 50, když ti padne Arctic brnění, tak tam napíšeš 1 atd. Vždy se tam píšeš jen to číslo a na úplně horním řádku se vše sčítá. A každý item se počítá jen jednou, i když ti padne třeba 100x
takže až dropnu jah a ber, nesmím si poskládat pro MF turnaj eni? sakra...to mi kazí plány...:-D
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Attia: Složit si ju můžeš, ale nesmíš používat Teleport
ZOMB: Jo, v to jsem taky doufal nevadí, trochu jsem si jí stejně upravil, až na tohle, to už by dalo moc práce.
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Mno vidím to tak že si zkusím sosku sice se trochu stydim pac budu mít asi pekne mf oproti ostatním ale vzdy me zajímalo jak se hraje sosa bez teleportu pac nikde jinde krom tohodle turnaje me ktomu nikdo nedonutí
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
asi blizz at mám šanci D
HC Grál - Nesbírám
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Nebuď měkota a jdi do enchantky a pěkně to pokos ručně. Ne sranda.
Jinak...ještě nejsem 100% rozhodnut, ale půjdu asi do FoHera.
Jinak...ještě nejsem 100% rozhodnut, ale půjdu asi do FoHera.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
A já měním svůj původní plán. Zkoušel jsem nanečisto Blade Fury a nějak mi ten skill nevoní. Představa, že se s ním budu prát 2 měsíce, to by bylo na mě asi moc. Takže volím to, co tu už nakousel Frax a sice melee Sorc (Zeal).
Tak nato fakt nemam gule abych sel naturnaj z enchou
HC Grál - Nesbírám
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Však jsem říkal, že sranda.
...Ancients, go, go go!
FoHer? To se bude krásně kosit Mausoleum nebo Pindl
Dark_Deamon: Taky si chceš vyzkoušet jako Smilee, jak bude fungovat sosa bez teleportu?
Dark_Deamon: Taky si chceš vyzkoušet jako Smilee, jak bude fungovat sosa bez teleportu?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak já už melee Sorc párkrát hrál Jinak tímto buildem jsem si zařídil jistou neúčast na stupních vítězů Páč na MF se asi moc soustředit nebudu a budu rád, když ze mě neudělaj mletý v Den of Evil na Hell na p1
Abych se vyjadril i ja:
1) Tele z charges na itemech kompletne meni hru, jak uz bylo receno, takze jejich povolenim je otevrena Pandorina skrinka a zmeni to cely raz turnaje, takze jsem jasne proti
2) Fraxi, a nevim kdo jeste, takovyto namet (losovani skillu) je na samostatny turnaj, videl bych to tak, ze by se bud udelal nahodny los skillu a pak bysme vsichni breceli , nebo by se vybral nejaky proflakly MF build jako je ten hammer, nebo java, dalo by se natvrdo 20 hodin hrani a at pak kazdy ukaze, co umi
Neberte to nejak spatne, protoze ja mam rad netradicni a neortodoxni buildy, ale to je spis na samostatny turnaj, kde jde o to jen to dohrat, a ne na MF turnaj, kde dohrani je vec naprosto podruzna a hlavnim cilem je ziskat co nejvice pokud mozno kvalitnich itemu...
1) Tele z charges na itemech kompletne meni hru, jak uz bylo receno, takze jejich povolenim je otevrena Pandorina skrinka a zmeni to cely raz turnaje, takze jsem jasne proti
2) Fraxi, a nevim kdo jeste, takovyto namet (losovani skillu) je na samostatny turnaj, videl bych to tak, ze by se bud udelal nahodny los skillu a pak bysme vsichni breceli , nebo by se vybral nejaky proflakly MF build jako je ten hammer, nebo java, dalo by se natvrdo 20 hodin hrani a at pak kazdy ukaze, co umi
Neberte to nejak spatne, protoze ja mam rad netradicni a neortodoxni buildy, ale to je spis na samostatny turnaj, kde jde o to jen to dohrat, a ne na MF turnaj, kde dohrani je vec naprosto podruzna a hlavnim cilem je ziskat co nejvice pokud mozno kvalitnich itemu...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Teleport z charges je a bude zakázán.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Na tom jsme se už usnesli.
Dark_Deamon: nemusí být nutně pravda. Enchidna by mohla vyprávět Ale s ní jsem měl celkem štěstí, že padla Baranarka, Nais brnění, leviathan a další krásný věcičky.
Dark_Deamon: nemusí být nutně pravda. Enchidna by mohla vyprávět Ale s ní jsem měl celkem štěstí, že padla Baranarka, Nais brnění, leviathan a další krásný věcičky.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Pokud mě ale pamět neklame, tak tvoje Sosa, byla ranged, ne? Já to budu všechno kosit face to face, takže o dost větší šance na fešnej rip Jinak za takový hračky, který jsi vypsal bych se určitě nezlobil
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Enchidna byla hezky nablízko. Normal a nightmare dokonce byla 2-handed a sekala velkou rychlou sekerou.
Ranged byla jiná.
Ranged byla jiná.
...Ancients, go, go go!