Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
LoneWolf: S obranou bych si hlavu nedělal. Taky hraju za Assu a ve 4.aktu mám Defense 167, což taky není žádná hitparáda. A to mám na sobě unikátní brnění Hawkmail, které mi obranu navyšuje o 112. Vlastně to beru tak, že zatím jedu naked Assu jen s tím rozdílem, že mám na sobě pár bílejch křápů
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Štěstí se na mě usmálo
Dark-Deamon, mě spíš dostala ta kombinace poison a následnej hit od dvou Univerelerů Jinak doufám, že na podrué budu mít s Asskou víc štěstí
To BliiNky: usmalo se pekne stesti:-)
Jinak na me se usmala smula.. Dneska jsem jel od zacatku, dve lokace vycistene v klidu a ve treti chtic zneskodnit Bishiboshe a ostatni shamany, jsem se dostal mezi ne a obklopen hromadou fallenu jsem padnul.. Vcera blbost, dneska spech, kdy jsem chtel dohnat tech par dni a takhle rychly konec...
Fraxi, jestli budes delat los, tak prosim i me. Kdyz uz jdu hrat na treti pokus, zkusim to s jinym charem, dekuji..
Jinak na me se usmala smula.. Dneska jsem jel od zacatku, dve lokace vycistene v klidu a ve treti chtic zneskodnit Bishiboshe a ostatni shamany, jsem se dostal mezi ne a obklopen hromadou fallenu jsem padnul.. Vcera blbost, dneska spech, kdy jsem chtel dohnat tech par dni a takhle rychly konec...
Fraxi, jestli budes delat los, tak prosim i me. Kdyz uz jdu hrat na treti pokus, zkusim to s jinym charem, dekuji..
Štěstí přeje připraveným...
@ Dragonius: popravdě se ti nedivím...byl jsem přesvědčený že pojedu takřka cokoli by se mi vylosovalo, ale tenhle necro by mě asi vůbec nebavil a dost bych přemýšlel nad losem hned ze začátku, protože radší ztratit -500b než hrát za něco co mě vůbec nebaví...u mě máš velkej respekt žes to aspoň s tímhle buildem 2x zkusil...;-)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jaký je max ilvl pro 1.akt?
to Attia: Diky, tak chtel jsem a kdo vi, kam bych dosel, kdyby se nestalo, co se stalo, ale tak turnaj jeste nekonci a rad si zahraju dal.. Otazka je, co za los mi padne ted.. Jinak tenhle necro s mercem nebyl muj salek kaffe :-)
to Dark_Deamon: taky me to zajima, ale me se jeste nepostestilo ho dokoncit
to Dark_Deamon: taky me to zajima, ale me se jeste nepostestilo ho dokoncit
Ahojte, tak ja som tiež postúpil. Ešte dnes večer chcem trochu zahrať. Momentálne som lvl 24 Far Oasis 2. akt zatiaľ všetko na pl 8, body 412, ale čo sa šťastia ohľadom dropu týka tak momentálne stav 0 a to doslovne za celý čas nič dokonca ani set . Postup je v pohode, ale postava je krehká. Dúfam, že si mi zajtra podarí doplniť report. Času je málo.
Hlásím, že normal je zdolán - V. akt komplet na pl8 jak sem si předsevzal Drop téměř žádnej - z Baala vůbec nic. Personifikoval sem si RW Stealth - na nic lepšího sem neměl
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ferek: Tak to je docela velkej pech.
Bub3n: Gratuluju
Ti Grotesque mi už lezou krkem...v každé lokaci jich je full house
Bub3n: Gratuluju
Ti Grotesque mi už lezou krkem...v každé lokaci jich je full house
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Dneska je vážně šťastnej den. Konečně pořádná mlátička
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
BliiNky: Ty teda dneska řádíš
Bliinky to má tak někdo štěstí
Aktualizoval som svoj postup v progrese, pre dnešok končím aktuálny stav II. akt pred Palácom. Čo sa týka dropu tak v I. akte mi padla Infernal Cap nato som zabudol a dnes ešte v Ancient tunells Cathan brnko, ale unikáty stále 0.
BliiNky: gratulace k dropům
Dark_Deamon: hodně štěstí v aktu 4
Dragonius: upřímnou soustrast
doufám, že se Ti bude líbit Tvůj další vylosovaný build
Jinak už jsem na NM vysvobodil Caina, celkový postup je pomalejší a boss packů mnohem víc
A body mě taky pěkně skáčou - už jsem na 1670
Dark_Deamon: hodně štěstí v aktu 4
Dragonius: upřímnou soustrast
doufám, že se Ti bude líbit Tvůj další vylosovaný build
Jinak už jsem na NM vysvobodil Caina, celkový postup je pomalejší a boss packů mnohem víc
A body mě taky pěkně skáčou - už jsem na 1670
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Zapíchnuto před Ancient Way, zítra (když bude čas) půjdu poškádlit dědky a třeba nakouknu i do kravína
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: To je škoda. Smraďoch by býval měl potenciál Každopádně rozumím. Kdyby mi současná assa zemřela taky tak, rozhodně bych další už losoval.
Tvůj nový char: Assassin - Tiger Strike (20), Claws of Thunder (20) - Dragon Flight (10), Mind Blast (10) - A1 merc Fire
edit: Jinak už máme ve vedlejším tématu 7 lebek...doufám, že další už pokud možno přibývat nebudou.
Tvůj nový char: Assassin - Tiger Strike (20), Claws of Thunder (20) - Dragon Flight (10), Mind Blast (10) - A1 merc Fire
edit: Jinak už máme ve vedlejším tématu 7 lebek...doufám, že další už pokud možno přibývat nebudou.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
to Fraxinus: Dekuji moc, alespon zitra rano uz muzu zacit a tohle se mi libi. Za Assasin jsem jeste nehral, takze nova zkusenost a tesi me hned utocny skill Tiger Strike + merc z 1. Aktu. Takze dobry los :-)
Jinak taky doufam, ze uz dalsi umrti nebudou nejn u me, ale u vsech...
Jinak taky doufam, ze uz dalsi umrti nebudou nejn u me, ale u vsech...
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 08.11.2012, 08:20 hod., celkem upraveno 1 x.
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Tak Duriel pokořen. Postup zatím bez problémů (největší potíže dělal snad Kaa), jsem zvědav na 3. akt. Našel jsem zatím 4 unikáty (brnění, opasek, boty a zbraň - kvůli ní jsem musel dát své oblíbené žezlo +2 Holy Fire na switch).
Zima se blíží.
ty jova tady se dejou veci
Achievements: 7400 (92%)